Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c@@@meli

Jeżeli bóg nie istnieje to dlaczego w niego wierzycie

Polecane posty

Gość c@@@meli

Przysięgam wam na moje życie że bóg nie istnieje, naprawdę, proszę przestańcie wierzyć bo go nie ma ;(

Gość ile jeszcze będziecie
zakładać topików o jednym i tym samym. Weź się odwal i daj ludziom żyć

Gość mariachaa
dla tych co wierzą - istnieje i nie ma to nic wspólnego z rzeczami jakie są wiara jest oparta na wierze i nie potrzebuje ugruntowania w rzeczywistości

Gość c@@@meli
To mój pierwszy temat na tym forum, więc o czym mówisz daje ludziom żyć ale nie mogę znieść że wierzą w tych wszystkich bogów :/

Gość Uchu hct
Śpierdalaj !

Gość mariachaa
"ale nie mogę znieść że wierzą w tych wszystkich bogów :/" x dziecinada wiara w absolut towarzyszy ludziom od zarania z czym chcesz więc walczyć lepiej pogłębiać swoją wiedzę w tym zakresie, bo to fascynujący temat i bardzo rozwija logiczne myślenie, gdyż z udowadnianiem absolutu i z obalaniem tych dowodów walczyły najtęższe umysły tego świata nie lepiej się skupić na tych fascynujących wątkach myśli filozoficznej niż uprawiać dziecinną demagogię w takim miejscu?

Gość c@@@meli
No nic trudno widzę że was nie przekonałem trudno, w sumie jak taki śmiec jak ja mógłby kogokolwiek przekonać, tu potrzeba jakiegos prawdziwego inteligenta :classic_cool: