Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

codergirl

Praca w branży IT bez studiów?

Polecane posty

Zapraszam do odwiedzenia bloga http://girlscancode.blogspot.com/. Powstał on z myślą o osobach - szczególnie kobietach - które chciałyby nauczyć się projektować strony internetowe i zacząć pracę w szeroko pojętej branży IT bez studiów kierunkowych. Dziewczyny - pokażmy światu, że kobieta też może kodować, programować, projektować i dobrze na tym zarabiać! :) Zaznaczam, że blog ma charakter niekomercyjny, a celem tego ogłoszenia jest po prostu dotarcie z powyższym przekazem do jak największej ilości kobiet.

Gość gość
teraz jest spory deficyt informatyków, programistów. Ja sama zaczęłam uczyć się podstaw projektowania stron – wszystko jest o ogarnięcia naprawdę : )

Bez problemu można pracować w IT bez studiów. U mnie w firmie pracują 4 kobiety i nie są gorsze od mężczyzn, więc taki stereotyp jest bardzo nie na miejscu, ale niestety dalej jest aktualny. Jak ktoś jest ciekawy od czego zacząć karierę w IT to mogę polecić taki artykuł https://pracaprzykawie.pl/jak-zaczac-kariere-w-branzy-it o tym jak wystartować w IT. A moim zdaniem warto próbować, nawet jak się jest kobietą.

Gość Kordian Tomaszewski

Długa i ciężka droga przed tobą ktoś mądry opisał wszystko na blogu www.dluga18.pl może uda Ci się wyszukać wiedzę która Ci w tym pomoże 

Gość gość

Dobra firma musi gwarantować przede wszystkim stałą i rzetelną obsługę i tutaj klient musi być po prostu usatysfakcjonowany z wyboru takiej firmy. Ja ze swojej strony polecam firmę www.itomega.pl/.