Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Błażejka

Kto mi pożyczy 70 zł do piątku?

Polecane posty

Gość Mama Błażejka

Oddam 100. Provident odpada, bo 300 zł mi niepotrzebne, kokos też bo nim załatwię formalności to już mi ta kasa nie będzie potrzebna. Macie jakieś pomysły. Potrzebuje na teraz.

Gość fdsfdfhgfdgserrgtfgg
MAM DOŚĆŻEBRACTWA, TO JA BIORĘ W FIRMACH LICHWIARSKICH PIENIĄDZE POŻYCZKI CHWILÓWKI ŻEBY MIEĆ A KTOŚ PERFIDNIE BIERZE Z KAFETERII, WEŹ Z VIASMS, SPRAWDZAŁEM, DAJĄ W ZASADZIE OD RĘKI CHOCIAŻ W MOIM PRZYPADKU BYŁ TELEFON WERYFIKACYJNY, ALE NIE CHCIELI ŻADNEGO ZAŚWIADCZENIA O ZAROBKACH, ANI TELEFONU DO PRACODAWCY, TYM BARDZIEJ ŻĘ PIERWSZĄ POŻYCZKĘ MASZ ZA DARMO TZN. POŻYCZASZ CHYBA MINIMUM MOŻNA 100 PLN I ODDAJESZ TAKŻE 100 PLN. POTWIERDZAM, NIE MA UKRYTYCH KOSZTÓW.

Gość Mama Błażejka
Nie chce od was pieniędzy :O Liczyłam na telefon do firmy która pożyczy mi od ręki :O Nie drzyj ryja kobieto!

JEDYNY WARUNEK JAKI MUSISZ SPEŁNIĆ TO POSIADANIE 0,01 PLN NA SWOIM KONCIE I PRZELANIE TEJ FIRMIE W CELU WERYFIKACJI DANYCH OSOBOWYCH EW. MOŻESZ TEŻ WZIĄĆ W VIVUS.PL ALE NIE WIEM JAK TAM PRZYZNAJĄ BO JESZCZE NIE BRAŁEM

Gość Mama Błażejka
A viasms sprawdzę, ale jeśli robisz mnie w jajo to pożałujesz :D

NO TO PISZE JESZCZE RAZ - WEJDZ NA VIASMS.PL JA TAM WZIELAM POZYCZKE I MI DALI OD REKI, PO KROTKIM TELEFONIE WERYFIKACYJNYM, A JAK MASZ TO SAMO KONTO CO ONI TO DOSTANIESZ NIEMAL BARDZO SZYBKO, A MUSISZ SPLACIC W CIAGU 7,14 BADZ 30 DNI, ZALEZY JAK CHCESZ, OPROCENTOWANIE JEST 0 PROC. WIEM BO SPRAWDZALAM

Gość Mama Błażejka
Przelew, a więc odpada... dziś nie dojdzie, a jutro już mi potrzebne nie będzie :O Umrę z głodu :(

oni zarabiaja na przedluzeniu pozyczek i na tym ze jak ktos wezmie pozyczke na 0 proc. to potem tez sie skusi ale wtedy juz placi i to calkiem niezly procent (np. pozyczaj 600 to oddajesz jakies 750) ale ogolnie ja wzielam pozyczke i w sumie bylam zdziwiona ze dali tak szybko wbrew temu co pisza na innych forach

ALE ZOBACZ JAKI BANK ONI MAJA ONI MAJA KONTA W KILKU BANKACH JA MIALAM W POCZTOWYM TO DLUGO CZEKALAM BO NIE MIELI ALE JAK MASZ NP. W PKO BP ALBO W PARU INNYCH TO NIE MUSISZ CZEKAC DLUGO BO ONI PRACUJA DO 20/22 GODZ.