Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą, żaden facet ze mną nie wytrzyma

Polecane posty

Krasnal Ty plugawy samcze ogłosiłeś casting na żonę???

Gość IMO12370
Iftarko - ledwo usłyszałaś o Mistrzu Szczerym, a już rzucasz Krasnala w kąt, po czym pędzisz do Mistrza, jakby Lucyna z Ike miały Cie ubiec. :classic_cool:

"Zmartwychwstał????" raczej chodziło mi o to, że jest to swego rodzaju dobry znak i ja w jego wieku też jeszcze takie rzeczy będę pamiętać ;-)

Gość IMO12370
Iftarko - czemu się nie zgłosiłaś? Byłabyś automatycznie w czołówce. ;)

Gość IMO12370
Rycerzu - nie znasz potęgi zazdrosnej samicy. Im więcej zgłosiłoby się kandydatek, tym szybciej zostałbym uraczony Iftarkowymi smakołykami. :classic_cool: Ale nie...musiał przyjść 'Analny Marek'...i Ty zamiast samic. :O

"i Ty zamiast samic. Oż Ty niewdzięczny MAŁY... Iftar,to jednak chyba nie był podszyw! Nagrodź należycie tak MAŁY szacunek dla Twoich względów!

Gość IMO12370
xXxXxXxTtTtTt "Oż Ty niewdzięczny MAŁY..." Kto z Rudym przestaje, taki się staje. :classic_cool:

"Kto z Rudym przestaje, taki się staje" Imuś,pomyłka: charakter Rudej stanowi dla mnie skuteczną przestrogę przed... cholera,szukam właściwego słowa,którego ona nie odniosłaby do właściwego tematu: stosunki odpadają,kontakty też,zbliżenie (nawet stanowisk) tudzież nie pasuje... Już wiem: nie będę gnębić jej ofiar :D

Gość IMO12370
Ja tu gadu-gadu z Rycerzem, a łakocie Iftarki się ode mnie oddalają obrażone. :P

Nie wiem Lusiu czy szczeruś jest w stanie dawać jakieś dobre znaki :o

Gość IMO12370
Iftarko - pozwól, że wypieszczę w ramach zgody. Oczywiście najpierw randka. :P Lucyno - powinnaś bardziej trzymać rękę na pulsie, bo jakiś fajny kafe-samiec gotów Ci przemknąć niezauważony. :classic_cool:

"od kiedy ekstet jest rycerzem, a nie misiem? " Luśka,a kiedy to ja niby byłem misiem (pomijając incydent z Tobą)?Poza tym istotnie: lekko nie jesteś w temacie ;)

Gość IMO12370
ifka* "Co wypieścisz???" To co pozwolisz. :classic_cool:

"powinnaś bardziej trzymać rękę na pulsie, bo jakiś fajny kafe-samiec gotów Ci przemknąć niezauważony. " mów za siebie, ja żyję w przekonaniu, że wszyscy fajni kafe samcy już BYLI i dobrze mi z tym :) misiu, you know...

Gość IMO12370
ifka* "Tobie nic" Dlatego najpierw randka, abyś zmieniła zdanie. :P

Gość IMO12370
Iftarko - lubisz kuchnie Włoską? :classic_cool:

Lusia,nagle się tak samotna na forum poczułaś?Spokojnie,zaraz ktoś przyjdzie;może Ruda się pojawi i będziecie mogły jak zwykle razem po IMO pojeździć (dziś zarobił u mnie plusa,więc palcem nie kiwnę w jego obronie).Ale nie nazywaj mnie misiem,bo raz że nikt tak tu do mnie nie pisze,a dwa że sama na siebie skierujesz podejrzenia :P

Gość IMO12370
Iftarko - co możesz polecić z kuchni Arabskiej? Nigdy nie jadłem. Może to Ty będziesz przewodnikiem na naszej randce. :P