Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZastanawiamSieHmm

Czy ktos żenił się z arabem dla kasy? Dostałam propozycję...

Polecane posty

Gość ZastanawiamSieHmm

Napisał do mnie jakiś Polak że prowadzi biznesy z arabami tzn załatwia im Polki dla wizy. Wzamian on i Polka dostanie kase. Ślub taki tylko fikcyjny żeby łatwiej wejść do strefy schengen. Miałabym wziąść ślub w Polsce i w jego kraju za 20 tys. Ale powiedziałam że sie boje bo kto wie czy nie zapakuje mi narkotyków do torby. No to zaproponował tylko w Polsce i mam załatwic zaproszenie dla tego araba to dostane 16 tys. Miał juz ktos z czyms takim do czynienia? Nie chce się wkopać w jakies kłopoty a kasa mi potrzebna bo od kilku mies nie mam pracy. Zaznaczyłam że ślub ok ale podpisany intercyzą.

Gość izusia.87
weź się otrząśnij bierzesz z nim slub nie fikcyjny ale prawdziwy w świetle prawa,bedziesz jego własnoscią porwie Cie wywiezie ma do tego prawo bo tak traktują kobiety jak swoja własność,trzeba być imbecylem żeby na takie cos się godzić

Gość 0o m0-
chyba cie ostro poje... ło;/ z polakiem bym si enie zgodziła a co dopiero z arabem;/ daj se na luz bo bedziesz załowała, wtdey dopiero zaczną sie Twoje kłopty;/ miec na koncie araba i nie wiadomo czy rozwód jak ci sie rozmyje gdzies we mgle.A 20 tys? co to za pieniądze???? ja tez nie pracuje i aktualnie mam 0 dochodu, ale to co co proponuja to nawet nie jste ostatecznośc

Gość ZastanawiamSieHmm
Przecież chyba siłą mnie nie wywlecze do samolotu? :D Od tego jest policja.

Gość ZastanawiamSieHmm
Juz pare lat temu znajoma mówiła mi o tym biznesie i przedwczoraj koles odezwal sie do mnie z taką propozycją. Poza tym co mnie obchodzi czy będe miec rozwód czy nie. Mam to gdzies. I tak zostane starą panną

Gość izusia.87
da ci w łeb i nawet nie będziesz wiedziała kiedy,znajdziesz się w jego kraju,nie nawidze arabów sa do wszystkiego zdolni maja hiv

Gość bhjcdsbjhcvdd
Arabowie, Romowie - sorry, dla mnie to tak obleśnie i z wyglądu niedomyte nacje, że nawet na papierku i za milion dolarów nie chciałabym mieć takiego partnera niech żyją sobie w spokoju, ale niech mnie to nie podrywa, bo mi się jedzenie cofa tak, jak i nie podobają mi się Azjaci z sylwetkami dzieci i starymi kwadratowymi głowami na tych dziecięcych korpuskach, bez bioder i cycków, bez torsu i szerokich ramion, jakby zatrzymali się w rozwoju mając 8 lat Słowianie mogą być w każdym wydaniu

Gość ZastanawiamSieHmm
Siłą mnie wyciągnie z domu gdzie sama nie mieszkam? :D

Gość roladinia
na takie fikcyjne "prawdziwe" śluby też jest prawo i paragrafy !

Gość ZastanawiamSieHmm
No to ogdzie mam zarobić skoro w Polsce mi nie dadzą? Potrzebuje jakies 15 tys żeby spłacić długi i spokojnie żyć

Gość tyle powinnas rozumiec
jesli nie chcesz miec klopotow to nie rob tego!!! jesli sie zgodzisz to na pewno bedzeiesz je miec :( gwarantowane :(

Gość ZastanawiamSieHmm
Z tego co mi kiedys opowiadala znajoma to jest to powszechne. Jakos nie slyszalam o przypadku ze polka wpakowala sie przez to w klopoty

pozwolic arabom wejsc do strefy schengen za 15 tys ? pozniej on na swojej wizie sprowadzi 10 braci i babke i koze ? daj spokoj pomysl o innych ktorzy beda musieli cierpiec za twoje bledy

Gość ZastanawiamSieHmm
to tacy sami ludzie jak my. przecież my tak samo wyjeżdżamy za chlebem bo tutaj nie idzie żyć,więc czemu nie pomóc komus i to jeszcze za kase? na sprzątaniu mieszkan nigdy nie spłace długów

Gość ZastanawiamSieHmm
aa tam od razu przestępstwo :) Ja bym to nazwała prędzej rasizmem

Gość roladinia
to weż się do roboty , rękawki zakawaj ,

Gość mk8uiki
ZastanawiamSieHmm to tacy sami ludzie jak my. ] moze fizycznie i biologicznie... ale kulturowo nie, a my moze mamy w dupie swoja religie, a na pewno jestesmy czesto z nia na bakier i 99% chrzescijan wybiera dla siebie co wygodne kawalki (wierze, ale nie chodze do kosciola, itd) za to araby na PIERWSZYM miejscu stawiaja religie, religie ktora jest krzywdzaca dla kobiet cokolwiek by te sprzedajace dupy ciapatym nie mowily, a wiecej islamistow w europie to nie tylko zajete stanowiska przy garach, marketach czy innych mniej znaczacych miejscach pracy... popatrz co sie stalo ostatnio w dunskim miescie Kokkedal! tam rzadza islamisci i odwolali boze narodzenie! w europejskim chrzescijanskim kraju! i przez takie tepe chciwe materialistki jak ty, islamizacja europy nastepuje szybciej :O ty te 20tys wydasz w mgnieniu oka, ale jak sie obudzisz z reka w arabskim nocniku za pare lat to miej pretensje tylko od siebie