Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemail

Spotkanie w relau => Portale randkowe

Polecane posty

Gość mojemail

Cześć to pytanie skierowane jest do osób posiadających portale randkowe na fotce.pl lub też na jakimś innym poralu . Otóż po jakim czasie spotykacie się z daną osobą w realu ? Czy piszecie dłuższy czas na danym portalu( poznajecie się )a potem dajecie sobie nr. tel i się spotykacie. Czy bez dłuższego pisania jeśli osoba proponuje spotkacie, żeby sie spotkać to się spotykacie ? Jak to jest u was ?

Gość mojemail
Chodzi mi o spotkanie na żywo z daną osobą :)

"Cześć to pytanie skierowane jest do osób posiadających portale randkowe na fotce.pl lub też na jakimś innym poralu ." x x chyba profile na portalach a nie portale na fotce? x x generalnie ja na takich grzecznych portalach się nie udzielam. a na tych mniej grzecznych bywam i czasami się spotykam, jeżeli uda się poznać kogoś ciekawego

Gość mojemail
ale chodzi mi czy tak odrazu czy po dłuższym czasie

a dłuższy czas to co to jest? generalnie nie jestem jednym z tych którzy po 3 wymienionych zdaniach zapraszają na spotkanie, ani nie jestem jednym z tych którzy takie zaproszenie przyjmują. Na początku lubię jakoś wirtualnie się trochę poznać aby ocenić czy to nie strata czasu