Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamgdziuulekk

Ale miałam akcję przesłuchując potencjalnego pracownika

Polecane posty

Gość _ania_nn_
Napisz że masz smakowitą soczystą brzoskwinkę dla niego i potrafisz robić wspaniałe lody.

Gość MENFORDEN
Zdradzę ci że padłaś ofiarą PUA

Gość arania
A dlaczego go nie zatrudnisz? Za stary? Nie rozumiem:(

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
Zacznij: "Zgodnie z radą ludzi z forum kafeteria postanowiłam do ciebie napisać..."

Gość Morska Bryza
DZIEWCZYNO, PISZ NIE ZASTANAWIAJ SIĘ...MOŻE WŁASNIE TWOJE SZCZEŚCIE POMASZEROWAŁO DO DOMU. A KOLEGAMI PALANTAMI SIE NIE PRZEJMUJ- ONI PO PROSTU MU POZAZDROSCILI POWODZENIA U KOBIET

Gość ja pier** kolejne marne prowo
j.w. 😴 przeciez to teksty dziewczyny od kubka herbaty w dloni :o

Gość Morska Bryza
Sama mam kolege po zawodowce i jest megainteligentny ;-)

Gość gytdyta
napisz do niego i powiedz mu ze na co masz ochote, ja akurat szaleje za murzynami ale kto wie moze bym i z takiego chlopaka skorzystala :)

Gość powiedz mu że
za dobrą minetę dostanie tę robotę. Praca na nocki, dźwiganie i układanie towaru na półkach w sklepie

Gość vin80
Stara już jesteś, zegar tyka, spotkałaś fajnego kolesia i Ci odwaliło. U Ciebie każda okazja może być ostatnią, więc atakuj :)

Gość kklikklikk
Ma jego dane tylko dlatego BO ON SZUKAŁ PRACY... nie zamieścił ich w anonsie towarzyskim a w CV... On chciał pracy i pieniędzy nie jakiejś baby uganiającej się za nim. Myślę, ze pisanie do niego na fb jest wyrazem braku kompetencji. To nie serial a rzeczywistość.

Gość mamgdziuulekk
To nie jest prowokacja Napisałam do niego ! odpisał po 20 minutach bo akurat był na facebooku i cały czas z nim pisałam :) Przeprosiłam go za kolegów i powiedziałam że gdyby to ode mnie zależało to pracę by dostał na pewno a on mi napisał że nie ma przecież żadnego problemu że on to rozumie i dziękuje że byłam dla niego taka miła no a teraz jeszcze do niego na facebooka napisałam. Umówiliśmy się na herbatkę ( sam mi zaproponował ) idziemy jutro i nie mogę się doczekać :) Dzięki że mnie zmobilizowaliście !!! :)

Gość vin80
I bardzo dobrze. W najgorszym razie masz szanse na fajne pukanko :) Powodzenia i baw sie dobrze.

Gość Migmag
Jedno co mnie poruszyło w twoim poście autorko to test MA 27 LAT I PRACY SZUKA BURAK cóż a to co na zasiłku ma siedzieć? Jeśli chcesz to do niego napisz ale nie licz na wiele, bo widać z twego postu że chłopak uniósł się dumą, więc może cię olać ---- http://aniolek.ebrokerpartner.pl

Gość ja pier** kolejne marne prowo
tak, nie prowo :O od wielu lat tu cwiczysz swoje talenty pisarskie, i chyba nawet niezle ci wychodzi, skoro ci ludzie uwierzyli buhahahhaha

Gość _ania_nn_
Nie pisze się herbatę, tylko lody. Na herbatę to chodziły nasze babcie. Tylko dobrze się zabezpiecz, żebyś tu za dwa tygodnie nie stękała ze ci się okres spóźnił.

Gość do Migmag
coś źle przeczytałaś :)

Gość mamgdziuulekk
Wypraszam sobie, nie jestem żadną dziwką żebyście w ten sposób do mnie pisali. Co w tym takiego złego że spodobał mi się chłopak z rekrutacji ? Moja wina że tam go poznałam ? Nie będzie żadnego loda i żadnego seksu bo chłopaka nie znam a teraz skoro mam okazję go bliżej poznać to skorzystam i zobaczę czy coś dalej z tego będzie.

Gość xartra
to gratuluję, dobrze zrobiłas

Gość versace1
pewnie ze mozesz napisac, po co sie zastanawiac co by bylo gdyby itp itd. z tym, ze-bez urazy- ale mozesz byc dla niego troche za "stara"- moze sie i z Toba spotka ale nie koniecznie bedzie myslal o Tobie powaznie. to jest jednak 5 lat roznicy a jesli on jeszcze jest przystojny to mysle, ze interesuja go mlosdze albo rowiesniczki. ciebie moze chciec wykorzystac (finansowo, w celu rozrywki). mam znajome ktore"kreca" z mlodszymi, zakochuja sie a oni je zostawiaja dla mlodszych- 3 takie przypadki w ostatnim czasie:(

Gość PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO
PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO :classic_cool:

Gość kot bez butów
dr Stanisuaw Dupczenko Zacznij: "Zgodnie z radą ludzi z forum kafeteria postanowiłam do ciebie napisać..." i koniecznie trzeba podać: cyt. za dr Stanisław Dupczenko:) do mnie dzisiaj przyszedł przystojny kurier ale ja wyglądam jak pryszczata beczka, więc mi się nawet nie chciało na niego patrzeć

Gość mamgdziuulekk
Nie mogę się doczekać spotkania z nim :) Jest bardzo przystojny ma piękne spojrzenie i taki typowy inteligentny facet, aż się dziwię że jest wolny. Chcecie zobaczyć jak wygląda ? Ma dwa zdjęcia na facebooku

Gość xartra
no dawaj

Gość mamgdziuulekk
no dobra, to prowo, od dawna tutaj pisze prowokacje, a wy znowu łykacie wszystko jak dziwki sperme :D żal mi was :classic_cool:🖐️

Gość xartra
no wiemy że prowo ale udajemy że wierzymy bo sie nam nudzi

Gość mamgdziuulekk
tak na prawde jestem księgową i marzę o takiej akcji z finałem w łóżku

Gość 5 lat roznicy to duzo, ale
w 2 strone, jakby facet byl starszy. A to ona jest starsza od niego! A kobiety duzo wolniej sie starzeja od mezczyzn, po 30tce to juz widac, wiec niedlugo sie wszystko wyrowna. No i szansa na seks jest dluzej, jak on jest mlodszy :)

Gość 5 lat roznicy to duzo, ale
jem dupom :)

Gość mamgdziuulekk
Zrobiłabym mu lodzika takie ciacho i uciekło ale nie chciałam wyjść na desperatkę