Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacapracyy

Szukam pracy, chodzę na kurs w trakcie godzin pracy. Problem

Polecane posty

Gość szukajacapracyy

Obecnie pracuje pon - pt od 8 do 16 - tej. Zaczęłam także kurs językowy 2 razy w tygodniu od 7.30 do 9.00. W mojej obecnej pracy nie było problemu, żebym się dogadała że przychodzę do pracy po kursię i siędzę dłuzej. No ale w obecniej pracy jestem prawie 5 lat, z kierownikiem jesteśmy prawie po koleżeńsku a i była "techniczna" możliwość żebym była w pracy w godzinach innych niż reszta pracowników ( mam praktycznie samodzielne stanowisko, to co robię mogłabym robić nawet nocami i nie wpłynęłoby to na pracę reszty zespołu). Chcialabym zmienić prace ale nie wiem kiedy na rozmowach mówić o tym kursie. Na pierwszej, drugiej czy może powiedzieć jak mnie juz przyjmą? Dodam, że kurs jest współfinansowany ze środków UE i jestem związana umową, jeśli zrezygnuję muszę zapłacić karę (pomijając to, że nie chciałabym rezygnować).

Gość szukajacapracyy
Dodam jeszcze że około 13tej lubię poczuć kawał grubego kutasa w dupie

Gość pewnaosoba
ale ci dobrze :( choc powinnas/enes prace miec - z pracy na kurs jezykowy. co to za polityka, ze cie bez pracy jezyka ucza. chyba w pracy powinni cie wyslac i tyle. da ci to cos? ja chyba tez ide w tym kierunku ale to bez sensu. bez pracy, na dnie to za swoje pieniadze kurs jezykowy. jaka to praca jak nie masz pracy - moje zdanie. a czego szukac dalej? i tyle. a ja jestem zalamana bo zamiast przeprosin to mam HORRORYCZNE sny i w ogole przez kafe. takze odradzam pisac tutaj. jakie tu ludzie maja pomysly. ale w zyciu tez. kurs jezykowy z UP to tez pomysl do bani. na wyjazd - siuchtac lopata na zachodzie i to wszystko wiesz. moim zdaniem. teraz. kto to widzial kurs jezykowy w up i tyle. ale mnie glowa dzis boli. ja w ogole nie wiem jakiej pracy ja mam szukac -ledwo przezylam dzis znowu. no zycie to horror - musze sobie moje sny dzis przemyslec. juz nie mam sily na nic, ale nikt sie nie dal i tyle :( kolejny dzien bez sensu. no niby z sensem -mam co robic. no ale co - to jest zycie? i nie wiem -moja rodzina mnie zameczy - moj nastepny watek. no 1 rzeczy nie umialam zrobic bo...nie rozumialam tego do konca i niestety nie mialam racji. ale to i tak sie stanie. trudno - takie zycie. ale juz na mnie, ze co to pani se nie mysli- ze pani co i tak dalej. gdzie to pani zyje? i koniec :( i chcialam napisac, ze nalezy uwazac na to forum. tylko tyle. to forum od A do Z nie jest normalne i ja chyba stad ide. tylko takie filmiki sa tu ok. a reszta nie nadaje sie nawet na komentarz zaden pisany - nawet na przeklenstwo. naprawde. tacy ludzie tutaj sa i tyle :( niby mozna wszystko napisac, ale radze uwazac bo tu wrecz mozna zalozyc watek - kogo tym forum zgnoiles i jak ci sie wiedzie po zgnojeniu tej osoby bo np. na takim forum tyle mozna robic bo taka ludzkosc jest. takie cos:( i ostrzegam przed tym forum :(

