Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaa25

cieszę się, że mam urodę

Polecane posty

Gość madziaaa25

Nieważne że okrzykniecie mnie zarozumiałą suką. Patrzę na niektórych ludzi i współczuję im brzydoty. Myślę, że mogę sobie wyobrazić co czują. Gdy widzę wielkie nosy, wyłupiaste oczy, wklęśnięte brody, brzydkie kształty twarzy, naprawdę czuję współczucie. Bo co z tym mogą zrobić? Zaakceptować (w co nie wierzę), albo wydawać kasę na operacje, które pewnie nigdy nie dadzą wymarzonego efektu? To musi być straszne być zamkniętym w opakowaniu, którego się nie chce. Piszecie brzydalom że mają się akceptować, że wygląd nie jest ważny, ale to tylko czcze słowa. Myślę sobie, że mam spore szczęście, że mam wszystko na swoim miejscu, symetryczne, bez wad. To była loteria, że dostałam urodę. I to loteria, że ktoś jej nie dostał, a musi z tego powodu cierpieć.

Gość her***komendante
chyba dawno nie dostałaś pasem po dupie

Gość mimiczka999912
to prawda ale co z tego? i loteria moze byc tez to, ze Ty kiedys dostaniesz paskudną chorobę, a jakiś brzydal będzie zdrowy.

Gość wielka jak panda
nie bądz taka pewna pewnie nie masz symetrycznych dziurek w nosie przejrzyj sie w lustrze ;> i co nie jestes juz taka idealna?

Gość gagaga123
z reguły ci co uwazaja sie za pieknych, sa pasjudni także...;p

Gość uroda to rzecz gustu
jednym moze podobac sie twoja facjata innym nie jakos mi sie nie chce wierzyc ze taka sliczna jestes chyba tylko w twoich oczach , pokarz zdjecie zeby była jasnosc o czym rozmawiamy widzisz ,ja tez mam wszystko na swoim miejscu zgrabne a i tak nie podobam sie sobie

Gość to ze niby masz wszystko
symetryczne nie znaczy zes ladna. naprawde ladnych ludzi jest bardzo mało (oczywiscie nie mówię o tapeciarach bo to zadna uroda), i oni korzystaja z zycia a nie siedza na forach, TAKICH forach jak te

Ale z Was zawistni, śmieszni ludzie. :D Autorce chodziło o to, że brzydcy mają w sumie przechlapane, a ona jest wdzięczna losowi że trafiła jej się uroda. A Wy, śmieszne ludziki, potraficie pisać tylko to, że pewnie jest brzydulą. :D Typowe Polaczki, nie widza nawet jaki jest sens jej wypowiedzi :D

no halo a ja, przeczytaj ze zrozumieniem moja wypowiedz,mimiczki właściwie to tylko 1 zawistna osoba sie odezwała

za 20 lat bedziesz miala przejebane patrzec na siebie jak sie starzejesz..

to ze niby masz wszystko > właśnie Twoja wypowiedź jest zawistna. Brzmi dokładnie jak: "Gdybyś była ładna, nie siedziałabyś tu". Tak,w iem, napiszesz że coś innego miałaś na myśli. :D Polaczki zawsze tak robią - najpierw hejtują, jada po kimś, a zaraz że nie to mieli na myśli, albo wykręcają się tekstem "Czytaj ze zrozumieniem". Tylko wypowiedź mimiczki nie była zawistna.

Gość znojomości mam
MAXIMUS co pisze natomiast typowe Polaczki, ma problem ze swoją wartością i tak na prawdę, nie wie jak jest na świecie. Nie wie jacy ludzie są zawistni w Niemczech, Włoszech, UK itp nie znacie świata udając "znafcuf" a BTW do autorki, to Ci powiem, że znam wiele piękniś co powychodzili za swoich królewiczy, które są teraz po 30stce zdradzane, bite, czy poniżane. bo uroda się skończyła, ale inteligencja jak pusta była tak jest. a znam szczęśliwe "brzydule", które mają wspaniałe życie z dobrymi facetami.

maximus, ty wyzej srasz niz dupe masz, masz problem z czytaniem ok ale chociaz sie nie udzielaj, gdybys nie byl anonimem to bys tak nie pisał, bo dobrze wiesz ze pierdolisz farmazony. zawistna jest tylko 1 osoba ktora pisala jej uroda to rzecz gustu. reszta wyrazila swoje zdanie,w tym ja. przykro mi ale taka prawda, ladni ludzie korzystaja z zycia a nie siedza na takich nedznych fotach

Gość 2352323
Właśnie to jest typowe hejtowanie. Jest łądna, więc trzeba jej wbić szpilę typu: - będziesz bita, poniżana - będziesz strasznie się czuła starzejąc się - pewnie jesteś pasztetem, ładne osoby nie siedzą na forach i inne Nie może napisac o sobie, że jest ładna, boli was to, co? Bo od razu trzeba napisac że pewnie skończy w mękach, a brzydale będą szczęsliwi.

