Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna karenin

SEX na początku związku

Polecane posty

Gość anna karenin

Jak to wyglądało u was?Kilka pytań: 1) Po jakim czasie poszłaś z nim do łózka od poznania 2) Ile razy potrafiliście się kochać jednego wieczoru? 3)sex na początku był delikatny czy odrazu ostry? 4) czy każda wasza rozmowa krążyła wokól seksu na poczatku zwiażku? 5)Po jakim czasie zostałaś u niego na noc lub on u ciebie?

Gość anna karenin
u mnie: 1)po 3 tygodniach 2) po 3 razy 3)ostry 4)tak każda rozmowa nasza krązy wokół seksu ale też sa inne temety 5) nie zostałam jeszcze na noc

Gość lhiip[o=]\po9
1. tego samego wieczoru 2. potrafilismy 2 dni z przerwami na jedzenie (na wynos) 3. ani delikatny ani ostry 4. nie każda 5. pierwszego wieczoru

Gość anna karenin
A jesteście razem do dziś?

Gość lhiip[o=]\po9
nie, zostawił mnie na trzeci dzien :(

Gość canutek6789
Jak to wyglądało u was?Kilka pytań: 1) 3 miesiacach 2) 4 3) namietny 4) nie 5) po roku

U mnie to nie wchodzi w gre, potrzebuje komfortu psychicznego by w ogole moc pomyslec o bliskosci fizycznej a na te moglabym sobie pozwolic tylko wowczas, gdybym byla przekonana,ze mezczyzna jest moim dopelnieniem i jednoczesnie kims bliskim duchowo. Znalam mezczyzn, ktorzy mnie bardzo przyciagali swoim magnetyzmem, uroda ale w zyciu nie pomyslalam o nich na powaznie, ze moglabym realnie z nimi byc, bo dzielila nas przepasc a ja nie widze siebie normalnej, majacej poczucie, ze nie naruszam swojej integralnosci, np. w lozku z kims OBCYM. :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
jego natchnienie chyba wiem o czym mowisz, mam to samo, tyle ze moglabym pojsc do lozka z kims, z kim nie czuje wiezi duchowej, ale wiem ze nie daloby mi to przyjemnosci, wiec staram sie unikac takich kontaktow z facetami, ktorych np tylko bardzo lubie. Zeby byl dobry sex to trzeba czuc to polaczenie duchowe z facetem

Dodam, ze byloby to okropne doswiadczenie i nie wiem, czy umialabym sobie z tym poradzic. To nie znaczy, ze w spontaniczosci, w kierowaniu sie zmyslami widze cos zlego,albo,ze tego nie rozumiem, rozumiem, ale jestem pewna, ze kazdy powinien mierzyc sily na zamiary, i tak zazwyczaj jest. Wierze, ze jak ktos ryzykuje wszystko, to chocby podswiadomie wie, ze jakos przetrwa rozczarowanie, predzej czy pozniej przetrawi cala sytuacje. Natomiast ludzie podobni do mnie sa ostrozni.

No zdecydowanie za wczas po 3 tygodniach jak dla mnie! Najwięcej jak pamiętam kochałem się 2 raz przed snem i w środku nocy gdy się obudziła partnerka. Mój pierwszy raz był na początku delikatny z nutką romantyzmu. A po raz pierwszy nocowałem u swojej partnerki po 7 miesiącach ale dopiero po prawie roku był pierwszy sex.

Gość ktobypomyslal
1. po tygodniu 2. 2 / 3 razy 3. delikatny, potem ostry 4. nie kazda, ale prawie kazda ; ) 5. on zostal u mnie na noc po naszym pierwszym razie Zawsze szukalam prawdziwej milosci i nigdy nie sadzilam, ze moge sie z kims przespac po tygodniu znajomosci. Czekalam zawsze na uczucia, szczegolny rodzaj przywiazania, zaufania itd itd. Pewnego dnia spotkalam kogos kto byl strasznie przystojny i mial swietne cialo. Przyznam, ze zupelnie mnie wtedy nie interesowala jego osobowosc : ) Bylam rozczarowana moimi probami budowania trwalych zwiazkow i postanowilam poczuc sie chociaz przez chwile "kobieta wyzwolona" : ) Zwyczajnie chcialam spedzic z nim fajne chwile bez myslenia o wspolnej przyszlosci. Dzisiaj jestesmy udanym malzenstwem : ) ) ) Moim zdaniem nie ma znaczenia kiedy zdecydujemy sie na seks. Wazniejsze jest by byc soba : ) Nie udawac, i nie grac rol : )

