Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamama28

Ludzie poratujcie mnie, Nie mam na jedzenie.

Polecane posty

Gość edward miszczak
przynajmniej bylbys szczery

Gość mghama
przynajmniej jestes szczery :)

Gość polotoko
a skad jestes? moze połnocna polska?

Gość polotoko
słuchaj, ja tez jestem bez pracy, ale mam jeszcze co jesc i skromna paczke bym Ci mogła wysłac, jesli chodzi o jedzenie to nie ma zadnego problemu

Gość vin80
Pewnie, że byłbym. Opisałem swoją sytuację. Nie proszę Was o pomoc, po prostu teoretycznie pytam, czy ktoś odpowiedział by na taki apel - bez wzmianek o niepełnosprawności, chorobie, wypadku, dzieciach itp.

Gość mghama
jacy ludzie? facet jest szczery

Gość vin80
polotoko - dzięki :) dam sobie radę - jak zawsze. Mam dziś kryzys po prostu i wyciągnąłem z szafki jakąś flaszkę wina kupioną w lepszych czasach - aktualnie radośnie się uchlewam (mało dziś żarłem, więc szybko idzie :). Po prostu zastanawiam się co mógłbym zrobić będąc pod ścianą...

Gość mghama
a autorka tematu jakos sie ulotnila...

Gość Cipyswąd Chomski
Ja też chcę. tyle że byle gówna nie jadam więc sie postarajcie :classic_cool:

Gość pijaków nie cierpię ale
vin80 skąd jesteś? Ja aktualnie ejstem w trakcie szykowania corocznych paczek żywnosciowych i nie ma problemu, abym mogła odłozyc coś dla Ciebie :-) napisz skąd jesteś?

Gość nie złapiecie mnie
Lepiej - ja pracuję za 0 zł bo jestem na bezpłatnym stażu :)

a jakiej pracy szukasz?

Gość sdfvgbhhhhhhhhhhd
Samotna mamo sprobuj sie zapisac do technicoloru/workservice, sa rozne wyjazdy za niektore masz 60 dych za wyjazd, np. pakowanie plyt, i jezdzisz kiedy chcesz w sumie, z tym, ze glownie studentow chca, ale na weekendy zapisuja tez niestudentow. Z tym, ze wyplate bys miala za miecha... a tak to kurcze ciezka sytuacja, nie wiem moze przejrzyj jakies stare ksiazki/podreczniki, sprobuj w antykwariacie sprzedac...zawsze bys na chleb miala i maslo przynajmniej na chwile...A tak to nie masz ogolnie wyboru musisz od kogos pare gorszy pozyczyc...

prędzej pomoge takiemu jak Ty, niż oszustom ;-) lubię szczerość. Ja nie ejstem Twoją znajomą, ale mogłabym załatwić CI pracę, dlatego pytam w jakiej w ogóle branży szukasz :-) Poza tym napisz skąd jesteś (miasto, lub okolice) chętnie wysłałabym Ci jedzonko, albo sam mógłbyś przyjechać po nie jesli mieszkasz neidaleko (w co jednak watpię biorąc pod uwage to,z e na kafe jest cała Polska ;-) )

Gość ttakTylkoPytamm
I po co kłamiesz ze dasz mu prace? Mnie ostatnio tez zjechali ze żebrze i kilku oferowalo prace a żaden sie nie odezwal.

Gość vin80
pijaków... - bardzo Ci dziękuję, ale na prawdę - i nie jest to żadna kokieteria, czy tani chwyt psychologiczny - zadałem to pytanie z czystej ciekawości a nie chęci uzyskania korzyści. Wystarczy mi świadomość, że w razie totalnej porażki nie umrę z głodu. To daje mi dużo optymizmu. Na prawdę nie chcę aby ktoś kogo znam się zorientował, że nie jest ze mną najlepiej i dlatego nie napiszę jakiej szukam pracy. Ogłoszeń jest 2-3 w miesiącu na podobne stanowisko i na prawdę łatwo się zorientować. Pewnie będę musiał zacząć robić cokolwiek innego - serio dam sobie radę. Mam doła i bardzo pociesza świadomość, że są gdzieś totalnie nieznajomi ludzie, gotowi przysłać mi coś do jedzenia kiedy będę tego potrzebował. (Jestem z dużego miasta, ale świat jest mały i znając życie przeczyta to ktoś, kto mnie zna - stąd brak precyzji w pewnych kwestiach)