Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat dnia

jak sie żyło bez kafeteri

Polecane posty

Gość temat dnia

Ja jak byłam młoda to nie było telefonów a tym bardziej internetu i co dało się żyć chodziło sie na randki i dzieci wychowało a teraz dziecko pierdnie a tu pytanie czy coś mu jest albo czy jestem w ciazy ,dziewczyny czy wy naprawde takie durne jesteście chyba że tu same małolaty siedzą

kiepsko buhahahaha ale słuchaj czy musi cię to tak bardzo interesować? to raczej wolny kraj i wydaje mi sie, ze nikomu nic do tego co robi, oby to nie było szkodliwe dla samego zainteresowanego

Gość temat dnia
Nie czasami zastanawiam się czy dziewczyny pytają sie powaznie czy jaja sobie robia, chyba że ja jestem zacofana

czasem jaja, a czasem poważnie wiesz nie kazdy jest obcykany w kazdym temacie, nawet tym najgłupszym, jak to w życiu, sa mądrzejsi i głupsi, niestety albo bardziej doświadczeni i mniej, albo wcale

Gość temat dnia
Chyba że tak ale takie stwierdzenia że wczoraj uprawiałam sex a dzisiaj bola mnie piersi i jest mi niedobrze czy jestem w ciaży to jak pokazałam mojej córce to powiedziała że tu chyba same nieuki siedzą nie orażajac nikogo

Gość temat dnia
obrazając

Gość kiedyś kobiety nie miały
kafeterii, ale miały "jestem" a to taka kafe w papierowym wydaniu:D

powiem Ci, ze niestety ale takie nieuki sie zdarzaja i to często sama mam taką koleżankę, takze mnie juz nic nie zdziwi

Gość temat dnia
kiedyś kobiety nie miały Tak może cos wtym jest a dzieci świerszczyki wiem teraz wam sie to inaczej kojarzy ale to fajna gazetka dla dzieci była. Trochę to smutne że teraz na świeta wysyła się sms przedtem czekało się na kartki świateczne ale chyba juz stara jestem choć w czuje się na 30 lat może na 35

Gość temat dnia
Ale sama przyznaj że coraz mniej osób wysyła ,mój zięć ostatno powiedział mamo ty o niby żyjesz w tym świecie ale chyba się męczysz to nie jest tak do końca troszkę bym pozmieniała i było by ok

Gość żurawit w tabl. bierz i
Lepiej sie żyło !!!!!!! zdecydowanie!! Tu wszyscy panikują ...:/ zobacz tematy o ciąży czy dzieciach..:/

Gość temat dnia
Ale chyba by każdy chciał by coś .Ja bym chciała żeby ludzie byli dla siebie milsi i żeby dziewczyny troszke szacunku miały dla siebie

Gość temat dnia
troszkę namieszała ale mam nadzieję że się doczytacie

wiesz tutaj to każdy na kazdego moze najeżdżac bo jest anonimowy ale kto by się tym przejmował, a w realu to wszyscy są cacy hehe

Gość temat dnia
to prawda na półkach nie było nic córka do dzisiaj pamieta jak za cukrem 2 godz stała a teraz wszystko jest ale ludzi niestać dzieci głodne chodzą jak ja byłam mała rodzice mieli krowe pole więc chleb mamusia piekła raz na tydzień ale co to był za chleb cały tydzień sie go jadło i smakował

Gość temat dnia
Właśnie załważyłam że jak ktoś robi zakupy w biedronce albo pracuje w super markecie to biedota , ale nastały takie czasy że trzeba się cieszyć że się ma prace i dzieci nie chodzą głodne ,pamiętam że jak córka była mała mówiłam żeby się uczyła bo jak nie to będzie sprzątaczką a teraz nawet takiej pracy nie ma ja mam emeryture ale przedtem to pracodawca się prosił pracownika żeby pracował

Gość temat dnia
Pogadałam sobie trochę ale idę gotowac obiad bo wnuki przychodza dzisiaj

Gość hmm a moze
czasami jest ok, lepiej zapytac wirtualnie kogos niz np mame kolezanke meza.... to wirtualny swiat, ale czasami tez jest denerwujace jak coniektore osoby ciagle pytaja o to samo np jestem w ciazy czy nie ? skad to mamy wiedziec, ale fajne jest to ze mozna podzielic sie/ doradzic komus/ powiedziec co mysli na dany temat....

Gość temat dnia
Wiem dlatego tu zagladam, czasami lepiej wygadać się tak niż tłamsic to w sobie

Gość musisz się pogodzić z faktem
internet to internet sam w sobie jest genialnym wynalazkiem, ale ludzie jak to ludzie.....:D

Gość ugfufiuw
tak właśnie tak, jak jestem sama wlaczam kafeterie i pisze.... czasem ktos cos madrego napisze ale i tez czasem znajda sie ludzie piszacy wielkie bzdury i smiejcacy sie z nas

Gość cycyrydza
Mnie najbardziej irytuje nie to że dziewczyny pytają się czy sa w ciązy , ale to że nie ma do siebie szacunku bluzgają na siebie jadem

Gość temat dnia
Czytało się dobre książki a nie głupoty jak teraz

Gość temat dnia
To do tej wyżej i co że napisała z błędem Ty dziecko napewno jesteś super zero skazy ale kultury to ty nie masz dziecinko ,nikogo nie moralizuje ale Ty napewno demoralizujesz wulgaryzmami zastanów się troszeczke

kafeteria to wciagajaca sprawa ,kobieta zadała proste pytanie a tu ktoś jej nawymyślał za ortografie przykre :(

Autorko w sumie jak dalas rade tyle czasu bez tel i neta argumentując to ze dalo sie zyc(dziwne ze o tym piszesz bo nigdy nie slyszalam aby ktos umarl bez praku tych mediow)to rowniez nie wiem co cie sklonilo do takiej zmiany, ze stalas sie zmodernizowana i idziesz z postepem ,po co? w jakim celu? widze że jedynie z takich przywilejow potrafisz narzekac i nic pozatym W prawdzie to Polska od zawsze byla zacofana i cheeet heet do tylu, bo tam gdzie sie wychowalam od dawien dawan byla telefonia czy stacjonarna czy komórkowa,komputery takze, a nasz kraj dopiero po niemal 20 latach dopiero zacząl isc z postepem Wątpie czy jest to powod do wychwalania że od zawsze bylismy w tyyyle,daleko w tyyle,, naprawde wątpie :o Technologia Informatyczna bardzo wazną role odgrywa w naszym zyciu

Gość fghj56789
tu nikt nie panikuje!!!!!!!! te durne tematy zakladaja projekty kafetri pod czarnym i czerwonym nikiem. byle tylko rubel sie krecil:D z tego przeziez forum zyje i projekty:O