Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeraziłem się iym

dlaczego na tym forum

Polecane posty

Gość pewnaosoba
jeszcze chcialam napisac, ze kiedys cos mi mimo wszystko zostawalo a teraz? a przeciez w polsce wszystko jest do gory nogami, chore na leb, wesole i nie wiem jescze jakie i to wszystko moze byc a janie. dlaczego? a w szkole gdzie wylecialam postawili na drewnianej boazerii na kablach elektrycznych swieczke dla ofiar tsunami i to moglo byc. a ja nie. i tak wszedzie. no wiecie panstwo - dlaczego ja nie moge? i tyle :( wszystko :(

Gość pewnaosoba
a q drugiej szkole gdzie mnie zgnoili nie rozumieli co sie stalo i stawiali na mnie swieczke pod prysznicem. i to wszystko moze byc, wesolo jest. no coz... :( a ja nie - ja nie moglam byc wesola. a moze bylam chora?:( dlaczego nie moglam sie smiac?:(

Gość pewnaosoba
ja chcialam napisac ze tu wszyscy maja rodziny na kafe - takze gdzie indziej. kazda pani i pan ma rodzine. WSZYSCY!!! adrenanina tez ma rodzine.kazdy. do widzenia :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
do czego zmierzam - niech sie ta adrenanina uda do swojej rodziny i wali z nimi w kiblu bo w sumie o tym byl ten watek, ze mloda mezatka bardzo lubi seks. i tyle. bez zabezpieczen. cos jeszcze? to ja cos tam probowalam wyzej w tym dostrzec. po co? a ona mi powie , ze dziecko ma kobieta tam wolna pozostajaca, czekajaca na slub i ma mnie gdzies. oto kafe i zycie. taka prawda - tyle :(

Gość pewnaosoba
czymialam na nia napisac do moderacji tego forum? jak panstwo uwazaja? tylko tyle:( 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
wiedza panstwo nie wiedzialam ze taka kolezanke mam - wroga po prostu. i dalej ja jestem wrogiem bo ona ma dziecko a ja nie i tyle. a ja jestem po rozwodzie. taka mam opinie i tyle. no to juz sa skomplikowane sprawy jaki ja mam charakter i tak dalej. zasadniczy.ale czy to jest normalne ze ktos sie tak doczepi na cale zycie? normalna wsza i tyle :( a czemu? ze strachu ze pisze takie rzeczy. moze to dziecko tez ze strachu, ze sie tak zwierzala? nie wiadomo. w kazdym razie ja ide bo co tu bylo wiecej. nic. a co ona robi z pewna ksiazka to nie wiem. wypala ja codziennie i tyle. to nie ja - nie ode mnie nic. inne wartosci? nie zauwazyla. a tej tez nie bylo - sprawa prywatna i koniec. no ale coz... wziela to bo sie walila publicznie tu z mezem - ja sobie tego nie zycze!!!! dlatego ja mam takie zycie - i tak skonczylam. to miala nie pic i tak dalej. ona chyba naduzywala alkoholu w szkole sredniej, dalej sie wyniosla a zwalono wszystko na mnie. tak jej pasowal ten pozar sie dowiem. czy ja tez mam taka opinie? nie wiem. musze sie z nia zapoznac!!!!

Gość pewnaosoba
ja ten kibel w holandii tomam za niai nocki mialam tak mysle - ze zostawilam ja ze scena seksu pod prysznicem - to mialam seks na kiblu jak z polski wyjechalam. do czego zmierzam. tego sie nie zostawia. a tu sie mialam poprawic i byc w normie bo tyle mi zostaje po mojej uczelni jesli nie akceptuje pewnej rzeczywistosci. jestem tez taka siaka, owaka. taka mam rodzine:( i tyle:( no i niemam dzieci. to wszystko :(

