Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie jezdzilam

Jak spakować się na narty?

Polecane posty

Gość nigdy nie jezdzilam

Zastanawiam sie nad wyjazdem we ferie na narty, jednak nigdy nie jezdzilam, nawet nie mam stroju odpowiedniego, o ile wiem mozna wypozyczyc narty i buty chyba tez(?) to jak to jest z kurtka, rekawicami, spodniami, googlami? ile tak orientacyjnie to kosztuje i wlasciwie to takie spodnie/kurtke zaklada sie na swoje np leginsy czy tez jakas bielizna specjalna (termalna) jets podtrzebna? a takie buty to na swoje sie wklada czy jak?

Gość pije wino ;;;;
najlepiej miec swój strój termiczny akładasz na gołe cialo :D ale majtki i stanik też :) na to starcza kurtka i spodnie gogle lepeij miec swoje kurtke i spodnie tez reszte wypozyczas tz narty buty

Gość nigdy nie jezdzilam
masakra, kurtki patrze drogie, spodnie tez, jakbym miala wszytsko skompletowac to wyjazd na narty to droga inwestycja..

Gość ula ula
kupujesz swoje - bielizna termoaktywna, buty, rękawice, kombinezon, gogle; narty i buty możesz wypożyczyć..ale taniej wychodzą własne...

Gość nigdy nie jezdzilam
a te buty to specjalne i do nich normalne skarpety? a czapki, szlaiki moga juz byc wlasne takie jak po miescie sie chodzi?

Gość ula ula
jak kurtka z kapturem, to po co szalik ja mam kombinezon, rękawice, gogle, kominiarkę...kieszenie na dokumeny etc narty, buty getry i skarpetki albo normalne, a jak na 8 H jazdy, to grubsze

Gość ula ula
oszczędzam jedynie na majtkach.

Gość nigdy nie jezdzilam
a jak chce wypozyczyc to jak sie maja ceny?

Gość ula ula
wejdź na str. np białka tatrzańska, tam są ceny podszywie dzięki... jak masz bieliznę termoaktywną, kombinezon, to nie potrzebujesz szalików, czapek... ma być mało, cienko, swoboda ruchów!

Gość nigdy nie jezdzilam
kto wie, moze nawet naucze sie co nieco jak sie jezdzi :) ale faktyczne drogi sport

Gość ula ula
wejdź na str. np białka tatrzańska, tam są ceny podszywie dzięki... jak masz bieliznę termoaktywną, kombinezon, to nie potrzebujesz szalików, czapek... ma być mało, cienko, swoboda ruchów!