Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek...,,.,

mam wykształcenie podstawowe, czy tak wpisać w cv ?

Polecane posty

Gość marek..,,.,
wszyscy ci pisali że masz podstawowe, nie umiesz czytać czy co?

Gość marek ,.....
Czemu za mnie piszecie?! No jpd, ja tylko odpowiedz chce, takie madre na tym foprum po studiach i nie wiedza, a ty ssij pale pdoszywie

Gość fererooo
widac ze masz wyksztalcenie podstawowe bo jestes tępy jak but. Masz swiadectwo ukonczenia technikum? Nie? wiec masz wyksztalcenie podstawowe. Do cv wpisujesz to co mozesz udokumentowac. Zresztą do kopania rowów i układania kostki brukowej nie wybrzydzają z wykształceniem pracownika wiec nie masz co sie przejmować.

Gość zbuntowana buntowniczka
na kase wymagaja sredniego?? od kiedy??!:O

Gość marek..,,.,
sam se ssij pajacu, dostałeś odpowiedź kilkanaście razy i się dalej pytasz

Gość marek..,,.,
Ale co mam za mocne strony na rozmowie podac? Jakie zalety mam? Umie pieniaze liczyc umie sprzatac i samochod jeszcze zrobie. No zesz nie macie racji srednie mam! Zbuntowana racja wkoncu jakas laska mysli

Gość marek..,,.,
Ja teraz wolny jestem niuni szukam wiec kaske dla niej musze miec. atrakcyjny jestem wygadany i silny samochod niezly mam no i prace zeby byla poki co bede mial bo ojciec firme juz zaklada i za niedlugo u niego managerem bede.

Gość DUŻA SUMA
nieoełne jak masz dyplom ukończenia LO ale jak matury nie masz ale możesz spróbować ściemnić raczej nikt nie będzie tego sprawdzał :) bo większość osób ma średnie / zawodowe i nikt tego nie sprawdza, jedynie z wyższym byłoby ciężej ściemnić

Gość fererooo
Własciciel sklepu mając do wyboru osobe po maturze albo tępego buca po zawodowce/podstawowce jak autor ktory nie potrafi się wysłowić - jak myslisz, kogo wybierze? Myslisz pracodawcy nie zalezy zeby pracownik zachowywał się na poziomie i nie odstraszał klientów?

Gość niezadowolonamisiapysia
Czemu chłopakowi wodę do mózgu wbijacie, średnie ma przeciez nie potrzeba matury. Nie przejumuj się kolego za pół roku w firmie z tego co widzę będziesz fuchem miał, będziesz to zazdrosne ścierwo rekrutował i jeszcze szefie ci będą mówić.

Gość marek..,,.,
bedę lekarzę jeśli wpisze co trza

Gość DUŻA SUMA
a jak do Biedronki to na 99 procenyt nie trzeba mieć średniego, koleżanka pracuje w Lidlu z wykszt. podstawowym i w ogóle to nie podejrzewam by wszystkie kasjerki z Biedronki miały maturę także spokojnie w takiej pracy liczy się przede wszystkim dyspozycyjność, kultura, chęć i zapał do pracy, wykształcenie ma tu małe znaczenie

Gość marek..,,.,
Bede zarzadzal a teraz mi wszystkie zazdroszcza przyszlych dohodow.

pracowalam na kasie i nikt mnie o to nie pytal

Gość DUŻA SUMA
niezadowolonamisiapysia oojoj jakie słownictwo :O a chyba jest różnica czy się ma maturę czy nie i to spora :O ale akurat w Biedronce to wątpię, czy by była potrzebna matura, wiem, że w Lidlu na 100 % nie potrzebA Liczy się szyb kość, zwinność, dyspozycyjność

Nie masz się czego wstydzić i tak u ciebie widzę większe obycie niż u większości tych wykształciuchów pffff

Gość DUŻA SUMA
jakie zazdroszcza? to ja Ci tu doradzam a Ty że zazdroszczę ?

Gość marek..,,.,
No ja to wiem, ale nikt mie nie rozumie tu. Ja solidny jestem z malej miejscowosci to tylu ludzi mie wysmiewa, a ja staram sie a ze ojciec kase ma to jeszcze mi zazdroszczom, bo bede mial a one nie bedom.

Gość marek..,,.,
niezadowolonamisiapysia chcesz pracować w moiei firmie? zatrudnie tylko tych bez matury

,,Liczy się szyb kość, zwinność, dyspozycyjność'' dlatego dlugo nie popracowalam:(

Gość marek..,,.,
Zbuntowana ty w moim typie jestes, jaki masz wlosow kolor? Ja lubie ciemniejsze.

Gość DUŻA SUMA
niezadowolonamisiapysia kompleks braku wykształcenia ? wykształcenie w żadnej pracy nie przeszkadza, a jego brak - już tak. Ja robię teraz mgr i kończę drugą szkołę policealną i pracuję i jakoś wykształcenie mi w pracy nie przeszkadza :)

jasne:)

Gość marek..,,.,
I doswiadczenie na kasie masz pasujemy do siebie jak dwie polowki jabka- widzisz srednie wyksztalcenie niepelne tylko mam ale ja wiem co to metafora to dla ciebie bo ja widze ze ty mnie rozumiesz

Gość marek..,,.,
zbuntowana ty też się nadajesz do moiei firmy! jesteś łatwa? bo to muj typ

Gość DUŻA SUMA
zbuntowana buntowniczka e może niekoniecznie o to chodziło, w takich sklepach jest duża rotacja ja np. pracowałam w Żabce kilka miesięcy i uważam, że się dobrze wywiązywałam , ale po prostu sobie wzięła kogo innego na moje miejsce tak częśto jest, nie masz się czym martwić :)

Gość fererooo
mysiapysia czuje braterstwo z autorem bo podobnie jak on pochodzi z marginesu społecznego i inteligencja nigdy nie była jej mocną stroną. No ale ktos musi nas sprzątac, myc kible w knajpach i siedziec na kasach. Zawrotna kariera

Jestem psychologiem, więc braku wykształcenia proszę mi nie zarzucać, ja tylko bronię chłopaka, bo wszyscy go atakują, a tu zrozumienia trzeba!

ja tez wszystkim wciskam kit, ze srednie mam:D a ledwo podstawowke skonczylam:P:D:O

Gość wolf gang
przecież to prowakacja ciemniaki