Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

Topic refleksyjny - czyl,i substytutem CZEGO kafeteria...

Polecane posty

chociaż nie. w ZOO się tylko obserwuje, a ja lubię polowania... safari:D -kurrwa jest tu niemal wszystko. są małpy, hieny, a czasami można trafić na grubszego zwierza... ‏ pośród tego wszystkiego znajduję się JA((:classic_cool:))... niczym Arkady Fiedler pośród dzikiego burzanu...

Gość Ipakka
Ty petard jestes co najwyzej prostownikiem bananow na tym safari 🖐️

Dla mnie kafe nie jest substytutem :) jest dobrem samym w sobie :) jest najlepszym co mnie w życiu spotkało :) chciałabym powiedzieć,że żartuję, ale niestety to prawda :) strach pomyślec co by się stało gdyby nagle kafe zniknęła :(

substytut ludzi. na szczęście marny. w rzeczywistości nie jest ze społeczeństwem chyba tak źle;)

Gość chyba rodzajem gry
trochę jak scrabble. Jeden pisze, a ja muszę się wykazać wiedzą, lepszą znajomością zasad gry, błyskotliwością itd. Uwielbiam się podszywać, zakładać prowo. Czasm mam lepszą formę a czasem gorszą. Rodzaj sportu, gry.

duchowe? kiedy upoluję - to duchowo rosnę aż się dusza śmieje:D

czkawka -> odrzucając pogląd, w którym wirtualne = realne. :classic_cool: poza tym dolej więcej wody do soku, bo ciężko w to uwierzyć :P

Pani Czkawka - poznałaś tu kogoś wyjątkowego czy o co chodzi?

\ -> pomijając Twoje myśliwskie zdolności, czy ich brak, tym bardziej na safari :D , powiem tak: chodzi o zamiennik, nie imitację :classic_cool:

to właśnie jest zamiennik... gdybym chciał imitacji - kupiłbym sobie procę i poszedł do lasu

whedif -> nie istnieje substytut człowieka (pomijając ironię). w rzeczywistości ludzie często potrafią nacisnąć hamulec, lub odwagi im brak. jest gorzej niż Ci się wydaje. :D 🖐️

wody do soku? :D do północy bede pić tylko herbate, a potem spać :) :classic_cool: czy poznałam kogoś wyjątkowego? wszyscy jesteście wyjątkowi :) nawet projekty, podszywy...każdy, nigdzie w sieci nie ma takich fajnych ludzi, tak głupich tematów ;D i takiego ubawu :) 🌼

Gość florenceeeeeeee
Jest substytutem twojego mózgu.:classic_cool:

Gość Prof Pipqa
Racja. Nie ma czegoś takiego jak substytut twego mózgu.Medycyna na razie jest bezsilna w tej materii.Podobnie zresztą natura,która również mózgu u ciebie nie przewidziała.

Gość the Kłółik[nl]
Profesorze...pański nick sugeruje,iż nie jest pan partnerem do dyskusji.

Gość Prof Pipqa
20:55 Sugerujesz,że to forum stanowi substytut jakiegoś elitarnego gimnazjum???? No cóż.To są przemyślenia na twoim właśnie poziomie. the Kłółik-dziecko.Umyj się.Ogol się.Idź spać.Już czas na ciebie.

Gość trzezwy dziwak
eliatnenre gimnazjum :D :D :classic_cool: 🖐️

Gość Dutches of Crimland
20:07 [ chociaż nie. w ZOO się tylko obserwuje, a ja lubię polowania... safari ] Ty to sta nowczo za mało walisz konia chłopcze.Jest w tobie zbyt dużo niepotrzebnego napięcia.