Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil18mmmmmmmmmmmm

WIERSZ DLA DZIEWCZYNY I JEJ REAKCJA

Polecane posty

Gość Kamil18mmmmmmmmmmmm

Cześć jestem Kamil mam 18 lat, ostatnio podrywam pewną koleżankę wczoraj wysłałem jej esemesem wiersz: CHCĘ PIEŚCIĆ TWOJE POŚLADKI I WILGOTNĄ WAGINĘ JAKBYM LIZAŁ MALINĘ TWE JĘDRNE SUTY SĄ JAK ŚWIEŻE OWOCE ODDAJ MI SWOJE KROCZE Nie odpisała mi nic a dzisiaj w szkole mnie unikała. Proszę o radę co się stało, czy wiersz był zbyt śmiały?

Gość ddla ciebie
:D zbyt prosty.. suty? krocze? kobiety lubią woal w erotyach np twe pomarancze czyli piersi moze łono? czy Venus?

Gość Kamil18mmmmmmmmmmmm
aha jeszcze jak próbowałem ją złapać za pośladki to dała mi w pysk i powiedziała że pójdzie na policję. proszę powiedzieć czy to flirt z jej strony??

Gość Kamil18mmmmmmmmmmmm
więc godzinę temu wysłałem jej kolejny: MAM OCHOTĘ NA TWOJE MELONY PÓJDŹMY RAZEM W ZAGONY W TWOIM WILGOTNYM ŁONIE NIECH MÓJ OGÓRAS SIĘ WCHŁONIE Niestety znowu nie odpisuje.

Gość Szymek123321
Troche zjebałeś bo sylaby się nie zgadzają. Fajnie, widać w Tobie duszę artysty ale musisz się nauczyć trochę o pisaniu wierszy. Przede wszystkim te nieszczęsne sylaby muszą się zgadzać np. Od-dał bym Ci wszy-stko By po-czuć Twe cip-sko Widzisz? Tu i tu po 6 sylab. A u Ciebie się nie zgadza i dlatego nie odpisuja. Aha i zaproś ją na kolacje Pamiętaj: bez kolacji nie ma penetracji