Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakTostarczyjakwycwiczycie

Czy 30 minut cwiczen codziennie wystarczy? Ile wy cwiczycie?

Polecane posty

Nie mam tam jakiegos czasu zeby schudnac do jakiejs daty ale po prostu chce troszke schudnac i wymodelowac cialo. Wiec zaczelam cwiczyc, 15 minut cwiczenie na uda, tylek i brzuch. Drugie 15 minut spedzam na orbiterku. Czy to wystarczy? Dodam ze robie tak od 4 dni codziennie i planuje robic tak codziennie. A wy ile cwiczycie? Codziennie? Czy tylko pare razy w tygodniu? Jak? i na czym? Pozdrawiam.

Gość ja ciwcze
ja cwicze 10 minut dziennie areoby i w miesiac schudlam 5 kilo bez diety. mysle ze ty super sobie to zaplanowalas.

Gość watpie zeby pol godziny
wystarczyło tym bardziej jak cwiczysz wieczorem bo rano jest czas najlepszy na ćwiczenia bo szybciej sie spala

Zdążysz się chociaż spocić? Mój organizm szybko przyzwyczaił się do ćwiczeń i w ciągu tygodnia z 15 minut na orbitreku skoczyłam do 45...

No troche sie spoce ale nie na 'maxa'. Wazne 60 kg przy 170cm wzrostu.

A może spróbuj odwrócić kolejność - rozgrzewka na orbitreku do spocenia się (bo jeśli masz dobrą kondycję to 15 minut to bardzo mało), a potem siłowe na tyłek, uda, brzuch?

No ja wlasnie sie lepiej rozgrzewam cwiczac a pozniej dopiero sobie szybko jade, bo dosc szybko krece nogami.

Ja przez ostatni rok schudlam 8 kilo, tylko chodzac do szkoly w obie strony pieszo, po 30 minut, czyli godzina. Dalej tak robie ale juz to na mnie nie dziala, niestety :(

Gość 87648
ja od marca do pazdziernika jezdzilam na rowerze tak do 50 km dziennie i schudlam 8 kg,a teraz nadrabiam:P