Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamama28

Ludzie poratujcie mnie, Nie mam na jedzenie.

Polecane posty

Gość samotnamama28

Do dziesiątego zostało mi pięć złotych, a mam na utrzymaniu córkę (3 latka) i syna (5 lat). pracuję w sklepie zarabiam mało bo 1200złotych. Wczoraj mój były miał mi wpłacić alimenty 500 zł, ale nic nie dostałam , zadzwoniłam do niego to powiedział ,że sam nie ma pieniędzy bo stracił pracę. I co ja mam teraz zrobić? Powiedział mi,że narazie nie ma pieniędzy,żeby płacić alimenty i,że myśli o wyjeździe za granicę. Nie mam co dać dzieciom jeść ;(

Gość W którym mieście mieszkasz
i jakiej pracy dodatkowej szukasz?

Gość co ty pie...
Idź do swoich rodziców albo do teściów. Ktoś was chyba spłodził to niech wam pomaga.

Gość takkniewiele
moze niech ktoś z rodziny ci pomoże?

Gość Uscgoda
Nie masz żadnej rodziny? Tutaj tylko się wyśmieją.

Gość samotnamama28
Jeśli miałabym znaleźć jakąś prace dodatkową to tylko taką którą mogłabym wykonywać w domu, jakieś chałupnictwo albo coś przez internet ponieważ mam problem z zostawianiem dzieci pod czyjąś opieką.

Gość samotnamama28
Kilka lat temu przeprowadziłam się do miasta w którym mieszkał mój były i tutaj już zostałam. Z rodziny mam tylko mamę , która jest daleko. Jest jeszcze były i jego rodzice, ale od nich nic nie dostanę.

Gość torze
MOPS i fundusz alimentacyjny

Gość rwrwerwerw
https://www.viasms.pl/ skorzystaj z chwiłówki przez internet, za pierwszym razem dają 100 zł bez odsetek

Gość co ty pie...
My też jesteśmy daleko a matka to matka. Niech ci zrobi przelew i tyle. Jak jej powiesz to co nam to się na pewno zlituje. W końcu jesteś jej dzieckiem.

Gość co ty pie...
Jego rodzice nic nie dadzą, nawet jedzenia jak powiesz, że wnuki głodują?? A my jak mamy ci pomóc? Liczysz na przelewy?

Gość samotnamama28
Wezmę taką chwilówkę i nie będe miała z czego oddać. Do tej pory alimenty to było drugie tyle co zostawało mi na życie.

a jesli ktos Ci zaproponuje jedzenie, przyjmiesz taka pomoc?

Gość rwrwerwerw
ja mam 900 zł na 2 osoby i zyję. idz do funuszu alimentacyjnego, alimenty nie są dobrowolne

Gość dsdsdsdsd
a ilke masz stalych oplat?wynajmujesz mieszkanie czy jak? kto zajmuje sie dziecmi?

Gość co ty pie...
No niestety kochana nie ma nic za darmo. Musisz się wziąć za fagasa. Sama sobie dzieci nie zrobiłaś. Jak mówi, że nie ma to powiedz, że dzieci głodują i co on na to. Wielki tatuś, dawca spermy :/

Gość podaj dokładnie skad jestes
zrobie Ci paczkę żywnościową i wyślę kurierem-będzie na następny dzień. Chyba że mieszkasz gdzies blisko mnie.

Gość biednaona26
Ja także jestem w potrzebie, jestem bezrobotną, nie mogę nigdzie pracy znależć choć się staram. Zostało mi do końca miesiąca 7 zł i nie mam co jeść :( Proszę dobrego człowieka o przelew :(

Gość samotnamama28
Płacę za mieszkanie(kawalerka) i rachunki 750 złotych. Ktoś zapytał dlaczego w takim razie mam internet, ponieważ też potrzebuję jakiejś rozrywki. Nie mamy telewizora, więc lubimy od czasu do czasu obejrzeć jakąś bajkę w internecie. Ja pracuję od 8do 16. Dzieci z przedszkola odbiera znajoma,jej syn jest w wieku mojego. do 16:30 siedzi z moimi dziećmi, płacę jej za to stówkę.

Gość dsdsdsdsd
a przedszkoletez musisz placic?

Gość samotnamama28
Gdzie mam zgłosić,że były uchyla się od płacenia alimentów? do komornika?

Gość polotoko
skąd jestes? jeśli z bliska to poratowanie Cie jakąs paczką zywnościową to nie jest problem, albo tez jakieś ciuszki dla dzieci

Gość jola1984444
Ja też jestem samotną matką z dzieckiem i też ledwo wiążę koniec z koncem, ale jakos nie żebrze na kafeterii. trzeba mieć honor ;/

Gość samotnamama28
jestem z województwa dolnoślaskiego.

Gość podaj dokładnie skad jestes
odpowiesz na moje pytanie? chce pomóc

Gość dsdsdsdsd
od razu do komornika mozesz isc jak minie termin placenia alimentow. Wystarczy wyrok z sadu o alimentach.Ale musisz miecco stakiego jak : pieczatka z sądu ze mozesz sciagac alimenty. nie pamietam jak to sie zwie.