Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeraziłem się iym

dlaczego na tym forum

Polecane posty

Gość przeraziłem się iym

kobiety tak bardzo gnoją facetów?

jakoś nie rwą się do odpowiedzi a szkoda

Gość husaria2012
też się nad tym zastanawiam

Gość cosa
bo to babskie forum wiec wyjazd stad goryle

Gość wredniucha05
bo trudno im to zrobić w realu

Gość pewnaosoba
nie zgadzamsie.na tym forum kobiety gnoja kobiety. nic nie idzie tu tak dobrze jak gnojenie kobiet przez kobiety a takze faceci sa gnojeni przez kobiety.i to jest prawda :(

Gość bo na foróm
karzdy durzo morze a w rzyciu nie w szkole terz bym nie pisała takih bykuf bo by mie łod razu wyciepli

Gość husaria2012
chwila ludzie zaraz cos napisze bo zajebalem glowa w kredens

tu wszyscy gnoją wszystkich. a kobiety są "mocne w postach" bo może boją się im powiedzieć coś wprost. natomiast faceci robią sobie tu jaj głównie

Gość pewnaosoba
dzis znalazlam tu przypadek, ktory mi sie snil chyba dzis. jaki ja dzis ??? sen mialam .wczoraj .przez to siedze przed kompem i sie BOJE!!!!!! normalnie ze strachu siedze i pisze. I BOJE SIE CO MI SIE DZIS PRZYSNI!!!!! i jeszcze jedno ale to tez sen nie sen - ale nie powiem co mi sie stalo w kazdym razie tak zrobilam - nie wiem jak to napisac krrrrrrrrrrrchrrrrrrrrrrrr - cos takiego. w sensie odglos duszenia :( ityle :(

Gość pewnaosoba
nie -wiem co pisze :(niestety to forum to jedna tragedia i tyle. dlatego nie zadaje sie tu z nikim - ani z babami ani z facetami. ot robie sobie obserwacje tutaj jak juz mi tak wkopano, a wkopano mi tak a nie inaczej. a w zyciu tez to tak moge pisac. ot do tych i tamtych.ale kobiety sa tu gorsze bo to babskie forum. sie czasem zawezma - horror juz mniej straszny :(

ile masz lat? bo musisz się przygotować na mocne nerwy ja też się przeraziłem jak pierwszy raz zobaczyłem jakie tematy potrafią zakładać. byłem w szoku ze kobiety potrafią być tak WREDNE. ale one jakieś inne są niż w życiu codziennym, powiedzcie kim wy jesteście? frustratki? nieudacznice? lesbijki?wściekłe feministki?

Gość pewnaosoba
jedynie ze wlosy tu leca z ekranu - takie tu niekiedy sa osoby. garsciami i tyle :( taka zawzietosc a to glupie pisanie a w zyciu.tu trzeba sie przygotowac do zycia, do codziennosci. jak tu tak to co dalej? i tyle :( dalej juz co moze byc. no co moze byc :(

Gość szokiiing
owca gdzie jest twoja renta?????? i tyle :(

Gość pewnaosoba
jaki ja sen mialam przez to forum i ide stad jak dzis znowu horror - niestety i tyle :( i sie dowiem czegos...o kurcze. juz wiem o co chodzi. i tyle :( takie zycie :(

Gość pewnaosoba
no wlasnie - gdzie ona przykro mi. ide bo ktos pomysli, ze nie mam co robic. :(

Gość przeraziłem się iym
żabulllinek ja mam nadzieję, że kobiety takie nie sa a tu tylko robią sobie jaja...bardzo chcę w to wierzyć

"pewnaosoba nie -wiem co pisze niestety to forum to jedna tragedia i tyle. dlatego nie zadaje sie tu z nikim - ani z babami ani z facetami."------> a ja tu spotkałem trzy miłe osoby.kobiety młode dziewczyny i na gg. pisałem z nimi na różne tematy a nawet flirtowałem

