Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryspin...

Poznałem laske mego życia, a Ona mnie olała, Ona mnie spuściła jak wode klozetow

Polecane posty

Gość kryspin...

Ona mnie spuściła jak wode klozetową :(((( Poszłem wczoraj na browca do knajpy gdyż zywiłem nadzieje iż będzie szansa zapoznać tam wreszcie swą "marysie" - kogoś kto bedzie skłonny wobec mnie, na związek, sex a może chociaż by przelizanie na szybko. I muwię wam, panowie poznałem tam cudowną wspaniałą niunię - śliczne piersi, super gęba, inteligętna, dobry charakter. Agniecha taa. Ona studiuje prawo wcześniej była 2 lata w UK (work), gra też na wiolonczeli. Super rozmowa była zawiązała sie nić znajomości, postawiłem Jej w końcu bro, dałem fajke, a żeby nie być skąpy to wziołem też spontanicznie 2 pajdy chleba ze smalcem. Pokazałem jej mój kolczyk w pępku moje dziary też aby Jej zaimponować. Także super gest z mej str i wskazywało wszysko iż to będzie super znajomość, super wieczór, może zwiazek. niestety Agniecha nagle powiedziała mi iż musi iśc do znajomych. Powiedziałem aby została a Ona że znajomi się obrażą. I poszła "MIło było" I tyle. Potem jak wyszłem na fajkę to Ona tam stała próbowałem zagadać, podjąć temat a Ona jak by mnie nie znała, woliła gadać z kumpelami, a mnie jak powietrze.. Czemu Ona tak sie zachowała? Gdzie był błąd? Czemu z tak super zapowiadanej znajomości wyszło NIC? Czemu laski są takie dla nas niewdzięczne chłopców??? Stawiamy im, fundujemy, super energia idzie na rozmowe, a potem NIC...

Gość Szewska Pasja****
no bul... a morze sprubój kolejne podejscie?

Gość kajjj
Widocznie jej nie odpowiadałeś.To dwie osoby muszą chcieć-nie jedna.

Gość kryspin...
może przesadziłem trochę bo puściłem dość śmierdzące gazy na głos,może to ja zirytowało chociaz wydaje mi się,ze dzisiaj to norma

Gość Joooolietka
Po Twojej wypowiedzi widać ze jestes nie taki jak trzeba i pewnie ona tez to zauwazyla ha ha ha

Gość kryspin...
a to dlaczego?

dlaczego... hmm... zacznijmy od Twoich wypowiedzi?"poszłem" chyba "poszedłem" jak coś.. Dziewczyna studiuje prawo, to pewnie ambitna, mądra a Ty przy niej bąki puszczasz :>? Wstydziłbyś się.

Gość kryspin...
a ty puszczasz pachnidła pewnie,to że ona studiuje prawo to nie znaczy,ze jest wybitnie utalentowana,szmata pewnie poczuła większa kase i tyle

Gość Joooolietka
A teraz szmata.., szmata moze ty jestes skoro nie masz szacunku dla kogoś jedynie dlatego, ze nie chce z tobą ... Nic. Problem jest w tobie

Gość kryspin...
jooolitka pomóz mi rozwiązać ten problem

Gość Joooolietka
A czemu ja I w jaki sposob???

Gość kryspin...
wydajesz się być mądrą osobą,a ja potrzebuję wsparcia jakiejś mądrej dziewczyny,skąd jesteś,ja ze śląskiego

Gość alcia84
Bo może chciałeś czegoś od niej a nie relacji...

Gość kryspin...
pewnie masz na myśli sex,nic z tych rzeczy,po prostu spodobała mi się i to wszystko,zadnych podtekstów

Gość naklopen
sam widzisz Chopie, że masz do czynienia z ynteligentną womenką i muzykalna jest damulka, więc dlaczego nie zaproponowałeś aby zagrała na flecie prostym ?

Gość kryspin...
bo ona zna tylko poprzeczny

Gość Joooolietka
Aha czyli na forum chcesz kogos podejsc... Kolego po prostu wiecej szacunku, klasy, mniej pokazywania dziar czy nie wiem czego bo to nie za ambitne I czasem slownik w rece. Ja nie mieszkam w Polsce.

Gość Joooolietka
Tak poza tym to po prostu musi byc provo Bo nie wierze, ze mozna takim byc......

Gość kryspin...
nie szkodzi,za granicę tez dojade,oczywiście jak jestes ładna,zgrabna,w miarę młoda,inteligentna,samowystarczalna z tendencją do utrzymania jeszcze jednej osoby

joooolietka ;) uwierz mi że można ;) zobacz sobie filmik na yt jak chłopaczek wyrywa dzieczynę na dyskotece . (jak podrwyać dziewczynę na dyskotece"). Fakt, chłop coś sobie łyknął większego niż setka alkoholu ;) ale to nie zmienia tego, że bywają i tacy którzy nie są na żadnych dopalaczach;P

Gość Joooolietka
Haha po pierwsze nie jestem zainteresowana po drugie jestem zajeta a po trzecie jestes SMIESZNY I obys tu tylko jaja robil

Gość Joooolietka
Mrtyna ok zobacze z ciekawosci ale jednak chce wierzyc ze takie rzeczy I przypadki to zarty :)

Gość naklopen
masz rację Chopie, kobieta oprócz urody i daru natury musi tak kombinować aby utrzymać siebie i swojego faceta na bezrobociu, jeżeli nie potrafi to lepiej od takiej uciekać nawet na drzewo

Gość Joooolietka
Ta zagadke kryspinie pozostawiamy Tobie

Gość kryspin...
nietety mój intelekt tej zagadki nie rozwiąże,ale wydaje mi się,ze mogła byś porzucić swojego nudnego faceta dla kogoś takiego jak ja,w jakim kraju przebywasz joooeltko