Gość pewnaosoba
jezyka mozna uczyc jak jestes auslander- przybysz - takie cos. a tak? z urzedu pracy kurs do pracy. bo za darmo. no to takie cos ze przy okazji. to jest polska. Boze - co ja tu robie? marnuje zycie. no co ja mam robic? ja mam tak beznadziejny up ze to sie w glowie nie miesci. co ja mam na kurs jezykowy tam isc? po co? maja francuski? doktoryzowac sie kaza ludziom a maja prace dla takich ludzi? i tyle w sumie. tacy sa. choc ogloszenia o prace na uczelni tez sa tylko kto to tak idzie do pracy. ze up kazal ci tytul naukowy robic to w takim razie prace niech tez dawaja i tyle. a ten moj urzad to chyba srodkiem ulicy chodzi bo napisalam prawde i po mnie - no to takie cos. ze z pracy wracaja srodkiem ulicy. tyle o nich mysle i o ich pomyslach. w polsce moge tyle napisac, nie? tyle mi pomogl ten urzad. to wszystko :(

Gość szukajacapracyy
Owca weź stąd wykurrwiaj 🖐️

Gość pewnaosoba
nie lepiej zrobic sobie w takim up jakies kursy z sensem - chocby ta nieszczesna kasa fiskalna i do sklepu gdzies. byle gdzie. doktorat ci kaza robic - to moge napisac, ze chyba zwykl ten urzad do pracy i z pracy chodzic srodkiem ulicy i tyle. tak sobie mysle. bo niby jak i tyle :(

Gość pewnaosoba
co wy nie powiecie - nie znam ip czy to ta sama osoba, a ksywka to sie nie liczy w polsce. i tyle. nie ma ksywki jest ip i swienieni W PRACY. no to up. przynajmniej nie swini w pracy jak wielu nie wiem wielkich geniuszy i tyle. sie tak ludzie urzadzaja. ktos pisze, oni na niego i sie maja dobrze - okrasc , takie rzeczy i tak dalej. taka prawda :( to wszystko. ja tego nie wiedzialam. a co sa warte ogloszenia przez net? i tyle :(

Gość pewnaosoba
powiem wam ze chetnie bym sie z tej polski wyniosla tylko ... i tak dalej. a nie moglam sie wyniesc 20 lat temu. a prawda to tutaj slowo nieznane. i tego nie rozumialam. aleto przeze mnie. bo takie klamstwo i tak mnie potrkatowano, ze strasznie juz jest i tyle. bo co - i tak dalej. i tego nie napisze. jedynie ze mam przesylkei wszystko gdzies. tak zalezy komukolkwiek na czymkolwiek w polsce. naprawde. i tyle :(

Gość pewnaosoba
powiem jednakze na zachodzie up nie sa lepsze. jak moze byc,ze w necie jest tyle ogloszen o prace w sklepie. to jaki tam jest zarobek ja sie pytam. przeciez to up powinno trzymac i tam powinny ogloszenia - najwyzej a wszedzie w sieci - ofen. chociaz? no ale coz... takie zycie i tyle. w sumie po co ten up jest - tak jak myslalam - jezyk jak przyjedziesz i jakas prosta praca. sklep to w sieci no to na tej zasadzie wszedzie. dla obcych w sumiei tyle. bo po co jezyk? gdzie ten jezyk -do tego sklepu? :(

Gość pewnaosoba
do normalnych na tym forum- dlatego tak sie wpier... i tak dalej na te katechetyczne zersko tu i tyle. i to niejedno - bonie wiedzialam ze tyle wakatow jest do sklepu w a. na przyklad. bo bym zaraz do sklepu szla w n. a tak? myslalam o polsce i tyle. i powiem , ze tak pracuja tu w polsce urzedy tez. tego nie wiedza? powinni sie dogadywac, kierowac tam. anie? i tyle. a kto tu cos wie. troche w n. i do a. i koniec. alenie mialam netu, niczego nie moglam sprawdzic i sie dowiedzialam, ze katechezy glosze a nawet matki katechetki nie mam to jakim prawem. no ale to wszystko pijane i tyle. no troche moglam wykorzystac cos choc to powinno byc z urzedu i tyle. i to takie... to wszystko chyba co chcialam napisac. :(