Gość pewnaosoba
kafe to bardzo NIEUCZCIWE forum. musze to napisac bo ktos pomysli, ze jestem chora na leb. nikt nie jest idealny, ale to forum nie jest zenada nawet. naprawde. takze prosze sie nie zdziwic jak pewnego dnia po prostu braknie mi ....cierpliwosci zeby je otworzyc i zobaczyc te cala oblude. bo to sie zdaje byc uczciwe forum. ale to jest jakas halucynacja ze tu ktos jest szczery. nikt. naprawde nikt. a ja nie chce miec znowu opini leniwej osoby bo ja jestem cierpiliwa na przyklad.i dlatego sobie pojde bo tak nieuczciwi sa tu ludzie i tak pieprza bez sensu. w sumie jakies watki takie co robic w zyciu - takie zyciowe jakies - ktos cos czyta mysli samo zycie a to ani pierda nie warte z zadka. taka prawda. a o innych rzeczach nie napisze. pozdrawiam niemniej....ciekawe co mi sie dzis przysni i dlaczego... :( 🌼

Gość przeraziłem się iym
żabulllinek moze to właśnie dopiero na takich forach kobiety są sobą?....to by było straszne:(

Gość pewnaosoba
do zabulinek - no to na razie masz 3 osoby cos warte i co -uwazasz ze to tak pojdzie i pojdzie dalej? no ale jak tak masz to masz sukces. ja jestem bez sukcesu. ale ja tu przyszlam poczytac. moze tak przyszlam i oooo -jakies forum takie - o zyciu. troche chamskie, ale coz to mamy po wylaczniu tego kompa. a to sama sciema. i tyle. i radze uwazac -nie wszystko zloto co sie swieci. a to jest tylko ekran kompa .nic poza tym.moje zdanie....po fakcie.a ja nie poznawalam tu nikogo - ottam zdanie tu, zdanie tam.tyle. komentarzdo gazety - tak to traktowalam. w dziale pan/pani ma pytanie - czytelniku co sadzisz. 🖐️

Gość pewnaosoba
:(

"trudne sprawy" i inne serialiki są bardziej o życiu niż kafe, pewnaosobo:-P

Gość przeraziłem się iym
"dlaczego faceci nie wycierają penisa po zrobieniu siku?" one tak na serio??

Gość pewnaosoba
dobrze napisane - niestety. lepiej poogladac serialik. niestety i tyle. i swoje wnioski omowic... chociaz.... net niby jeden serialik a same ksenofoby jak i w zyciu. i mam tu na mysli calosc zycia. mam sie popatrzec na siebie. na siebie? a po co? to jest do czytania i komentowania. po co mam na siebie popatrzec? i tyle. to w serialiku juz bardziej chociaz ... roznie bywa. ja od 2 lat za renta tu pisze. ale nie umiem jej dostac.wszyscy maja mnie gdzies. nie mialam jej tak chciec i w sumie - no ale zeby sie dac jakby to napisac pozbawic czegos to tez nie. i koniec. i taka nienawisc na mnie i tak dalej... co ja mialam robic?nie smiac sie jak glupi deb - to wszystko. i tu sie nie smialam a gdzie indziej?i zaluje ze wczesniej tu pisalam tak musze pisac do dzis. niby nic a jednak cos i po co? i tyle w sumie. wszystko:(

Gość pewnaosoba
ja przyszlam tu pogadac ale coz... i w sumie duzo??? racji mialam, ale stara jakas tam moja dyskusja???? o czym ja moglam tam pisac- pojecia nie mam-jedynie 1 wartosc do glowy mi przychodzi - noto tyle. a dalej wszystkiego zaluje. tego tez,ale sie wciagnelam starym dziadostwem.ale dalej wszystkiego. wszystkiego!!!!a niektore osoby tu powinny tez byc madrzejsze - niekoniecznie wystepuja w tym watku:( niestety forum porazkai koniec :(zamykam kazda rozmowe z sensem -zostaja pierdki i tyle :(

Gość pewnaosoba
:(

"przeraziłem się iym żabulllinek ja mam nadzieję, że kobiety takie nie sa a tu tylko robią sobie jaja...bardzo chcę w to wierzyć" -niestety ale te co tu są takie są to forum tak jakoś na nie działa jedne robią to specjalnie, jakby nie miały co robić inne, ale czasem mam wrażenie że one nienawidzą mężczyzn, starają się nas ośmieszyć, szydzić z nas np.w jednym z tematów jakaś pisała że faceci wierzą w to co one mówią jak w świętego mikołaja i są tacy żałośni kręcą nimi jak mogą itd, abo tem typu "jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci" itp.ogólnie to dno

dwie z tych dziewczyn chciało ze mną jeszcze pisać ale ja nie miałem zbytnio na to czasu. jedna kafeterię nazwała śmietnisko