Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choocoolattechill

Mebhobia

Polecane posty

Gość choocoolattechill

Otóż od lat cierpię na nieuleczalną chorobę- Mebchobię. Objawem tej niezwykle uciążliwej choroby jest to że mam kompleks zaje**stości. Jestem zagrożeniem dla całej ziemi. Wiem że nie mogę tak żyć, nie mogę być nieustannie podziwiana przez zwykłych śmiertelników ponieważ przyćmiewam ich blask lecz wiem również że matka ziemia i sam Bóg nie zniósłby straty najdoskonalszego tworu jaki kiedykolwiek stąpał po tej ziemi dlatego też nie mogę skorzystać z niezwykłego bonusu śmiertelników i się zabić... Liczę na waszą pomoc kochani ! Wiem że nie będziecie równie boscy jak ja ale nie martwicie się !

Gość choocoolattechill
To bardzo niestosowne jednakże pewna osoba się pode mnie podszywa. Żałosne ; )

Gość xpossure
A to fragment z pewnego forum: "Mephobia - jak stać się mniej nieziemskim człowiekiem" "Od dłuższego czasu, a prawdę mówiąc od zawsze cierpię na Mephobie z każdym dniem zdaje sobie sprawę, że staje się coraz bardziej wspaniały i niesamowity przez co obawiam się, że w końcu osiągnę górny limit i z mojego powodu cała ludzkość umrze. Tak ; i tu tkwi pies pogrzebany, pomimo moich starań (zapuszczanie brody, zaprzestanie używania dezodorantów na pewien czas, chodzenie w kiepskich ciuchach) codzień staje sie coraz to bardziej zajebisty. Z brodą jestem bardziej seXy " O kur.....hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D

Gość choocoolattechill
Ten mężczyzna się pewnie podszywa ! Nikt nie jest świetniejszy ode mnie ! To pewnie zwykły śmiertelnik ! Nie to co ja, twór boski... Najdoskonalsza istota chodząca po tej ziemi wśród marnych i słabych ludzi... Wiele bym dała by być jednym z nich, boję się że popełnią masowe egzekucję swej niedoskonałej rasy jednakże nie mam żadnego pomysłu by zejść z tego świata nie czyniąc powyższego z powodu braku uosobienia wszech doskonałości, dlatego proszę was niedoskonali łaskawcy dajcie mi rade !