Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikicijajadzadza

Sprzedaż auta !!!

Polecane posty

Gość Netka1111
Hej! Zerknij na sprzedamgo.pl. Sama potrzebowalam sprzedac auto i tam poszlo mi to bardzo zrecznie. Panowie zrobili zdjecia mojego auta, wycenili go, spisali jego dane i nawet sami wystawiali ogloszenie. ne tylko u siebie, ale i na innych serwisach (chyba ok. 20, cos takiego). Nie musialam sie martwić, oni zajeli się wszystkim. W kazdym razie moj Lanosik zmienil wlasciciela juz po 4 tygodniach. Jesli chodzi o mnie, to nastepnym razem również tam będę sprzedawać :)

Gość Netka1111
Hej! Zerknij na sprzedamgo.pl. Sama potrzebowalam sprzedac auto i tam poszlo mi to bardzo zrecznie. Panowie zrobili zdjecia mojego auta, wycenili go, spisali jego dane i nawet sami wystawiali ogloszenie. ne tylko u siebie, ale i na innych serwisach (chyba ok. 20, cos takiego). Nie musialam sie martwić, oni zajeli się wszystkim. W kazdym razie moj Lanosik zmienil wlasciciela juz po 4 tygodniach. Jesli chodzi o mnie, to nastepnym razem również tam będę sprzedawać :)

Gość YOUDITHA
gumtree jest z tego co wiem darmowe allegro tez

Gość GretaBarboo
kurva, jaka nierzucająca się w oczy reklama. Powinni Cię zwolnić od razu!!! Tzw. marketing szeptany też trzeba umieć robić