Nie wyobrazam sobie, zeby mezczyzna doswiadczal wygodnego dla niego wyobrazenia mnie a nie mnie prawdziwej. W moim mniemaniu idealny zwiazek to ten, w korym jest sie wolnym, i swiadomym siebie i drugiej strony. Podsumowujac dla mnie liczy sie harmonia mnie, harmonia w zwiazku, nie prowokowanie jakichs konfliktow wewnetrznych, zewnetrznych tylko kierowanie energii na to by stawac sie lepsza, bardziej empatyczna,wyrozumiala. Zwiazek ktory nie uszlachetnia w mojej ocenie jest nudny i nie ma jakiejs glebszej wartosci.

Gość nanannie nie wiem co robić mam
1) po 4 miesiącach 2) 3 razy jakoś 3) delikatny na początku, teraz niekoniecznie :) 4) pewnie, że niekażda 5) po kilku tygodniach, ale na początku tylko spałam i się tuliłam

Same rozmowy na temat seksu mnie nie zajmuja i nie mam zamiaru nigdy takich podejmowac z mezczyzna, chcialam wypowiedziec sie w temacie, napisac, co mysle i jeszcze dodac, ze o ile interesuje mnie nastawienie ludzi do roznych modeli zwiazkow, to, jaki styl zycia uwazaja za dobry, jakie maja oczekiwania i refleksje na temat wlasnych zwiazkow, to szczegoly zycia intymnego, preferencje zawezone do sfery czysto erotycznej w ogole. I nie czytam tego, nie zycze sobie bycia wtajemniczana, bo jest to dla mnie obrzydliwe, z pewnoscia nie ma sie czym jarac i szkoda tracic na to czasu. Znalazlam to co mnie zainteresowalo, reszte pominelam.

Gość kkkooooaaaaa
1) na pierwszej randce 2) 2 razy 3) delikatny 4) głównie tak :) teraz już nie 5) po miesiącu

Gość kkkkolaalje
1) Po jakim czasie poszłaś z nim do łózka od poznania znaliśmy się w relacji kumpelskiej 7 lat, od bliższego poznania było to 5 miesięcy 2) Ile razy potrafiliście się kochać jednego wieczoru? na początku 5 potem 3 , 2 razy 3)sex na początku był delikatny czy odrazu ostry? delikatny , on nie wiedział co mnie kręci nie chciał mnie przerazić ale potem się kapnął że lubię też ostro i teraz jest różnie i tak i tak 4) czy każda wasza rozmowa krążyła wokól seksu na poczatku zwiażku? nie, praktycznie mało o tym rozmawialiśmy 5)Po jakim czasie zostałaś u niego na noc lub on u ciebie? na całą noc? po pół roku chyba

1) Po jakim czasie poszłaś z nim do łózka od poznania po 2 tygodniach 2) Ile razy potrafiliście się kochać jednego wieczoru? 1 do 3 3)sex na początku był delikatny czy odrazu ostry? namietny normalnny 4) czy każda wasza rozmowa krążyła wokól seksu na poczatku zwiażku? rozmawialismy o wazniejszych sprawach niz sex 5)Po jakim czasie zostałaś u niego na noc lub on u ciebie? na 1 spotkaniu spalam u niego codziennie przez 2 tyg do momentu wspolego zamieszkania

Gość ODWAZNIE SIE zachowujecie
SEKSU NIGDY NIE UPRAWIALISMY, ZA TO ZACZELISMY SIE KOCHAC MNIEJ WIECEJ PO POLOWIE ROKU OD CHWILI GDY SIE POZNALISMY, A POTEM JAK ZAKOCHALISMY W SOBIE CHEMIA DZIALALA DOSYC SILNIE KOCHALISMY SIE NAWET 5 RAZY NA DOBE, SEKS ZAWSZE BYL CZULY I NAMIETNY, NIGDY NIE ROZMAWIALISMY O SEKSIE PO,ANI PRZED,ANI NA POCZATKU, NA NOC ZACZELAM ZOSTAWAC PO 8MIESIACACH ALE NIE W CELACH KOPULACYJNYCH, MIELISMY DO SIEBIE KAWAL DROGI11

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.