Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mama:)

Opiekunka do dziecka mimo, ze mama jest w domu- co myslicie?

Polecane posty

Gość mimmikaaa
Generalnie popieram dziewczyny wypowiadające się na TAK :) A pomyśl jeszcze, że nawet jeśli nie będziesz chciała potem niani na pełny etat, bo dziecko pójdzie do żłobka, to niestety bardzo często przydarzają się choroby (czego oczywiście nie życzę, ale takie życie). Jeśli utrzymasz dobry kontakt z tą panią, to będziesz miała "nianię awaryjną", na czas choroby jak znalazł :)

Jeżeli Cię na nią stać i jej potrzebujesz to czemu nie:) Ja osobiście wolę sama zajmować się dzieckiem,ale każdy ma wybór;)

Ja tez zgadzam się, ze jesteś trochę wygodnicka, ale nie widzę w tym nic złego. :) W końcu pralkę czy zmywarkę tez ludzie mają dla wygody, prawda? Moja kuzynka miała podobnie jak ty, bo tez nie miała przy sobie mamy ani teściowej, a maż całymi dnaimi siedzi w pracy. Nie była zagoniona i zaniedbana, miała chwilkę czasu dla siebie, na pójście do fryzjera czy na basen lub pracę w wolontariacie. Oni opiekunkę brali nawet na wakacje i wtedy, jak dzieci zasnęły, mogli sobie iść na romantyczny spacer i kolację. Więc jeżeli cię stać i ci to odpowiada - to jak najbardziej. :)