Gość pewnaosoba
czemu napisalam to o tej adrenanine? za scene seksu pod prysznice na kafe niech jej dadza etat w telewizji. choc gwiazda to program swoj. tyle jej zostaje po mnie i moze robic co chce. po mojej rodzinie i ze sie wtracala w moje zycie. no co - szwagier dyektor banku, szwagierka lekarka , maz jedynie troche taki... to sie za niego odemnie wezmnie. TAKA MA RODZINE!!! i to wszystko :( niesamowite - chyba nie umialam czytac jaka ma rodzine. a doktorat kiedy zrobi? nie rozumiem:( bo w sumie tyle by jej zostawalo - doktorat zrobic - ja nie to ona. ale coz... woli kariere w polskiej telewizji. tyle rozumiem - reszty nie. ja nie to ona ze seks pod prysznicem , oj woda sie lala... na kafe - co o tym sadzic? moze tak -o czym jest to forum? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
ja jej zycze dobrze tej adrenanine zeby ten facet nie mial racji tu zalozyciel watku. moze to jej maz? adrenaniny? zostaje im telewizja zeby cos osiagnac - ona w telewiji. te ksiazki tez by im zostawaly. taka rodzina. PO MNIE!!!! taka rodzine maja. niesamowita. i tyle :(

Gość pewnaosoba
dlaczego ja nie moglam zniknac? dlaczego? tak jestem cenna i potrzebna tu. naprawde :(nie zauwazylam no ale niech bedzie :( gdziejest moja renta???!?!!! 😡😡😡😡 nigdy nie moglam zniknac a czemu.ja wiem czemu i tyle :(

Gość pewnaosoba

Gość pewnaosoba

Gość pewnaosoba
wynos sie ode mnie glupi deklu. za las. twoj zwlaszcza :( gdzie jest moja przesylka i juz:( 😡😡😡😡 ps sie czytac naucz matole chory na leb jak sie to nazywa i czesc :(

Gość pewnaosoba
jak sie CO nazywa - tak mialo byc. :(

Gość pewnaosoba
Gdzie jest Nemo ??????? 😡😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja renta????!!!! chyba panstwo rozumieja ze miala miplacic ta adrenaNINA za czytanie moich postow. to wszysko. albo przynajmniej dac figure ktora jej no nie wiadomo zy szkodzila ale co z tego moze byc w polsce. ubezpieczenia na pewno -praca w banku? a ja co mialam w zyciu robic? bo o co tu poszlo. takie cos i to wszystko. cala jej wartosc i wszystko gra. a ja co? nawet przesylki nie dostalam. a co ona zrobila dla tego kraju? zalatwila ksiazki z n. taka ma opinie - ona. ja sobie takiej nie zycze bo ksiazki mialy byc zmiasta w. ja jestem ze wsi. po prostu manipulowano sobie okolica o ktorej niczego nie wiedzialam to mialam isc sie dowiem. gdzie?jak? jest srodekzimy. a kogo to obchodzi? kogo? w zyciu trzeba sobie radzic. no z jednym klamstwem i zlodziejstwem. no to niech sa z miasta w. albo niech sie dogadaja z adrenanina i jej mezem. ja? no coz... to ani papier nie byl. chyba panstwo rozumieja. nikt mi zyczen nie zlozyl wczoraj. po co ja zyje? i to wszystko. a przeciez sie podpisalam. nie powinnam. tacy tam sa ludzie i w.na mnie ze mi sie wrocic nie chce. i to przyjawszy r na wydanie sie... gdybym ja miala taki r...no ale coz. obecnie w n. figury sie licza . a jesli r. to tylko s. f. juz i koniec. i pass usa. wiadomo jak wydala sie adrenanina. kazdy to wiedzial. tylko nie ja. bo czemu ona jest taka. bo tak. bo taka to jest figura - w polsce tak sie idzie do ubezpieczen. ta figura. tyle :(