Gość pewnaosoba
wiedza panstwo gdybym te katechezy miala zaplacone to jeszcze, a tak? ale to ja rozumiem nie sa te wartosci. rzeczywiscie tylko adrenaNINA moze katechezowac BLEDNIE oczywiscie. prosze bardzo. ja tylko tym ludziom w n. za paszport moj oddany zostawiam figure adrenaniny i mam ich gdzies - z ktorego panstwa oni byli ze swoimi wartosciami i do widzenia? no skad oni byli? i wyjazd byl na pass. a pozniej nie musialo byc - to nalezala sie informacja bo przeciez jakie ja tam wartosci mialam. i tej grupie ktora mi tak dobrze zyczyla zostawiam te figure bo tez przesadzalam i moze przesadzam, ale coz... to jest jedyne co mi w zyciu zostalo w sumie i tez jak w polsce jak takie figury tu sa - juz pomijajac imie - jakie ja mam imie. a reszta - to w ogole jest zle, bez sensu. takie rzeczy :( takze zycze wielu blednych katechez na kafe. nie moich. a zreszta co ja tu pisalam. 2 rzeczy tu w sumie napisalam i to na blogu i tyle jak dla mnie.

Gość szukajacapracyy
Kurs trwa jeszcze ponad rok. W (obecnej) pracy potrzebny mi angielski i ten znam (może nie zaawansowanie ale powiedziałabym dość solidnie). Chodzę na kurs szwedzkiego, może w pracy mi się nigdy nie przyda ale to moje hobby.

Gość pewnaosoba
szwedzki moze byc - moze wyjedziesz i nigdy nie wrocisz. a ja sie tak zastanawiam co ja robilam rok w domu na zasilku. oczywiscie mialam swoje zajecia ale rok 2009-2010 otrzymywalam zasilek dla bezrobotnych zamiast prosty kurs i do sklepu. nie ma ogloszen o prace w sklepie. a siedzialam na tym zasilku bo po prostu dostawalam choroby psychicznej. ile to tych figur z ogranym powolaniem. ja tego nie rozumialam. i bolala mnie glowa jak dzis. stwierdzilam ze za duzo szkoly, wszystkiego , ze moje zycie jest KRZYZEM prosze panstwa - to tez jest prawda i tak sobie wyjechalam i stwierdzilam, ze za duzo tego krzyza i dalej na mnie POZAREM. no ale to juzprzesada - to jest praca adrenaniny. zostawala woda swiecona i tarot. no to tarot im zostawal. pozar zebym poszla siedziec. no wiecie panstwo to nawet skandal nie jest. i pass usa zostaje. to jest robota waszych katechetek, stad telefony pani innej tu. a jak ona to dziecko zrobila? adrenaNINA? to niech zbiera dziecko. i to jest pierwsze dziecko z kafe chyba, a za chwile w n. bylo drugie dziecko. i tyle. to jest kafe. forum o pierdolach :(

Gość pewnaosoba
ja jeszcze chce napisac ze nie wiem czy to jest normalne ze pani z 1 dzieckiem kazdemu dziecko kaze robic. nie wiem czy to jest normalne. to sie trzeba zastanowic. ona chyba kazala sie tej katechetce odmlodzic. takie cos. zeby nic nie na mnie. ja tylko pisalam z 1 pania tu. ona pisala co pisala i tak dalej. a reszta mnie nie obchodzi i tyle. a ta pani adrenanina to ja w ogole pojecia nie mialam, ze moge ja zainteresowac. z tej figury. tarota stawiala latami, w koncu sie wydala tak jak mozna bylo z tego tarota. i wiedza panstwo w polsce niech sobie grasuje.ale w innym panstwie. ale ten swiat to pass usa no to miala wyjechac. niestety wydala sie na ten pass.noto co pozar z passem usa. no to ladne ma zycie i sie msci. tyle - co jeszcze :(

Gość pewnaosoba
ona ma to dziecko z tego co pamietam z nudow zenic wiecej nie przyszlo jej do glowy. jakos tak zaszla chyba. no i tylko jeszcze pamietam, ze miala jakis porod i rodzila 4 godziny no i stwierdzilam, ze zostaja jej nastepne porody. nie - ja w sieci. no wiecie panstwo co. przez to ja wsadzilam do wiezienia. z tym ze ja nie mam matki to nie musialam miec racji w tym momencie. a dzieci dla mnie to szkola. tyle. po co sie zadajesz z ludzmi ktorych nie znasz? i tyle. a interesujac sie mna wszystko mi rozwalala. cale zycie mi do imentu rozwalila figura matki, a jak wyjechalam z polski to byla od pozaru specjalistka i tu szkola powinna sie wstydzic siebie bo sie rozpadaja to jeszcze prosze panstwa dolaczyli do tego. i tak dalej... no wiecie panstwo co :(

