Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoszKoszzzkOszz

Dlaczego dostaje kosze?

Polecane posty

Gość KoszKoszzzkOszz

Nie moge tego zrozumiec? co robie nie tak ze regularnie zostaje olewany? nie jestem brzydki wiele osob mi to mowi jednak jestem notorycznie olewany. Jestem usmiechniety, pochodze z dobrej rodziny, mam marzenia, ambicje i lipa. Ciagle to samo kosz kosz kosz

Gość Samczysko
Szczerze? Pewnie jesteś zbyt nachalny, i wali od Ciebie desperacją na krok niestety kobiety to wyczuwają więc musisz zmienić podejście, poznawaj je rozmawiaj i nie traktuj wszystkich jako potencjalne partnerki bo to tylko zmarnowanie czasu, większość i tak nie będzie warta czasu jaki im poswięcisz. Jedyne rozwiązanie to podejść do tematu z dystansem, sam wyczujesz że któraś jest zainteresowana, np. często pisze pierwsza smsy ( na dzien dobry ), lubi spędzać z Tobą czas, lubi z Tobą rozmawiać itp. No i na koniec nie celuj w ligę pięknych bo one sobie z tego zdają sprawę i wokół nich kręcą się goście o lepszym wyglądzie niż Twój (99% - że taki koleś smoli do niech cholewkę żeby sobie poruchać i 99% że ona się złapie )więc na takie tylko marnujesz swoj czas. Zajmij się średnią klasą, czyli ładna ale z jakąś wadą, np odstające uszy, słabe włosy, lekko przy kości. Więcej luzu i dystansu i kieruj się złotą zasadą "Kto wybrzydza ten nie rucha" Powodzenia

Gość IMO12366
Stek bzdur pomieszany z dobrymi radami. :D

Gość KoszKoszzzkOszz
To ja juz niewiem.. Niektore dziewczyny lubia poewnych siebei facetow ktorzy od razu wiedza czego chca. Ostatnio dziewczyna wg mnie byla mna zainteresowana a przynajmniej dawala takie znaki.

Gość kasika.kasiia
kobiety lubia pewnych siebie ignorantow.jasli wie ze jestes na pstrykniecie palca to nie zainteresuje sie ,wydaj sie tajemniczy,troche niedostepny