Gość znojomości mam
ale nikt tak nie pisze numerku, tak samo Maximus tak na prawdę to w Was jest wiele złości gorcczy inni pisżą przez pryzmat swoich doświadczeń a wy piszecie ot tak bez sęnsu. a Maximus obraża jeszcze Polaków, chociaż sam nim jest, a nie zna w ogóle realiów za granicy.

Gość to prawda brzydkie osoby
tworzą szczęsliwe domy , nie znam ani jednej ładnej panny która by go miała , przeważnie jakies samotne matki po kilka dzieci każde z innym po latach zajechane ze zal patrzec faceci poruchali a gdy wyflaczała po dziecku kop na dupe i poszukał nastepną młodszą i ładniejszą albo popadły w wyniszczajace nałogi bo chcialy zyć za szybko

Gość wiewiórrka
Nie rozumiem dlaczego w sumie nikt nie skupił się nad tym co ona naprawdę miała na myśli, czyli nad tym że uroda to jak loteria i niektórzy karani są za nic i muszą zmagać się z tym całe życie a inni bez swoich zasług dostają nagrodę. Każdy poczuł się w obowiązku wytknąć autorce że pewnie wcale ładna nie jest. Kompletnie bez sensu.

Gość to prawda brzydkie osoby
pokarz autorko zdjęcie od razu powinnas to zrobic ktos kto jest ładny nie obnosi sie z tym wszem i wobec

Gość lola25353
moze i jest racją,że jesli ktos powie o sobie ze jest piekny/a jest od razu drastycznie skrytykowany itd. ale np wezmy taka nasza klase, czy wytapetowana dziewczyna z wlosami blond lub czarnymi ( rzadko kiedy sa inne) z kilogramem podkladu, pudru itd jest ładna? zrobia sobie sweet focie i komenatrze potem tylko innych tapeciar lub fanów tapety 'pieknie", "ślicznie" itd. i uwazaja sie za piekne, a tak naprawde klauny w cyrku mniej sie maluja niz one

Gość wiewiórrka
"pokarz autorko zdjęcie " Po pierwsze: pokaŻ Po drugie: temat nie brzmi "oceńcie moją urodę". Niektórzy z Was mają chyba naprawdę wielkie problemy.

Gość znojomości mam
lola25353 słuszna uwaga +10!

ja nie pisze ze bedzie miala chujowe zycie tylko ze takie osoby najczesciej nie chca sie pogodzic z utrata urody starzejac sie..

Gość lola25353
znojomosci mam dzieki;)

Gość takkniewiele
też jestem ładna

Gość ciesze się że przydupas
w postaci słownika ortograficznego pojawił się , płacą ci za korekty błędów na kafe idiotko ?

"za 20 lat bedziesz miala przej**ane patrzec na siebie jak sie starzejesz.." ­ i zrobisz się taka nerwowa jak Si-xa :D ­ to może jest prowo, ale faktem jest, ze powinniśmy bardziej doceniać to, co dostaliśmy od losu.

Gość w tym wszystkim ja
A mnie śmieszy, że jak taki tekst powie brzydka osoba, czyli że uroda to dar, a brzydale mają gorzej, to każdy się zgodzi, albo poklepie po plecach. Ale gdy tak powie ładna osoba (wyobraźcie sobie nawet taką Monicę Bellucci czy inną Megan Fox która to mówi), to od razu wszyscy pałają do niej agresją, nienawiścią. Ładnym osobom nie wolno wyrażać takiej opinii! Ładne osoby MUSZĄ mówić że uroda nie jest ważna. Szczere opinie o wyglądzie mogą wyrażać tylko brzydale. Jeszcze tego nie pojęliście?

Gość w tym wszystkim ja
Gdyby autorka napisała to samo, ale dopisała, że sama należy do brzydkich, to wszyscy by ją poparli, albo pisali jakieś slogany typu że liczy się wnętrze. Ale ogólnie wzbudziłaby sympatię. Jednak fakt, że napisała, że jest ładna, spowodował że wzbudziła u innych nienawiść.

uroda jest wazna, oczywiscie, ze tak, ale chyba bym musiala upasc na leb zeby ropierdalac na kafe na czynniki pierwsze fakt, ze "o ja nie pierdole jak ja wspolczuje tym co maja krzywe ryje" :D