Gość pewnaosoba
z tego wszystkiego zostala mi kariera w telewizji. pojde po nowym roku do up znowu to jak cos o szkole bo zadnego kursu dla mnie to powiem ze dla kariery w telewizji tyle sie uczyc nie trzeba i czymoze taka praca jest. wakat w telewizji. bo tak. bo jak mam robic doktorat to lepiej byc gwiazda. lepiej sie to oplaca z up gwiazda najwyzej mnie wyleca. a na uczelni z up to ja dziekuje. a oprocz tego zasilek dla kaleki - to oczekuje nadal i tyle. a czemu z panstwa n. to pojecia nie mam i tyle :(

Gość pewnaosoba
wiecie panstwo tak mam pretensje ze tyle lat z passem n. jeszcze ich zawyzalam bo tak i juz. a tu przeciez wszedzie usa na tym kontynencie. z tym ze co sadzic o adrenanine ktora jest wydana na pass usa. co sadzic o czyms takim. nawet nie umiala se zrobic passu usa. ja tez . ale ja mialam inny i inna historie i tyle. z polski nie jestem i bylam zajechana - skomplikowane. a ona? ktos ja maltretowal w tej idealnej rodzinie? bo janigdy nie pisalam, ze mam idealnarodzine. nie przypominam sobie. chyba zeby ktos podszylk siepode mnie????

Gość pewnaosoba
ja jeszce moge napisac ze w sumie przy obecnej polityce up. powinien kierowac na zaoczne doktoraty i kredyty dawac bo jak ktos pracuje to pozniej nie chce calej pensji oddawac ze wszystko sam musi robic. a po co mi to bylo? a bonie wiedzialam gdzie szlam. ja myslalam ze to polska a to bylo cos jak adrenanina tylko to bym prostytutki obrazila jakbym porownala cos tam i tyle. a w zyciu nie wszystko musi sie udac. musi sie wszystko udac w zyciu? adrenaninie. normalny czlowiek powinien odpuscic i to jest normalne. a czemu nie umialam?i tyle bo z ogrania powolania jest pozar i z tego mi zrobili wojne i wode. i tyle. a zeby mnie wylali tym szekspirem to jeszcze,ale tez bym sie nie dala za biologie z pozarem. bo mnie znosilo, anie powinno? z nazwiska i tyle. no ale to nalezalo wyjasnic. to w polsce ogrywali to. ale co? jak?szans nie mieli i tyle. bez sensu wsystko i koniec :( i takto wylecialam za hitlera i stalina. urodzilam takich 2 synow. naprawde. bo jak to zrozumiec? a jak sie tego mialam domyslic? i tyle:(

