Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apart@_@

napisac do niego???

Polecane posty

Gość apart@_@

poznalam go przez intermet.nie widzielismy sie jeszcze .to krotka znajomosc z tego co wiem to jest kalwaerem.przez wekend sie nie nie odzywal bo byl na wyjezdze ok.rozumiem.odewazl sie w poniedzialek od tamtej pory milczy.nie chce zeby wyszlo ze sie na rzucam ale jakos mnie korci zeby ta znajomosc trwala.oczywsicie jesli sie dowiem ze jest w zwiazku...skoncze znajomosc.poradzic enapisac do niego ?

Ale gdzie w internecie? Chyba nie na portalu randkowym? Sadzisz, ze jesli zaprzeczy, ze jest zwiazku, to juz bedzie oznaczalo, ze naprawde w nim nie jest? To tylko net. kazdy moze byc kazdym. A nawet kazdy moze byc kazda, i na odwrot.

Gość apart@_@
poznaja kogos realnie tez nie wiesz kim jest, mam do niego adres emeilowy. zdaje sobie sprawe ze moze udaje kogos .znamy sie ok tygodnia.pyta,czy napisac pierwsza czy nie

A skad taki dylemat u Ciebie? Pisac czy nie? A co korona spadnie Ci z glowy? Najprawodopodobniej ta "znajomosc" i tak nie bedzie miala znaczenia, wiec pisz :) Zycze weny tworczej :)

Gość shinebrightlikediamondsilike
napisz, mamy XXI wiek i raczej nikt sie nie stosuje do tzw zasad sprzed kilkudziesięciu lat, że to on ma się odezwac first.Jeśli zależy Ci na znajomości dbaj o relacje