Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mam dosc kuzwa

koty w domu niszcza wszystko! mam juz dosc!!!!

Polecane posty

Gość gość
Mija znajoma kiedys wyjechała i oddala corce na tydzien stara kocice a gdy wrocila to kocica traktowała ja jak powietrze i byla zlosliwa. To jest kara, kot ma uczucia i glupi nie jest

Gość gość
Moja kiedys nasikala na posciel gdy sie przeprowadziłam . Przedtem nigdy tak nie zrobila ani juz nigdy potem. Tylko wtedy raz.

Gość gość
Jakbym czytała o swoich kotach! Polecam ci kupno feromonów, które je uspokoją. te z Feliway.pl u mnie dały radę! Dalej rozrabiają, ale skupiają się na miejscach, które sama im wybiorę (czyli głównie drapak) :D

Gość gość
Też mam kocią hołotę w domu, w ikości 2 sztuki, kastrowane kocury. Niczego nie niszczą, tylko jeden robi kupę nad ranem, a przedtem długo kopie w kuwecie i to słychać w całym domu. Korzystają wyłącznie z drapaka, czasem coś zrzucą, albo przewrócą, jak to koty ☺

Gość gość
To nie jest kwestia wycjowania koty jak ludzie maja swój charakter i niestety ale beda robily na zlosc.sa takie ktore nie robia i takie ktore robia.

Rozumiem frustracje ale moze po prostu sie nudza? Ja na przyklad sie wkurzalam kiedy moje dwa koty zalatwily mi nowy fotel uszak ktory sobie kupilam, musialam tapicerke wymieniac, po czym kolezanka podeslala mi linka z drapakami takimi co wieszasz na meblach i kot drapie drapak a nie mebel. panakota sie nazywaja. i zalatwilo  to sprawe. juz sie uspokoily!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować