Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkf888ggg

BŁAGAM JAK MAM POMOC ŁABĘDZIOWI ?MOZE KTOS TU WIE CO ROBIC??PROSZE

Polecane posty

Gość kkf888ggg

od tygodnia chodze na spacer w duzym miescie i jest takie osiedle zielone niedaleko i tam od tygodnia widze jak plywa łabędz w takim zbiorniku gdzie zbiera sie woda z autostrady czy jakos tak i nie ma tam ani trawy ani roslin i wstep jest wzbroniony tam a ten labedz jest sam i nie wiem jak sie tam znalazl...ale jest glodny bo widze ze wyjada jakby muł czy jakies wordki wyciaga i nie wiem gdzie mam dzwonic w tej sprawie jeszcze bo juz dzwonilam do ochrony srodowiska i oni tak jakby olali to .. co mozna zrobic z takim labedziem i jak mu pomoc.. czy go dokarmic jakos ?bo wczoraj mialam bulke przy sobie i mu dalam i tak szybko plynal jak mnie zobaczyl i rzucilo sie doslownie na te bulke.. ALE NIE WOLNO DAWAC CHLEBA LABEDZIOM BO CHORUJA WIEC NIE WIEM CO MU DAC I CZY DAC W OGOLE.. I NIE WIEM CZEMU ON NIE MOZE WYJSC STAMTAD ALBO NIE ODLECI.. MROZ NA DWORZE I BOJE SIE ZE UMRZE..

Gość kkf888ggg
PODKRESLAM ZE TO NIE STAW ZADEN ANI JEZIORO TYLKO ZBIORNIK NA SCIEKI CZY INNE RZECZY A AUTOSTRADY..I NIE WIEM JAK ON TAM SIE ZNALAZL BO TAM W LECIE I NA WIOSNE NIGDY NIE MA PRAWIE WODY CHYBA ZE JAK POLEJE... I ON TAM NIE MA CO JESC RACZEJ A DO TEGO JEST CALKIEM SAM I JUZ OD TYGODNIA TAM GO WIDZE A MOZE JEST DLUZEJ //NIE WIEM BO OD TYGODNIA DOPIERO TAM SPACERUJE

Gość zadzwon to towarzystwa
opieki nad zwierzetami. tam ci pomoga

Gość kkf888ggg
DZWONILAM DO TOWARZYSTWA OPIEKI ZWIERZAT I NIE POMOGA MI BO POWIEDZIELI ZE ZAJMUJA SIE TYLKO PSAMI I KOTAMI I DALI NUMER DO OCHRONY SRODOWISKA CZY COS ALE TAMCI OLALI TO RACZEJ MIMO ZE OBIECALI ZE POSLA TAM PRACOWNIKA JAK ZADZWONILAM DRUGI RAZ DOPIERO ALE CO ONI ZROBIA Z TYM LABEDZIEM ?

Gość yhropundf
boze jak ja sie ciesze ze na swiecie sa tacy ludzie jak Ty!!!!!!! Jestes wielka!!! Ale nie wiem co Ci doradzic, ogladalam program o pomocy dla zwierzat i tam labedzie owijali w koc i tak je przewozili...a rozne rzeczy sie im dzieja takze jak masz podejrzenie ze moze on byc chory niezdolny do opuszczenia tego miejsca najlepiej byloby go przetransportowac w bezpieczne miejsce z pomoca jakis ludzi. Co do jedzenia to juz Ci wkleili linka... Ale chyba labedzie maja jeszcze troche czasu aby stad odleciec ???

Gość kkf888ggg
A MOGE MU DAC PLATKI OWSIANE??JAK MYSLICIE??? STRAZ MIEJSKA? NIE...JESZCZE GO ZABIJA ALBO COS...A JA NIE POZWOLE MU UMRZEC:( TERAZ JEST ZDANY TYLKO NA MNIE I MUSZE GO DOKARMIAC CHOCIAZ DO TEJ PORY JAK KTOS SIE ZAINTERESUJE.. CIAGLE LICZE NA TO ZE CI Z OCHRONY SRODOWISKA COS ZROBIA PRZECIEZ NOCE SA JUZ MROZNE..

Gość nie mam pomysłuuuu :(
ska jestes? nie ma w regionie pogotowia dla zwierząt?

Gość kkf888ggg
Z KRAKOWA

Gość jejku biedny
kurcze ale przecież łabędzie latają więc dlaczego nie odleci? :/

Gość nie mam pumysłuuuu :(
tam są nr pod które należy dzwonić Kraków Pogotowie wypadkowe dla bezdomnych zwierząt czynne całą dobę - telefony: (012) 429-74-72 i 429-92-41. Tel. alarmowy: 0 604-77-99-45. Numer telefonu do krakowskiego pogotowia dla dzikich zwierząt to - 012 417 00 45 Schronisko dla bezdomnych zwierząt 012 429-74-72, 0-692-965-805 Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (0 12) 421-77-72, (0 12) 421-26-85, (0 12) 429-43-61

zadzwonisz tam? ;( ten nr dot dzikich zwierząt powinni pomóc

halooooo

Gość Upiorny:)
Straż pożarna!!!! Upiorne to, ale nie czytałem i nie wiem o co kaman? Więc Straż... myk, myk...

ej jesteś tu jeszcze? co z tym łabędziemmmm

Gość Upiorny4
Upiorne to, ale może przedstaw się z imienia, nazwiska i podaj nazwę gazety w której "pracujesz" Więc Myk!