Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita62813

Czy on się do mnei jeszcze odezwie , prosze o rade.

Polecane posty

Gość anita62813

Poznalalm faceta.. dałam mu numer.. odezwał się na drugi dzień nie odpiswalam mu 4 dni... odpisalam po 4 dniach i mija jeden dzień i mi nie odpisuje.. chyba juz się nie odezwie co ? Napisac do niego ?

może się odezwie za tydzień, a może wcale. jak mądry to wcale, bo pewnie sobie pomyślał, że jesteś z tych piertolniętych księżniczek które myślą, że jak będą "udawać" niedostępne to chłop będzie za nimi szalał :classic_cool: na chooj czekałaś 4 dni 🖐️

Gość anita62813
czekałam cztery dni po to aby sobie nie pomyślał że jestem jakąś desperatką, niech ma do mnie troche szacunku..

Gość anita62813
nie odzywac się do niego juz ?

Gość nfrjfnrjfnjfnjfrnfnrjfnjfn
a co to za ujma rozmawiac? nie odezwie sie na bank. stracilam tak kilku facetow, udwalam niedostepna i chuj :(

odpisze jeszcze, tez tak nie raz robilam, pozniej palilam glupa ze nie mialam smsow albo cos :D w sumie to sama nie wiem czemu tak robie ;D

Bo jesteś kobietą a kobiety nie postępują logicznie. ps konefka wbijaj na showup. ps2 wiem że nie masz tam konta.

Gość zagubiona nastolatka
za desperatkę to on mógł Cię uznać już wtedy jak mu numer telefonu dawałaś :classic_cool:

i co w tym dziwnego to ze dala nr to jeszcze nic nie znaczy :D mi sie tez zdarzylo ze dalam nr po pijaku a potem wydzwaniali to nie odbieralam ani nie odpisywalam :)