Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Logicja

Nie wiem co mam myslec !

Polecane posty

Gość Logicja

Witam Panie . Wczoraj wieczorem zrobiłam test ciążowy, wynik był pozytywny ! Strasznie sie cieszyłam i płakałam ze szczęścia ale z ciekawości dziś rano poleciałam do apteki i kupiłam test z innej firmy i okazało się ze niestety zamiast 2 kresek była 1 . Zepsuło mi to dzień !. Jak myślicie powinnam zaufac temu pierwszemu i udac się do lekarza czy dac sobie spokój . .

A jaką czułość miały te testy? I kiedy masz dostać miesiączkę? Bo jeden mógł być bardziej czuły a drugi mniej.

Gość Logicja
Ponoc kazdy z nich jest czuły jeden to Bobo test a drugi to pre-test . Bardzo sie martwie ze bede musiała powiedziec mojemu mezowi ze to fałszywy alarm gdzie on juz wczoraj skakał z radosci . Tylko ze jeden mogłam robic o kazdej porze dnia a przy drugim mam zrobic gdy bd okres mi się spozniac . ostatnią miesiączkę miałam 15-tego . Tylko ze była ona strasznie krótka co mnie bardzo zdziwiło .

Gość Logicja
a kolejna ma byc 16 tylko ze po zobaczeniu 2 kresek wczoraj ja nie wiem czy odpuszczę . . strasznie sie cieszyłam !

To zrób jutro test z krwi bo na te z moczu jeszcze jest bardzo wcześnie.

Bobo test raczej się nie myli. Ja przy obu ciążach ten robiłam. Może jest bardziej czuły.

Gość oj tam,oj tam;-)
Chwila-dzis jest 5 a okres my być za 16 dni? Na 10000% wczorajszy sie pomylil. Nawet beta tu nie wyjdzie. Oczywiście,jakaś tam szanse masz,ale te 2kreski na bank nie oznaczały ciąży.