Gość pewnaosoba
ja sie nie dam tej ku...i takdalej z kafe- ja z jej postow mam jedno dno w zyciu, a ona? i tak dalej - tam prosze oplate uiscic. tak sie to za maz wychodzi? i tyle. figura matki na ubezpieczenia. zeby nic nie bylo na mnie. ja sie nie dam!!!! prosze mi przyslac rente!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
pawiem narodow bylas i papuga a teraz jestes sluzebnica cudza a rodzina mnie wyzywalaod sepow za to . ty sepie. a to polska - to ani sep nie jest polska. i ja tu lasu mam pilnowac? wy chyba snicie. na was sepow szkoda. oddawac moja paczke zlodzieje i degeneraci. to ogrodnictwo i ten 2 brat to byl za meza adrenaniny. kibel byl za jej seks pod prysznicem, a dalej byl 2 brat. i co sie stalo? I CO SIE STALO????!!!!! i co to jest moja wina????!!!! przejrzyjcie ludzie na oczy!!!! a co ten gnojek tez czytal moje posty - to placic - a chcialam napisac, ze glowny bohater tych postow to samobojca, a ja mam zycie w fabryce pierozkow. tak zostalam odebrana tutaj. niesamowite :( to bym sobie ja na kredyt kupila. a tak? co ja mam robic? gdzie moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
ja bym wprowadzila zakaz na mieso sepa do polski. tyle moge zrobic dla tego panstwa. bo SZKODA SEPA na was i tyle :(

Gość pewnaosoba
taka krzywda moja i teraz adrenanina mna do sklepujak tak dobrze wszystkim zycze bo przeciez co - ubezpieczenia bardzo ciekawe sa. juz sklep lepszy i tak dalej. zalezy co i jak i sobie pojdzie od glupiego szwagra bo rzeczywiscie maz mial dostac prace w banku i tyle. to wszystko. ale nie dostana bo tylko o ksiazki mi chodzilo bo rodzina by mi zarzucila - tyle dla polski zrobilam a gdzie ksiazki z kraju n. jak to mozliwe ze tego nie zrobilam. na sniadanie, obiad i kolacje. a tak nic do mnie nie moga miec choc obrazili sie na mnie i slusznie. ze tak wpierdalam te pierogi na starosc i nie tylko za to. za wszystko i tyle.i maja racje to wielkie gwiazdy a ja co sobie nie mysle i tyle :(

Gość pewnaosoba
jakja moglam na polske postawic..ja bylam chora umyslowo. i taka prawda bo sie nie dam. np. zawsze trzezwa,co dalej?takie cos... tyle:( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
jajestem zalamana -ja moge dostac prace wylacznie za nazwisko. czy to ma sens? no jakis mai tyle. za takie cos... reszty szkodanie dadza. a tego nie szkoda. nie tego nie. co ja mam teraz robic? gdzie moja renta? mialam brac paszport i nazwisko - tyle mi zostalo a nie pier... bez sensu i tyle. to prawda. w ogole nie mialam rozumu. to wszystko :( co ja mam teraz robic? to wszystko. sklep tak? to sie skonczy marnie przez adrenanine. i przez to mnie tak wydawali za maz w polsce - w kosciele. nic wiecej - wydac sie. tak. mogli dac mi figure. dali mi cos. wiem co - i to mnie zalatwilo do konca. no ze powolania nie mam i tak dalej - a jeszcze dali mi pewna osobe. i mnie tak zniszczyli, ze mnie nikt nie chcial. to mnie mieli oddac bo w zylam w halunach ze szczesliwi sa. nie. dlaczego? it yle :(

Gość pewnaosoba
i przez jej meza gnojonego tez. takie on ma myslenie - ze ona go zgnoila. to musze stad isc bo to nie dam rady. jest dziecko jeszcze- adam. i tyle. ps. moim zdaniem adrenanina to alkoholiczka z liceum, ale postanowila sie za siebie wziac. nie puszczala sie - dziecko zrobila. tyle. zeby nic nie bylo na mnie. a ta figura. nieszczescie powoduje jedno, a pijanstwo? i tyle. bo chyba chciala co innego robic, a pewnie skonczylo sie na oblanej maturze. kto wie czy ona ma mature normalna. chyba nie. a prosze jak na czlowieka wyszla. bo przeciez taka normalna z takiej figury? to jest bajeczka i tyle :(

Gość pewnaosoba
cojamam pisac prosze panstwa na tej kafe? NO CO JA MAM TU PISAC? i tyle :(ide. ale jedno zawsze moge napisac- gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