Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanku

Ocena prezentu dla chłopaka :)

Polecane posty

Gość nanku

Hej dziewczyny Mam do Was pytanie, chciałabym na gwiazdkę kupić chłopakowi koszulkę, a z racji, że jest mega patriotą pomyślałam o czym takim http://cocoszmatel.cupsell.pl/produkty/96843-made-in-poland-.html . Niby taka zwykła, no ale jednak napis mi się podoba. Co o tym myślicie? Cena też nie jest wygórowana zbytnio, więc jeśli by się sprało po jakimś czasie to nie żałowałabym pieniędzy

hmmm skoro jest takim meeega patriotą to taka koszulka zbytnio nie pawala no ale pomysł dobry ;)

Gość Renkaaa
A ile chłopak ma lat?

koszulka byle jaka, napis wogóle mi się nie podoba. Lepiej już mu kup jakąś koszulke ze sklepu typu House, Cropp...

Gość canutek6789
Wiekszej tandety w zyciu nie widzialam....sory...

Gość Renkaaa
Generalnie to lipne te koszulki, wyglądają jakby się miały rozlecieć po pierwszym praniu. Ja bym mojemu narzeczonemu (22 lata) nie kupiła takiego badziewia. Jakbym chciała kupić mu koszulkę to kupiłabym jakąś normalną.

Gość nanku
a co w tym tandetnego? bo nie rozumiem. Jeśli chodzi o jakość to sprawdziłam ją na stronce i jest dobra:)

Gość nanku
pytam powaznie

Gość Renkaaa
Po prostu, koszulkę z głupkowatym napisem można kupić chłopakowi 17 letniemu, a nie dorosłemu facetowi ;] nie ma jakichś zainteresowań? poza kebabem.

Gość canutek6789
Jak co tandetnego? Prosze Cie kobieto...pomysl. Przeciez facet w takiej koszulce to jak ufoludek dla mnie wyglada.

Gość nanku
dokładnie. dla Ciebie, a to nie Tobie ma się podobać ;)

Gość Renkaaa
To po co pytasz o ocenę, jak później piszesz "nie tobie ma się podobać?" Ja również uważam, że to kompletny niewypał.

Gość gfdggd
jak dla mnie to: po 1. facet ma 20 lat... wiec te napisy troche ponizej poziomu, dobre dla 15latka.. po 2. te napisy ani smieszne ani jakie.. juz nie mowiac ze to obciach wyjsc na ulice z napisem 'poprosze kebaba z sosem czosnkowym' :/ jak juz musi byc koszulka to sa takie w stylu mloda para a pod tym napis game over itd. przynajmniej sa smieszne.... a te takie.. wyglada jakbys nie miala pomyslu i wziela pierwsza lepsza