Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missevi

zrujnowana opinia, jak to przeżyć ?

Polecane posty

Gość missevi

ostatnio była impreza, na której dużo wypiłam. ogólnie gadałam głupoty i robiłam dziwne rzeczy po pijaku . powiedziałam też, że prawie się z kimś całowałam, a ludzie zaczęli to roznosić do tego stopnia, że podobno całowałam się ze wszystkimi . ja jedynie z nim tańczyłam. teraz mi głupio, strasznie głupio i nie wiem jak mam wrócić do szkoły ( II liceum) i zmierzyć się z tym kolegą i wszystkim . proszę, pomóżcie mi bo nie wiem jak ma reagować na docinki, jak to ignorować czy cokolwiek .

Gość ignoruj bo szkoda
czasu na glupoty, ploty zawsze beda a choc ci w oczy beda zapewniac, ze ci wierza zabawniej dla debili bedzie i tak za plecami obmawiac, znajda inny temat za jakis czas, a ty masz nauczke by nigdy sie nie upijac wsrod takich znajomych

Gość Goppi
idź do szkoły z podniesioną głową ubierz się ładnie zachowuj się jak zawsze a jak ktoś ci coś powie to odpowiedz mu a co zazdrościsz albo zwykłe spierdalaj nie broń się i nie tłumacz bo inni uznają to za oznakę słabości

Gość missevi
chyba tak zrobię, dziękuję :))

Olej to :) Będziesz stara to zobaczysz jakie jazdy są na imprezach firmowych ;)

Gość missevi
no tak, tak. ale w końcu to szkoła, nie lubię takich sytuacji a one mi ciągle wpadają. ludzie piszą o tym między sobą , a ja nie jestem silna psychicznie .