Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna2012

dieta Gersona

Polecane posty

No i destylator do wody trzeba kupic a to kolejne kilka stów-min 400 zł I te lewatywy z kawy...

No podobno jest to potrzebne do oczyszczania wody z soli mineralnych i gazów... A lewatywy z kawy przy pełnej terapii gersona sa niezbedne dla watroby... Fajnie sie tu z Toba pisze ale za chwile pewnie sie skończy...

Mnie z Tobą też się bardzo fajnie rozmawia, dlaczego się skończy?:) Ja jutro spróbuję jakiś soczek na śniadanie i mam zamiar dalej z Tobą gaworzyć:)

Nie chcę wywoływać wilka z lasu ale poczekaj to przekonasz sie sama... ;-)

Gość Gonda
No ale skoro chcesz zasstosowac tą terapie Gersona tylko na migreny,to przeciez sa lepsze na to sposoby

Gość Gonda
Oczywiście nowotwory mózgu nie nadaja sie do leczenia terapią Gersona,tu otco ma racje,w internecie na ogól pisza prawde ale zawsze warto jeszcze sprawdzic w kilku zródłach

Gość Gonda
otco,czyzbyś cos przeskrobał otco???:)

Gonda ja podobnie jak otco muszę lecieć, mam nadzieję, że jutro będziesz :D:) chciałabym jutro jeszcze z Wami poklikać jeśli będziecie mieć czas, ale teraz muszę zmykać :( miłego wieczorku i do juterka!!! :)

Gonda nic nie przeskrobałam,tylko od Ciebie wole trzymac sie z daleka... Żegnam.

Gość Gonda
otco,musiałas cos przeskrobac,zegnaj

Hej, jesteście? Wypiłam dziś na śniadanko sok z jabłek, ale już zaczyna mi burczeć w brzuchu :( więc chyba zjem coś lekkiego, bo jak wniknęłam w temat, to wyczytałam, że przy migrenach należy jeść małe porcje mniej więcej co 3 godziny, żeby poziom cukru w organizmie był stały :|

No i mi nie wyszło, złamałam się i zjadłam pierś z kurczaka z warzywami :( jedzenie samych owoców i warzyw i soki z nich to nie takie proste, jak się wydaje :|

Gość Gonda
No łatwe to nie jest,ale na migreny skuteczna jest akupresura i szybciej Ci pomoże:)

Gość Temida72
Akupresura? niektórych pomaga. Jedna z najskuteczniejszych metod jest wstrzykiwanie botoksu, probowal ktos?

Gość Gonda
Temida72,oczywiscie ze akupresura,najskuteczniejsza,nigdzie nie trzeba cgodzic,a botox to silna trucizna,nie wolno jej wstrzykiwac nigdzie pod zadnym pozorem

Wstrzykiwanie botoxu i mnie wydaje się zbyt radykalne :O Ale akupresura już brzmi spokojniej :D Może w tej materii ktoś ma doświadczenie? :)) Lubię warzywa i owoce, ale na ich samych chyba bym nie wytrzymała...