Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Nieświeży oddech

Polecane posty

Co sądzicie jak kobiecie śmierdzi z ust??! Kobieta nawet fajna w miarę ładna ale ma nieświeży oddech??

Gość są tacy ludzie
ze capi im z gęby to obrzydliwe jak się całować ? jak gadać normalnie nie idzie ? wyślij ją do dentysty może ma zgnite zęby

W rozmowie nie zauważyłem aby miała zepsute. Lecz żółte owszem. No właśnie całować najzwyczajniej się nie da i nawet z bliska porozmawiać.

Gość bambaryłka wasza
Moze po prostu szybko jej sie bakterie rozmnazaja w jamie gebowej a moze nic dawno nie pila albo nie jadla.

Gość folka dola
nie pilanie jadla - i smierdzi/? zdrowej babie nie smierdzi ma cos moze z zoladkiem albo popsute zeby

No być może i tak jest jak piszesz. Nawet powiedziałem jej dyskretnie że ma nieświeży oddech Lecz do niej to nie dociera. Mówi że wydaje mi się.

Gość bambaryłka wasza
Moja kolezanka zuje gozdziki. DzialJa antyseptycznie. Moze kup jej gozdziki do zucia :-D

Gość aaarwena
no weisz...mogla sie obrazic ;)

Gość może nie myje
zębów jak ma żółte .......

Gość moze miec ropne migdaly
albo cos zoładkiem , nie zamykajaca sie przegroda czy cus

Gość kanglak
W moim przypadku zdecydowanie najlepszy efekt dało wprowadzenie ajony, systematyczności i miękkiej szczoteczki. W zasadzie można powiedzieć, że zmiana przyszła diametralna. Na szczęscie obyło się bez leków.

Gość gość
Właśnie, jak to jest ? Moja była ma ładne zadbane zęby, żadnych ubytków. Ale ma taki dziwny dosyć nieprzyjemny zapach z ust. Lubię się całować i tu był problem. Zmuszałem się niestety i nie potrafiłem jej tego powiedzieć, bo ona bardzo dbała o higienę. Zabolało by ją to. Obecna partnerka nie jest tak wyczulona na punkcie zębów, ale nigdy nie wyczułem jakiegoś nieprzyjemnego zapachu.

Gość gość
mam podobny problem, dbam o higiene, zeby zdrowe a smiedzi jak nie wiem

Gość gość
Czasami jest to wina migdałków. Tam się tworzą jakieś skupiska ropy i to ona tak cuchnie. Był tu gdzieś na zdrowiu i urodzie taki baaardzo długi temat o tym i ludzie się żalili. Skoro piszesz, że ona ma żółte zęby, to stawiałabym na to, że ich nie myje, albo nie domywa. Sama od siebie smrodu nie czuje, ale skoro zwrocileś jej uwagę, to powinna zadziałać, a nie zabijać Cię swoim oddechem.