Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique213213

Współczuje dziewczynom ,które w moim wieku mają dziecko

Polecane posty

Gość 20latkaaaa
pozwiedzac bym chciala . pozyc pare lat . Moj facet nie wyjedzie bo to po pierwsze wielki patriota po drugie on mowi Polska sie rozwija trzeba korzystac .. Facet ma glowe pelna pomysl co chwila cos nowego Fakt ale jednak to ja siedze z dzieckiem i nie mam czasu dla Nikogo .

Gość jak by było
odwrotnie to byście byli bankrutami ......

rgsg, sama jesteś tępa. Nigdzie nie napisałam, że mają wyjeżdzać na stałe, ale skoro wyjazd do usa jest jej marzeniem to dlaczego nie ma tu przyjechać i pozwiedzać?!

Gość 20latkaaaa
dlaczego ??? To ze moj facet ma glowe pelna pomsylow nie znaczy ze jestesmy bogaci :) ... poa tym nie jestem putska , głupia laska ! mam duzo w glowie ale nie moge teraz tego wykorzystac no bo jak ?? Pytam sie kurw.a jak ! jutro sie obudze tzn dzisaij i wszytsko mi minie jak zawsze na noc zalacz mi sie dol :/

20stka, to dobrze trafiłaś z takim facetem - ambitny z głową pełną pomysłów! Może jeszcze nie teraz, ale za kilka lat Twoje marzenie się spełni

Gość w ameryce
rządzą teraz czarni :D:D:D a białe kobiety są tam gwałcone i szmacone ...

Gość w ameryce
no chyba że po to jedziecie :D

Ja pier***le, ale co niektóre tu osoby mają ograniczone myślenie :D A w Anglii sami ciapaci, tak? Tak samo jak w Polsce sami złodzieje i pijaki? PRzestańcie wkładać wszystkich do jednego wora!

Gość 20latkaaaa
ambitny jest mozen nawet za ambitny jak cos mu nie wychodzi to nie polega tylko dlaej wlaczy to sie ceni .. i mam nadzieje ze kiedys sie moje marzenia spelnia . Ale co mnie to obchodzi kiedys jak kiedys to ja bede za stara na wygłupy las vegas itd..

Gość 20latkaaaa
Tak kur.wa na bank jade sie pieprzyc z amerykanami ! po co zeby kolejne dziecko mieć ? ... ehh

Gość jak by było
ambitny z głową pełną pomysłów! To nic nie oznacza dzisiaj jest pełno takich czasy się zmieniają a ludzie są coraz lepsi a ambicja chyba napędza wszystkich dzisiaj co 2 ma studia co drugi stawia na karierę co drugi ma głowę pełną pomysłów

Gość 20latkaaaa
chu. j nigdy tylejeszcze nie bluznilam :/ ale mam to w dupie nikt mnie tu nie zna a ja sie moge pozalic troche jakie to mam zycie i pieprzone marzenia ! wiecie mi to nawet głupio wyjsc na impreze u mnie w miescie kiedys wyszłam i miałąm wrazenie jakby ktos mowil do dziecka idz a nie na impreze lazisz tak ku.rwa uslyszłąma i do tej posry mnie ten glos przesladuje :/

Gość w ameryce
pojedziesz do ameryki a bardzo szybko zobaczysz że "czarni" szybko włożą cię do jednego wora z napisem "biała" oni trzymają się razem i są często rasistami mało wiesz

Gość jak by było
W dzisiejszych czasach to mi się wydaje że to nawet pospolitość .....

Gość 20latkaaaa
Niki wstaje za 6 godzin ja na kompie rano znowu zoombi . I tak dzien co dzien . // Dobranoc Wszytskim . Polecam serial na zalukaj.pl The walking dead sa juz 3 sezony . Serial serio dobry . jeden z najlepszych jakie widziałam . NA poczatku sie ledwo wkreca ale juz po pierwszych odcinku chcesz zobaczyc wszytskie sezony :D Good Night

Gość w ameryce
i złodzieje i pijaki? Mogę się zgodzić słyszałem jeszcze że awanturnicy :D Ale czy anglicy chleją mniej ? Znam parę angoli i zapewniam CIę że piją na umór więc też są pijakami

20stkaaa Nie przejmuj się, to , że jesteś mamą nie znaczy, że jesteś niewolnicą! Wkurzają mnie takie osoby - ja rozumiem, gdybyś każdy weekend spędzała na imprezach. Nie przejmuj się takim głupim gadaniem

Gość ja z tobą zawsze
20latkaaaa Chętnie pogadam jakby co Dobranoc miłych snów 🖐️

Gość 20latkaaaa
Hehe dzieki za mile slowa.. :D do zobaczonka moze dziś w nocy :D

w ameryce, a ty gdzie mieszkasz? Wnioskuję, że nie w Polsce, bo jesli tak - to zapewne jestes awanturnikiem, pijakiem i złodziejem. Jeśli w Anglii to ciapatym pijakiem, a jesli w Ameryce to pewnie jesteś czarnym rasistą ;>?

Gość w ameryce
w ameryce, a ty gdzie mieszkasz? Wnioskuję, że nie w Polsce, bo jesli tak - to zapewne jestes awanturnikiem, pijakiem i złodziejem. Jeśli w Anglii to ciapatym pijakiem, a jesli w Ameryce to pewnie jesteś czarnym rasistą ;>? Nie mówię że wszyscy tacy są oczywiście że możesz spotkać zajebistego Polaka i fajnego amerykanina ale możessz też spotkać awanturującego się polaka i pojebanego amerykanina

No więc właśnie. Twoje pierwsze wypowiedzi świadczyły zupelnie o czymś innym, Ja żyję w Ameryce i nie głoduję, żaden czarny mnie jeszcze nie zgwałcił ani nie okradł :)

Gość w ameryce
No więc właśnie. Twoje pierwsze wypowiedzi świadczyły zupelnie o czymś innym, Ja żyję w Ameryce i nie głoduję, żaden czarny mnie jeszcze nie zgwałcił ani nie okradł Ale musisz przyznać że to oni popełniają najwięcej zbrodni największa przestępczość jest wśród czarnych

Gość w ameryce
derpina Jesteś ? :)

w ameryce, niestety, ale statystyki to potwierdzają. Napewno bałabym się przejść sama nocą obok wiekszej grupy murzynów :P

Gość w ameryce
Mogę o coś spytać ?