Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooooo tele rocznik 86

Uwielbiam przeglądać facebooka i patrzeć na pary tworzone przez pięknych ludzi

Polecane posty

póxniej ide do lazienki, biore zyletke i napierdalam sie i to gowinane cialo bo rzygac mi sie chce jak patrze na to odbicie i chce zeby zdechlo :( ciuuuuuuuu ciuuuuuuuu lokomotywa na tamten swiat juz ruszyla :D haha ostatnio juz mi czasami cos skacze i sam sie siebie za reke trzymam :D ciu ciuuuuuuuuu lokomtywa ruszyla ;)

Gość brzydki_facet
Ja jak widzę przystojnych dobrze ubranych facetów z super laskami to zżera mnie zazdrość dlaczego ja nie jestem na jego miejscu :( Na dodatek matka dobija mnie tekstami typu "kiedy poznam synową" a ja jej najczęściej odpowiadam że "przyjdzie na to czas"

moze bysmy porwali jakies slodkie niunie zeby zostaly naszymi niewolnicami co ty na to haaaaaaaahhahahhahahahhaha zemiscilibysmy sie raz to na matce ze takie brzydkie cos urodzila a dwa na tych slodkich niuniach ktore widza w nas gowna z nogami i rekami :D buahahahahahahhaha ruchalbym taka niewolnice pare razy dziennie bilbym ja i ponizal niech by wiedziala kurrwa ze cierpi :D

buahahahahaha cooooooooooooo mammmmmmmmy do straceniaaaaaaaa ?? hehehehehe przeciez pociag i tak juz jedzie ciuuuu ciuuuuuuu ciuuuuuuu czas sie zbliza wiec pora miec co z zycia :D buahahahahaaaaaaaaaa Śoidiidididididididi