Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamgdziuulekk

Ale miałam akcję przesłuchując potencjalnego pracownika

Polecane posty

Gość mamgdziuulekk
chyba zrobie renkom sonsiadowi taka zjarana chodze

autorko. Nie przejmuj sie komentarzami. Ludzie sa strasznie podli, okrutni, mysla tylko jak zniszczyc druga osobe, bardziej wrazliwa, lub inteligentna. Pamietaj, ze papier i mgr to rzecz nabyta, a inteligencja, dobre serce, wdziek to cechy wrodzone. Czasem sie tak zdarza, ze pajac na stanowisku nie dorasta do piet osobie po zawodówce, ale taki juz ten swiat jest nie sprawiedliwy, nie kazdy ma pieniadze na wyksztalcenie, wtyki, zeby dostac prace, albo rodziców, którzy pchaja go od malego wszedzie i podsuwaja do odpowiednich ludzi.

Gość mamgdziuulekk
otulona jestes kretynką :D

Gość mamgdziuulekk
jestem bardzo wrażliwa tylko pierdze jak stary dziad

Gość mamgdziuulekk
otulona ja zawsze patrze sercem inaczej nie umiem, te pachołki zgniłe mogą mi buty czyścić, gardze wami śmiecie

Gość mamgdziuulekk
zazdroszcza mi kasy i pozycji

Gość jak co roku oczywiście
powodzenia autorko, oby wam szczęście dopisało:)

Gość mamgdziuulekk
dziekuje buziaki cmok cmok cmok

Gość mamgdziuulekk
jak mu napisze że ma klase po 3 klasach zawodówki to się obrazi?

Jak ja bym wyglądał jak ten gościu co ci wpadł w oko autorko to też bym się czuł pewniej w życiu i miał gadane.

Gość mamgdziuulekk
a jak wyglądasz romeo?

Gość kora82
Fajny temt. Napisz jak bylo po tym spotkaniu. Koles na bank widzial ze wpadl Ci w oko wiec to na bank dodalo mu skrzydel i mega pewnosci siebie. Zreszta tacy Panowie wiedza ze dzialaja na Panie-wiem bo ma kolege budowlanca takiego. W kazdej delegacji mial panne czasem inna na kazdy tydzien. Ale ma to cos ze baby na niego leca i dobrze ze to wykorzystuje-te baby to sa naiwne.

Gość ahahahc
trzyosobowa komisja na stanowisko pracownika magazynu??? ja rozumiem na stanowisko dyrektora finansowego, menagera, pracownika banku, czy księgowej, gdzie trzeba rzetelnie sprawdzić kompetencje kandydata. A w tym przypadku co sprawdzacie? czy dobrze nosi paczki? albo jak ciężkie skrzynki może unieść? ludziom to już się w tyłkach poprzewracało

Gość mamgdziuulekk
To wszystko z góry to podszywy łącznie ze zdjęciem. Opowiem wam jak było po spotkaniu :)

Gość zazyciu lekow? a ile czasu ten
nie sądziłam że włoski piłkarz może szukać w polsce pracy :D

Gość mamgdziuulekk
no co wy tacy złośliwi jesteście zawistnicy!

Gość mamgdziuulekk
opowiem wszystko dokładnie zaraz po stosunku. powszywy won

Gość mamgdziuulekk
jestem podszywaczem , nie uprawiam seksu od 2 lat i nikt sie mną nie interesuje , muszę gdzieś wylać swoją frustrację , sorry :classic_cool:

Gość mamgdziuulekk
Witam :) Jestem po spotkaniu z Patrykiem bo tak ma na imię i nie wiem od czego zacząć. Może najpierw powiem że ten chłopak zrobił na mnie piorunujące wrażenie, dowiedziałam się również że pracuje w studiu nagrań jako pomocnik realizatora dźwięku a do nas na spotkanie przyszedł szukać pracy na umowę o pracę ponieważ tam jest tylko na umowie śmieciowej i mówił że raz ma miesiąc taki że zarabia 3 tyś zł a raz taki że 800zł. Jego zainteresowania to muzyka, zna się na tej dziedzinie doskonale i dużo mi opowiadał o swojej pasji i zainteresowaniach. Po za tym jest samotny od lat po nieudanym narzeczeństwie. Ogólnie chłopak rewelacja, zabójczo przystojny, wygadany, wyluzowany oraz potrafiący zachować się w każdej sytuacji. Bardzo pozytywnie byłam zaskoczona kiedy to szliśmy przez miasto a on przeprosił mnie na moment podszedł do bezdomnego i dał mu 20zł, bardzo ładny gest z jego strony, zamienił z tym panem parę słów uścisnął mi rękę po czym wrócił znów przeprosił i poszliśmy na herbatkę. W lokalu zachował się jak gentelman, chciałam zapłacić i musiałam się z nim licytować bo nie dał mi płacić a jak nalegałam to zaczął śpiewać i zatykać uszy :D to było boskie, ludzie z nas piali w całym lokalu. Jest jak najbardziej pozytywnie ! Umówiliśmy się na niedzielę :)

Gość dzerta
o super, zabujałaś się, to widać po tym jak piszesz

Gość dzerta
te prawdziwe miłości są zawsze od pierwszego wejrzenia :)

Gość Kobiety sa jednak.....
To tylko projekcja, ale możecie się bawić.