Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja23x

Ideał kobiety .. PANOWIE :).

Polecane posty

Gość Ja23x

Cześć, dziś temat wyłącznie dla Panów.. ;). gdybyście mogli "zaprogramować" sobie dziewczynę, to jakie chcielibyście , żeby miała cechy.? Wiem, że ideał nie istnieje, ale gdybyście mieli taką możliwość nadania dziewczynie cech, takich jakie chcecie, to jakie by to były, abyście byli z nią szczęślwi.? Czekam na ciekawe propozycje ;)).

Gość tylko J. Ventura
🖐️

Gość stare dobre bydło
cipka bułeczka wymiary 90/60/90 włosy czarne reszta nieistotna.....aaaaa zapomniałem o jednym szczególe brak zaimplementowanej mowy

Gość Ja23x
Ehm.. ja napisałam to całkiem poważnie, musze znać opinię facetów, bo tylko od Was mogę się dowiedzieć o ideale dziewczyny ;).

Gość Ja23x
mi chodzi o cechy charakteru, nie o wygląd, bo każdy ma inny gust :). no nie wiem.. np nie robi afer, jak facet chce wyjść z kumplem na piwo, zamiast z nią, nie kłóci się o byle co, itd, o to mi chodzi..

Gość Ja23x
jak któryś napisze tak jak ja wyglądam to mu wyliże rowa włochatego i wygryze rodzyny mniam - eeeee nie lubie podszywaczy i szczerze nie bawi mnie to, musze obronic pracę magisterską i dlatego potrzebuje opinii mężczyzn, poważnych .

Gość jestem szatanem i opetam Cie
Nie powiem jaki jest moj ideal, bo to tajemnica .Po co ktos ma miec gotowa recepte na udana kobiete :) Wiekszosc sie nie kwalifikuje. Ty zapewne tez nie skoro zadajesz takie pytania :)

Gość Ja23x
widać , że jednak nie dostane tutaj od Panów pomocy, no trudno.. myślałam, że wykażecie się wyobrażnia ;).

Gość Ja23x
przepraszam bardzo, ja jestem w 3 letnim związku i to nie chodzi tutaj o mnie. chciałam posłuchać tylko strony mężczyzn, żeby móc napisać z ich punktu widzenia, bo nawymyślać, to ja sobie moge sama wszystko, chodzi mi o punkt widzenia mężczyzn ..

To ciesz sie swoim ziwazkiem. Po co Ci te odpowiedzi, zeby sie dowartosciowac, ze moze troche pasujesz do takiego idealu?

Gość Ja23x
pisałam wyżej, mam do obronienia prace magisterską i dlatego potrzebuje punkt widzenia mężczyzn .. dotarło już.? :).

I pytasz sie o to na tym forum? Gratuluje odpowiedzi jesli one w ogole beda. Zrob se dziewczyno ankiete i przeprowadz ja wsrod okreslonej grupy badawczej.

Gość alohaaaaaa
Ja pierdole co za idioci umiecie czytac lamusy zasrane czy tylko potraficie walic konia pol dnia na kafe? Potrzebuje to do pracy magistetskiej tempaki obesrane niepotraficie sie wypowiedziec to spierdalac

Gość alohaaaaaa
Zjebane tempaki "podajcie cechy charakteru" 90 60 90 czarne wlosy...... haaaha ja pierdole

Gość Ja23x
alohaaaa ooo dzieki :). No najwyrażnij umią tylko obrażać i nic poza tym, dlatego nie przejmuje się tym ;). a co do Cb, nie bd robiła ankiety, ponieważ jestem w szpitalu, więc co mam robić ankiete wsród lekarzy.? rusz że tym łbem czasem, to gdzie ja zadaje pytanie to jest moja sprawa, jeśli nie umiesz odpowiedzieć, to nie pisz proste.. a prace mam na piątek .

Gość Ja23x
no dokładnie :D. nie chodziło mi o wygląd, bo każdy ma swój gust, no ale jak widzisz ludzie nie umią czytać .. :).

Gość aeriuh
dobra,uczciwa,wrażliwa,wierna

To sobie zbieraj opinie o cipach i o tym, zeby robila z polykiem :D Glupia jestes i tyle. Trzeba bylo wczesniej to zrobic, a nei na ostatnia chwile. I tak Ci tutaj nikt powaznie nie odpowie :D Powodzenia :D

Gość alohaaaaaa
No czasem jak czytam te wypowiedzi to padam bez kitu... jakie to sa tempaki po zawodowie..

Gość Ja23x
no nara.. weź nie pisz tutaj, jak masz zamiar obrażać.. nie no faktycznie , bo ja powinnam przecież przewidzieć, że będę miała wypadek , gratulacje inteligencji :/.. cya..

Gość Ja23x
no dokładnie , ale na takich pustaków, to nie ma co tracić czasu :). może poszukam na innych forach, bo widać, że tutaj nie dostane odpowiedzi :).

Cya sryja :)

Wystarczy wejsc na google tempaczko. Uzywaj glowy czasami :)

No przeciez to proste i od dawna znane. Kobieta powinna być damą na salonach, gospodynią w kuchni i dziwka w sypialni.

Gość alohaaaaaa
"Jestes glupia i tyle" hhahaha po czym ciotko stwierdzasz za ona jest glupia ?? Po tym ze robi ankiete? Czy po tym ze pisze prace magisterska?? Debil!!!!!!!! Cześć

Gość Ja23x
weź mnie nie obrażaj jak mnie nie znasz, okey.? to nie ma być zerżnięte z googli, bo to nie jest gimnazjum , tylko studia wyższe, to mają być opinie mężczyzn.. jak Ty idziesz na łatwiznę, to gratuluje wykształcenia no ale ok ;).

Po glupocie plynacej z jej postow i smrodzie z dupy. Twojej tez. Czesc :)

Gość aeriuh
już Ci napisałem, co z tego wynika?

Nie podskakuj dziecko, bo i tak nie doskoczysz.

Gość alohaaaaaa
Haha myslisz ze on wie co to studia wyzsze? Haha jak to napewno internetowy macho. A w rzeczywisyodci zjebany dekiel :) hahhaaa zal