Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaarwena

odezwal sie xD

Polecane posty

Gość aaarwena
ahh whedif zazdroscimy ci tej wolnosci ;) nie wszystko jest czarno biale

zazdrościsz? nie musisz zmień swe życie na lepsze, uczciwsze nie pisz że nie wszystko jest czarno-białe dla sumienia ludzkiego WSZYSTKO JEST CZARNO-BIAŁE nie ma miejsca na kurtuazję czy poprawność polityczność przemyśl to nie jestem złośliwa bo mi nie zależy

Gość aaarwena
oj whedif widzialam ze ci tu cisna, myslalam ze sie uwzieli, ale ty faktycznie jeszcze glupiutka jestes

a to mi nic nie mówi:) ja też Ci mogę tak napisać i co to wnosi? rien

Gość aaarwena
nie ma czego objasniac bo to jak rozmawiac ze swinia o gwiazdach, bez urazy do tego z bardzo skrystalizowanymi (powiedzmy) pogladami :) a tu juz ciezko przebic beton

Gość aaarwena
odezwal sie w koncu do mnie offerma :P

co? po prostu nie chcesz o tym rozmawiać więc teraz Ty, wielce doświadczona po pierdylionie takich zakłamanych związkach będziesz mi udowadniać że ja się tu kiedyś jeszcze do Ciebie przyłączę i na kawie będziemy jechać po swoich facetach żeby potem się do nich migdalić byle tylko nie być same? nie mierz ludzi własną miarą ????? tak uważasz?

Gość aaarwena
i anime boj :D

Gość aaarwena
nie :) duzo sobie dopowiadasz, a ja sie tylko podzielilam dobra nowina ;)

Gość aaarwena
kocham offerme i jego mikrusa :classic_cool:

ja się tylko pytam i mówię co obserwuję na kafe. i u paru koleżanek:O:O:O

teraz - objaśnię Wam - podszywa się pod nią jakiś facet, który w związkach zachowuje się tak samo obłudnie. żeby nie być samemu założymy się?:)

Gość aaarwena
sadzilam ze rozrozniacie podszywy od wypowiedzi, ja je traktuje z poblazliwoscia dlatego nie wskazuje ktore moje a ktore nie ;)

Gość aaarwena
zapewniam ze jestem autorka :)

Gość aaarwena
offus jest taki slitasny ;)

ale widać które to podszywy, sfrustrowany facet podszywa sie pod sfrustrowaną (mylę się?) babę

Gość aaarwena
sfrustrowana? nie bardziej niz ty (myle sie?) ;)

Hmm.. whedif wiesz jak faceci dzialaja na kobiety, a jak kobiety na facetów .. nawet taki PODSZYWEK wie gdzie go ciagnie jak widac :) niedostepne lepiej smakują co ? :D ech, WHEDIF SLUCHAJ - ja jestem zaawansowana zakochana ale w tym co piszesz masz duzo racji :P baby to jednak glupie są i leca na faceta jak tylko wyciagnie do nich reke.. chociaz mialy byc niedostepne.. a potem sie zala przyjaciolka ! taka jest o nas prawda ;) ale chyba mamy tez zalety :D

nie? ja to mówię na spokojnie jestem trochę zniesmaczona, ale generalnie chciałam Ci pomóc wiem jak to jest na przykładzie znajomych jak już się wyzwolisz z fałszu i znajdziejsz kogoś z kim możesz być szczera lub też nikogo nie znajdziesz ale moralnie jesteś wolna po doświadczeniach z różnymi ludźmi nigdy nie wplątałabym się w coś takiego co opisujesz

Gość aaarwena
jak to ladnie sie mozna nakrecic nawzajem, nawet wlasnym podszywem zostalam ;) ok, w tym momencie opsuzczam temat wszystko po mnie jest podszywem, co chcialam zostalo powiedziane :)

Taka jedna :) - nie wiem czy to akurat wina naszej płci ja wolę męskie towarzystwo ale nie wiem jak faceci zachowują się w związkach ale wiem że manifestują to samo co kobiety. tylko w inny sposób. widać. nie wiem czy to jest problem jakiejś jednej płci ale, ponieważ jestem kobietą, bardziej ubolewam gdy zachowują się tak kobiety

Gość aaarwena
w tym rzecz ze ja nic nie opisalam :) historia zostala dorobiona :) ok teraz naprawde juz ide 🖐️

Wnioskuje, ze nie bylas nigdy w zwiazku lub masz jakies beznadziejne doswiadczenie.. hmm.. myle się WHEDIF ?! co do Ciebie aaarwena, rozrózniam podszywa od Ciebie jednakże o tej godzinie wszystko już sie człowiekowi myli :)

no napisałam że nie wdepnęłam co a wywód na podstawie postów autorki ;) inspired by;)