Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguuanana

piszę, żeby dać nadzieję samotnym którzy już zwątpili

Polecane posty

Gość iguuanana

Pełno tu smutnych historii, wylewania żali samotnych ludzi oraz jednocześnie wyśmiewania dziewic i prawików. Więc żeby pokazać wszystkim załamanym że nie jest i tak źle opiszę swoją historię. Nie wnikając dlaczego moje życie tak się wcześniej potoczyło przechodzę do sedna...a więc będąc po 30 byłam jeszcze dziewicą, która nigdy nie była w poważnym związku (no to teraz pewnie pojawią się wyśmiewające mnie komentarze jak to tu na tym forum bywa, ale ja się tym nie przejmują i radzą innym żeby się też nie przejmowali ;) ) Więc po przekroczeniu tej 30 stwierdziłam że trzeba coś zmienić, i założyłam konto na portalu randkowym...ktoś pewni powie "totalne dno" , ale wiecie co jako ponad 30letnia dziewica poznałam tam super faceta z którym jestem w pierwszym poważnym związku i jest nam ze sobą cudownie :) ...a i jeszcze żeby całkiem wydać się na pośmiewisko napiszę, ze facet pocałował mnie po raz pierwszy po ponad roku od naszego pierwszego spotkania. ...i żeby uciąć wszystkie wyśmiewne komentarze, które mogą się tu pojawić - jest nam ze sobą CUDOWNIE, jesteśmy ze sobą BARDZO SZCZĘŚLIWI i właśnie o to w życiu i w miłości chodzi :) ...nie dajcie się pouczać i wyśmiewać ludziom którzy uważają się za niby lepszych i tych normalnych tylko dlatego że wcześniej zaczęli i mieli po kilku partnerów to nic nie znaczy, duża część z nich jest teraz nieszczęśliwa...ja jestem teraz SZCZĘŚLIWA i wy też możecie i nigdy nie ma "zbyt beznadziejnej" sytuacji, pozdrawiam wszystkich dziwaków i życzę od losu tyle szczęścia ile ja dostałam :)

Cieszę się, że znalazłaś drugą połówkę. Na każdego przyjdzie czas.;)

Gość Obsesyjny 20
Dziewictwo to skarb nie dajcie pierwszym lepszym. Kocha poczeka

Gość onton
ja też poznałem swoją narzeczoną dopiero po trzydziestce wcześniej miałem tylko krótko dziewczynę na początku studiów

Gość iguuanana
mój facet jest po amputacji penisa, ale co tam, nie to jest najwazniejsze. Od czego natura dala nam marchwie, cukinie i ogórki malosolne

Gość dzisiaj bez nicka
to powyżej to pewnie głupi podszyw :classic_cool: życzę Wam powodzenia miło przeczytać tak optymistyczny wpis 🌻

Portal randkowy to plama na honorze, a tracenie prawictwa w wieku 30+ to żenada. To po prostu przedsięwzięcie mijające się z celem. W takim wieku lepiej sobie odpuścić i podążać "chrystusową" drogą . . .