Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJĄCASIĘ

Głupia dzidzia sie boi ;_;

Polecane posty

Gość BOJĄCASIĘ

Mam wsyztskie objawy ciąży, choć stosunku w ogóle nie było, w ogóle! Nie spotykam sie z nikim aczkolwiek, wystraszyłam się, bo gdy się kąpałam na prysznicu było coś białego - doskonale wiedziałam, ze to nie sperma, bo było kosystencji mydła zosatwionego na słuchawce od prysznicu. Lałam się tą woda po miejscach intymnych nie dokładnie ale tak 'przelotnie', zanim to zauwazyłam od tego czasu męczy mnie myśl, że to może być ciąża, bo do tego czy to mydlo nie bylam pewna, przeszło mi przez myśl jednak, że to sperma. Był to czwarty dzien okresu, minął od tego czasu szósty dzien, a gdy okres sie skończył zaczeły się objawy [ od poniedziałku/niedzieli] ciągle o tym myślę i się boje, bo chodze do szkoły, jaka wtopa by to była, gdybym zaszła w ciąze z domownikiem który zostawił spermę gdzies tam...To moze być ciąża urojona zgadza się? Naprawde poważnie się wystraszyłam.. Bol podbrzusza, brak apetytu, dreszcze, zaparcia, czeste siku... Pomocy boje się.. to głupie, ale skąd te objawy?

Gość dzieciom sie nudzi
:D

Gość kot bez butów
i urodzisz kosmitę pewnie w waszym domu mieszka alf

Gość BOJĄCASIĘ
To nie prowokacja... :c Ja naprawde sie boje.

Gość jestes katoliczką ?
mógł cię zgwałcić duch święty ten sam co maryji zmajstrował jezusa

Gość BOJĄCASIĘ
nie jestem -_-

Gość polaczki biedaszki
umcia umcia

Gość polaczki biedaszki
nie miałaś przypadkiem ciąży pozamacicznej nad kolanem?

Gość Autorko.....całkiem poważne
pytanie do ciebie!... Czy podczas twoich narodzin naciskano na brzuch byś przyśpieszyć poród albo czy twoja mama nie miała przypadkiem wąskiej miednicy? Pytam poważnie bo często jak czytam tak nieudane prowokacje to przychodzi mi na myśl noworodek z krwiakiem wewnątrzczaszkowym który uniemożliwia prawidłowy rozwój i pracę komórkom mózgowym , powodującym uciski.