Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wielka jak panda

waze ponad 100 kilo

Polecane posty

Go艣膰 wielka jak panda

czy cwiczenia ewy chodakowskiej s膮 dla mnie? mam na mysli 1 p艂yte tzw. skalpel ale boje sie ze stawy mi wysiada co doradzacie jaka forma ruchu zeby schudnac bedzie najlepsza? niestety basen odpada :( do tego co jesc czego unikac czy liczyc mam kalorie? mam m臋tlik w g艂owie... a schudnac musze bo omija mnie yzice towarzyskie nie mowiac juz o komplikacjach zdrowotnych a takze problemy ze znalezieniem pracy z takim wygladem :-/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jednynka z jedynki
cze艣膰,jak chcesz to mog臋 z Tob膮 podj膮c walk臋, razem b臋dzie nam 艂atwiej. Te偶 wa偶臋 tak jak Ty i czuj臋 si臋 jak kaleka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka jak panda
pewnie, a ile masz lat? ja sie zbieram i zbieram do odchudzania juz tyle lat i nie wychodzi tzn kiedys i moze wysz艂o ale zaraz pozniej jo jo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jednynka z jedynki
35 i nie jedno odchudzanie za sob膮, ale od wielu lat s艂omiany zapa艂 i nic z tego nie wychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka jak panda
ja nie wiem jak sie motywowac bo z czasem ta motywacja spada i staje sie supe艂nie obojetna ze macham reka i siegam po wielka czekolade :( niby wszysko fajnie wiem duzo o dietetyce znam sie jak ma艂o kto ale szewc bez butow chodzi jak to mowia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jednynka z jedynki
jutro b臋d臋, a dzis ju偶 musz臋 konczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Halo !
Jest tu jeszcze kto ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubcia vegancia
przejd藕 na weganizm mi zesz艂o 30 kilo w p贸艂 roku bez wyrzecze艅, teraz jem wiele wi臋cej ni偶 przed utuczeniem i nie tyj臋 i mam super wyniki bada艅 tylko potrzebna suplementacja wit b12 i d :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie0-0-0
a jak je suplementujesz? podczas jedzenia czy po , w trakcie i czy to wazne do jakiego jedzenia je zazywasz? tzn do warzyw czy miesa czy to ma znaczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubcia vegancia
suplementuje kilkanasie minut po posi艂ku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie0-0-0
z tego co czytalam to najlepiej jest 艂aczyc tabletki np z warzywami zielonu\ymi bo sa lepiej przyswajalne ale znowu czyta艂am ze te tabletki sie nie wch艂aniaja do organizmu te b 12

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie0-0-0
i lekarz mi mowil ze organizm moze miec zapas b 12 ktory starcza na pare lat nawet i nie potrzebna jest odrazu taka suplementacja a wogole to mnie ochrzanil ze mam jesc wszystko a nie wydziwiac odrzucajac mieso

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdaf...;
grubcia vegancia ale pierdzielisz g艂upoty, przesz艂am na weganizm i schud艂am bez wyrzecze艅 buhahahaha, a w艂a艣nie 偶e z wyrzeczeniami i to jak cholera jasna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka jak panda
nieee no weganizm u mnie odpada a to ze wzgledu na to ze lubie kurczaka i ryby ale nic pozatym nie rusze wpierzowuny szynki itp u mnie zmora s膮 s艂odycze niestety no i z贸艂ty ser z keczapem ! dodatkowo ciezko jest mi wytrzymac z mysla ze jestem na diecie i musze wszystko kontrlowac pilnowac por posilkow itd i wtedy zazwyczaj odpuszczam :/

Udost臋pnij ten post