Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieracie im ??

Czy u was też chodzą ludzie po domach i żebrzą o kasę ?

Polecane posty

Gość otwieracie im ??

bo ja zawsze otwieram żeby sprawdzić o co chodzi a to zonk. Ktoś prosi o pieniądze a ja wtedy nie odmawiam bo nie chcę wyjść na jakąś france i żeby mnie potem za plecami cichaczem wyklinali ale w duchu wkurwiona jestem na siebie że daje się wykorzystać.

Gość hkfjduy
Ja bym może i dał parę złotych albo coś z lodówki, ale dziwnym trafem zawsze od tych osób czuć alkohol

Gość szarówkaaa
Jak nie mam to mówię że nie mam. Jak widze że krętacz to też odmawiam :) Ale pare razy się zdarzyło że poprosiła staruszka, matka z małą córką albo dziadek niedowidzący.

Gość litościwy o poranku
takiego wała jak Polska cała🖐️ Niech im panstwo pomoze, skoro wiekszosc ludzi twierdzi, ze jest lepiej niz za PRLu🖐️

Gość jak się nie mylę to
chodzić chodzą, ale ja pieniędzy nigdy nie daję owszem mogę dać coś do jedzenia ale kasy nigdy chce niech sobie myśli jaka to ze mnie wredna suka ale kasy nie daje bo wiem ze ona wcale na jedzenie nie pójdzie

Gość otwieracie im ??
No właśnie dzisiaj zapukała tylko jakaś starsza pani to jej dałam 2 zł, ale kiedyś zapukał kominiarz i wcisnął mi do ręki kalendarz niby datki zbierali. Ja nie wiedziałam o co to jest. Myślałam że to jakies pismo czy ogłoszenie i wzięłam to do ręki a jak już wzięłam to głupio było nie dać kasy, a potem jak zamykałam drzwi to zorientowałam się że zawiało mi do przedpokoju zapachem alkoholu. Strasznie się wkurwiłam na siebie że dałam się tak w chuja zrobić, bo to to samo jakbym im na wóde kase dała

Gość litościwy o poranku
kominiarzom kaze zabieras se ten kalendarz i spierdalac do lasy jeleni szukac🖐️ p.s. powinnas zaczac postepowac tak samo, bo Ci ludzie na leb wejda;)