Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikicijajadzadza

Kolejny dzień bez sexu

Polecane posty

Gość kicikicijajadzadza

Jak wyżej. Dziś był kolejny dzień bez sexu, macania, dłuższego całowania. Jedynie na "do widzenia" dostałam dwa bardzo krótkie pocałunki. Jak się upomniałam to usłyszałam, że nie było okazji. Chciałam go zaciągnąć pod prysznic, pokochać się ale on że nie, ze się mył godzinę wcześniej a szkoda mu wody. Spoko. Ostatni i tak nieudany sex był w czwartek/piątek - frustracja :/

Gość kicikicijajadzadza
Idę postawić klocka, a Wy piszcie smiało. Jak wrócę to przeczytam :/

Gość folka dola
ja mam 4lata przerwy i jest mi zajebiscie:)zero potrzeb co wy w tym seksie widzicie ja nie wiem

Gość kicikicijajadzadza
podszyw - sio! folka dola - jest przyjemny, ponadto to niesamowite przeżycia z partnerem i dobra zabawa :)

Gość kicikicijajadzadza
Kto mnie wyrucha ? :(

Gość a wiesz co autorko8888
zrób mu post od seksu, nic nie proś, nie błagaj zobaczymy ile wytrzyma :)

Gość kicikicijajadzadza
heh, tylko, ze to mnie już nosi, hormony szaleja i jest ciężko bo sama łaknę jego dotyku :( podszyw - sio!

za jakiś tydzień powinien wymiękać (tym bardziej jak zobaczy że tobie już nie zależy, nie będzie wiedział co jest grane) i wtedy powinnać się zrobić na bóstwo, niby niepozornie ale jednak. może jakieś seksi majteczki wystające ze spodni, wyższe buciki, mocniejszy makijaż oczu, uwiedź go niby nieświadomie (pewnie wiesz co lubi) ale zgrywaj słodką idiotkę, potem daj się całować namiętnie i długo, a gdy już będzie gotowy i będzie chciał się za Ciebie zabrać delikantnie go odsuń (NIE MOŻESZ WYMIĘKNĄĆ) i powiedz, że nie czujesz się w pełni odprężona bo przez to że tak długo Cię nie ruchał spadła Twoja samoocena i się krępujesz i masz blokadę psychiczną :( powinien być sfrustrowany i zacznie Cię przepraszać i skamleć żebyś mu uległa. Daj się zdobywać na nowo! faceci nie lubią dań podanych na tacy, oni musza polować!

czyli podnieca Cię wymuszony na nim seks?

Gość racja co racja to racja
miałam podobnie... tzn na każdym spotkaniu to ja inicjowałam seks aż w końcu mi się to znudziło było bardzo ciężko ale się zebrałam w sobie i nie inicjowałam minęło 1 spotkanie, 2 no i mój guy zaczął coś tam przebąkiwać nieśmiało jak było jakieś przytulanie czy coś ale ja udawałam że nie rozumie na 3 i 4 spotkaniach zaczął już śmielej nalegać ale ja mówiłam nie jak na 6 się zgodziłam to umarł ze szczęścia * spotkania były co tydzień

Nie, nie wymuszony, ze on by tego nie chciał. W sensie, on by się cieszył, ze ja przejęłam cała inicjatywę, nic by nie robił a byłoby mu dobrze, jemu by odpowiadało. Ale właśnie denerwuje mnie, ze jakoś ostatnimi czasy przestało mu zalezeć na sexie.

no i efekt jest taki że nie mam z nim teraz w tej kwestii problemu

no ale ile ty wytrzymałaś, 6 tygodni, moze to przez rzadkość spotkań? Ja mojego widze codzinnie, jak się myje, przebiera, łazi po domu tylko w bokserkach, w kuchni, jak lezymy np. podczas oglądania filmu. To mnie juz wszystko wtedy nosi :3

to że go nie widziałam to nie zmniejszyło mojej potrzeby a wręcz byłam wściekła że choć raz na tydzień się widzimy na weekend to jeszcze się nie kochamy potrzebę miałam wielką ale dałam radę i Tobie też to polecam nie może być im za dobrze bo wtedy nie chce im się nic przynajmniej mojemu