Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony 23

Pytanie do dziewczyn-czy gdybyście były z brzydkim chłopakiem zdradziłybyscię go

Polecane posty

Gość Zagubiony 23

Czy jeśli dałybyście takiemu chłopakowi szansę.mimo że byłby brzydki ale za to wierny i opiekuńczy.to zdradziłybyście go gdyby pojawił się przystojny adoratór?tylko szczerze-

Gość IMO12366
Kolego - na to pytanie odpowiedź jest oczywista. Oczywiste jest także to, iż na ten temat od samic nie uzyskasz szczerej odpowiedzi - na ogół. :classic_cool:

Gość Zagubiony 23
Proszę o poważne odpowiedzi..ja poznałem taka dziewczynę-jeśt cudowną i słodka..bardzo atrakcyjna..niestety ja mam bardzo brzydka twarz..mówi że mnie akceptuje..ale ciągle ja podejrzewam..więc że bez problemy by miała innego..mówi że nigdy nie zdradzi..czy ktoś zna rozwój wypadków z autopsji?

Gość IMO12366
Zagubiony 23 "Proszę o poważne odpowiedzi.." Ty nie chcesz poważnej odpowiedzi, ale takiej która by Ci pasowała. W ramach solidarności plemników udzielę Ci jej: Tak będzie Cie dozgonnie, wiernie kochała, nawet jeśli zacznie podrywać ją najprawdziwszy Adonis, to dalej będzie Ci oddana. Ale się nakłamałem. :classic_cool:

hm, to ja ci powiem. kilkakrotnie słyszałam od koleżanek cos w stylu, co taka kobieta jak ja robi z takim mężczyzna jak twój mąż. ano robi i to kopę lat i bez zdrady. z drugiej strony, bedac w błogim przekonaniu tego że ja taka "lepsza" kiedyś obiło mi sie o uszy, że młodziutka studentka szeptała innej o moim panu, że przystojny. chemia sie liczy i porozumienie dusz :)

Gość IMO12366
fijefiórka - innymi słowy Twój pan jest przystojny, a koleżanki zazdrosne. Czyli ma się to nijak do rozterek autora. :classic_cool:

Gość Wydaje mi się
że ta dziewczyna wcale nie jest taka śliczna jak Ci się wydaje bo sam nie będąc atrakcyjny możesz brać ja za bóstwo z samego tego że Cię wybrała. I odpowiadając na Twoje pytanie: nie zdradzę, mój partner uroda nie grzeszy ale nadrabia w wielu innych rzeczach w tym w łóżku :P

''że ta dziewczyna wcale nie jest taka śliczna jak Ci się wydaje bo sam nie będąc atrakcyjny możesz brać ja za bóstwo z samego tego że Cię wybrała.'' bardzo celne spostrzeżenie! :)

Gość IMO12366
fijefiórka - ja zawsze mam rację. :classic_cool:

Gość tak sobie myślę, że...
skoro bym z nim była to po co miałabym go zdradzać? Wybrałam go, więc z nim jestem i nie zdradzam.

Gość IMO12366
fijefiórka "IMO, to może priv skoro nie wierzysz" Wolisz być upokorzona prywatnie? Sprytne. :classic_cool:

Gość ja mam przystojnego
a i tak zdradziłam, nie ma reguły

IMCIU a niech ci będzie, spękałam. przyznaje, jestem brzydkim prawkiem lat 13 i chowam sie za kafe :D :) :) terią

Gość IMO12366
Psychologia odwrotna - czyli pewnie mówisz prawdę. :classic_cool:

IMCIU o zapomniałam o jeszcze jednej gumowej kulce w magazynku jestem siostrami syjamskimi zrośniętymi miejscami intymnymi i jesteśmy dość przystojni ;)

Gość IMO12366
fijefiórka - co bierzesz? Daj trochę. :P

Gość twtw
Tak, byłabym z brzydkim, bo mam baaadzo specyficzny gust, podobają mi się ogromnie faceci, którzy dla innych dziewczyn są totalnie nieatrakcyjni i na odwrót - "przystojniacy", którymi się zachwycają inne w ogóle mi się nie podobają.

Gość A-N-E-T-E
Przede wszystkim nigdy bym nie była z brzydkim facetem a jeżeli już by się tak niechcący stało to jest to oczywista oczywistość :)

Gość IMO12366
fijefiórka "ja tak mam po jogurcie malinowym" Przerzuć się na dietetyczny. :classic_cool:

Gość IMO12366
Nie połam zębów na nasionach. W Twoim wieku kły już nie te same. :P

Gość IMO12366
fijefiórka "(...)całkiem brzydko." Czyli w klimacie topikowym. ;)

Gość hjhyjhh
hmmhmh

Gość nikaraguanan
ja byłam kiedyś z brzydkim i biednym facetem, przez 2,5 roku sielanka potem on zaczął obracać się w towarzystwie panienek i mnie olewać, zdradziłam go ale nie przez to że był brzydki tylko z beznadziejnego żalu nad sobą że byłam raniona 🖐️ Jak jest chemia i emocjonalna więź to nie mam zdrad