Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dobry pomysł.

Palaczy jest coraz mniej niedługo bedziecie tylko nic nie znaczącą mniejszością!

Polecane posty

Gość to dobry pomysł.

Liczba palaczy w polsce wg danych CBOS: 1985 50% 1997 37% 2008 32% 2011 30% i co łyso wam, ze jest was coraz mniej i jestescie coroz bardziej patologiczną mniejszością, palacze?

choćbym ostał się sam na tym Bożym padole - nie rzucę palenia AMEN możesz mnie nazywać patologiczna mniejszością, bo u jajec mi to dynda

Gość nie:)
ani trochę:D

nie rozumiem Cię autorze. palacze się chyba cieszą, że jest ich coraz mniej bo zwiększa sie parwdopodobieństwo, że i oni z tego wyjdą. więc w jaki sposób chciałeś im dokopać?:)

[zgłoś do usunięcia] \ choćbym ostał się sam na tym Bożym padole - nie rzucę palenia AMEN możesz mnie nazywać patologiczna mniejszością, bo u jajec mi to dynda" Jakbym posłał do wora na odwyk to to by było inaczej:classic_cool:.

Gość ciekawskiiiiii
Kurde. Nie ma sie z czego cieszyc. Palaczy coraz mniej to kto bedzie palil w piecu kurna noooo !!! I Z czego sie tak cieszysz??

Gość Problemixx
ja ide wlasnie zapalic ty posrany zagrzybiały pisuarze

00:45 [zgłoś do usunięcia] whedif Max, a Ty pan nie-palę, nie-piję? Stop thinking about The easy way out There's no need to go and blow the candle out Because you're not done You're far too young And the best is yet to come " Ja jestem nie tylko krynicą wiedzy i skromności ale także odwyku:classic_cool:.

Gość zew ryczacej gesi
nawet na liście tytoniu od rolników nałożą od nowego roku akcyzę teraz kosztuje 1 kg około 20 zł

Gość trafisz na pewno
ja to sie ciesze, sama rzucilam i probuje namowic do tego mojego meza. Jakby moze wycofali te cholerne fajki lub by podrozaly do 30 zl za paczke to by sie opamietal.