Gość pewnaosoba
czemu nikt tu nie pisze? zajechalam sie tym forum dokumentnie :( Mialam tu w ogole nie pisac -tak pracowalabym teraz fizycznie w panstwie h. a tak? figura z ogrania powolania? co ja mam teraz robic? gdzie tu isc. ja w ogole nie chcialam wracac do p. troche - no z powrotem do pracy z zarobku. bo co to wszystko mialo byc. tak pasowalo. a teraz? choc jestem okradziona bo to hitler i stalin to jeszcze mnie okradziono, a jaki ja mialam charakter :( i tyle warta kafe i polska uczciwa. no bo ta kobieta powinna sie poprawic - ta matka tej adrenaniny. jak ona ja urodzila? normalnie? bez sensu. moim zdaniem to cos nie tak jest i tyle. a ona pasuje do tej matki? taka historia. i po co ja tu pisalam. ludzie - nie piszcie na kafe - cale zycie sobie zniszczycie. bo z pracy poszlam z takiej figury , nawet nie pisnelam slowem za nimi, z mieszkania tez poszlam a tu zostalam i od razu powitala mnie adrenanina i zas ta figura a tu jest jeszcze jedna figura na tym forum i ... co dalej? i to jest figura, ktorej to sie dowiem jeszcze co zawdzieczam. i ta adrenanina nie powinna ani jednego dziecka miec, ja moglam sie pomylic, ze jest dobra matka bo nie mam matki. a ja zrobilam za lekki porod. 4 godziny pisala. a przeciez to mogla byc anomalia. nie wiem ile trwa porod, ale... ona powinna z ta figura jezykow sie uczyc z urzedu pracy za mamusie a nie w pozarach pracowac, ale moze tylko bez przesady poza polska. co to ma byc? ale jest taka grupa osob, do ktorej ona pasuje - niech se do nich idzie. i tyle chyba. bo skrytykowalam jezyki w up i nie mam racji. w moim przypadku mam racje - wszystko skrytykowac i koniec. po co komu jezyk obcy w up - cudzoiemiec albo na wyjazd - tu ma byc praca. zezryjcie se te borowki pier papier - warunki skandaliczne ale wielka szwecja. a to stary wrog polski. podobno i tyle :( gdzie jest moja przesylka? 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
chcialam jesczedodac ze wpanstwie h. MORALNE osoby zostaja adrenaninie z matka katechetka z ...taka figura to tak akurat i tyle. no i tam urzedowala, zajechala mnie. przeciez ja powinnam miec tam slugi same - wszyscy tam cicho siedziec, a powitalo mnie takie larmo, pretensje , ze w ogole co ja tam robie. a oni co tam robia? tam mieli sie oni zamknac - ja na moment tam bylam to przeciez takie mniemanie o sobie - cos podobnego. wlasnym oczom nie wierzylam i tyle :( no coz... tyle napisze bo reszta. inne imie dziecka i by mogla byc ta adrenanina. a w ogole chlopczyk? tym sie nawet nie interesowalam. powinna byc coreczka, nie? i tyle :(

Gość pewnaosoba
a wiecie czemu powinna byc coreczka? zeby bylo ze wyszla za maz zeby miec dzieci. nie nie wyszla tak. i jeszcze 1 dziecko - niech ona sie normalnym ludziom w polsce z oczu straci. jeden syn - ale to pasuje do niej. a na forum jaka ona to nie byla. normalnie idealek. i moglo tak byc tylko pojecia nie mialam ze tu przyszlam i zaraz ta figura.no w sumie nie ma sie co dziwic. po co tu przylazlam. ale nie dam sie bo tu jest 2 figura na tym forum i zeby sie nie okazalo, ze z tej figury mam cale zycie rozwalono. zeby sie tak nie okazalo, a ktore fora w polsce leca bez figur. wszystkie - moze pojedyncze. a wszystko po cichu i koniec:( jak dla mnie :(

Gość pewnaosoba
i wiecie panstwo jaka jest wladza tego swiata - powiedza mi - po tylu latach nauki? wielcy uczeni? zenada ani - to teraz niech sie pani urzadzi ta adrenaNINA tyle pani zostalo w pani wieku. niestety nie - i dalej jest to samo. i tylko nie rozumialam skad ten strach przed takimi... nie ma slow na takie ... nie nazywam tego. szkoda slowa. tej ku... katechetycznej z tego forum tez. dziecko miala za kraty wsadzic i wyjechac w kurwy tak jak inna pani tutaj. a drugie dziecko na starosc. tyle jej zostalo. ale ta pani tu takiej matki nie miala i ja lece tak, a nie ze stoje o jakichs. jak ich nazwac? nie ma slow na takie cos. i to wszystko jest polska, a ja nawet paszportu. a prawda? a kogo to obchodzi. niech was prowadza heretyczne katechetki bo tyle mozna dla polski zrobic. tak przepadlam ale kogo to obchodzic. najwazniejsze byc poboznym. doprawdy i tyle :(

Gość pewnaosoba
ale jakas prawda to jest - poboznym zeby gnoic. tyle. no coz... to chyba tyle :(