Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkakreska

prezent czy figa z makiem?

Polecane posty

Gość kropkakreska

Witam.Napisze krotko.Chodzi o prezent pod choinke,dla chrzesniaka,ktory wobec mnie byl i jest knabrny,czasem nawet wrednowaty.Moja siostra twierdzi,ze to tylko dziecko(12l),ze w koncu to gwiazdka i ble ble,ja natomiast uwazam,ze postawa Jego nie zasluguje na zaden prezent i kara musi byc.Czy mam racje?

Gość kropkakreska
Podyskutuje ktos?

Gość pomocy ludziska
symboliczny

Gość dfgdfg
Rózgę obwiąż wstążką. 12 lat to juz nie takie dziecko.. Mam brata w tym wieku, wygląda na 15 i ma dziewczynę..

Gość kropkakreska
No wlasnie przydalaby sie,ale mam przez to konflikt z siostra,bo Ona twierdzi,ze jestem zawzieta i postepuje jak dziecko

Gość dfgdfg
Zrób co uważasz. Jak siostra się obrazi to powiedz jej , że zachowuje się jak dziecko. Obrażanie się jest bardziej dziecinne niż karanie niegrzecznego dziecka, uwierz.

Gość kropkakreska
Zalezy mi na takowej atmosferze przy stole,a przez Jej syna mamy nieporozumienia.Kiedy jest u Nas,to wszystko psuje mojemu synowi.Albo zlosliwie,albo ma jakies kaleczne rece.PO prostu nie lubie go.

Gość ptica
A może... prezentem zasugeruj mu co myślisz o jego zachowaniu Widziałam taką książkę "dobre zachowanie - bon czy ton", autor nazywa się Kasdepke czy jakoś tak, albo inną knige w tym stylu. Prezent będzie i ty wyjdziesz z twarzą

Gość kropkakreska
Moze i dobry pomysl:P