Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiixxxx

Oto mój nowy temat

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiixxxx

Psychotropy... - nie ma i tyle... to mialaś doradzić Janinie jak jeszcze żyła - WIZYTĘ U PSYCHIATRY - ja ją ogrywałam??? spowiedzią DOSZCZĘTNIE bo była katechetką i żeby mi nikt niczego nie zarzucił. Ale było tu tylu ludzi, że psychotropy mogli SPOKOJNIE wymyślić i tyle. A że stało sie inaczej... cóz... wy mnie nie rozumiecie. Nie rozumieliście. Ja tu tylko pisałam i mialam ograne to co pisałam - ogrywałam to, żeby mi się nic nie stało PRZEZ LISTY, a tu SURPRISE - zaczęli sobie...DZWONIĆ na mnie... no wiecie - tego już nie przewidziałam tylko do ekranu - i że przez te listy - może nie miałam racji że jest pisałam. Ze przez nie coś mi się może stac - takie myśli miałam w głowie i tyle. I co jeszcze? Wyjechać nie wyjadę z Polski bo to bez sensu ZUPEŁNIE - juz wyjechałam a teraz co? Miałam OSOBY POOGRYWAĆ, ale w zasadzie kogo i tyle. LISTY OSÓB POOGRYWAŁAM - osoby. A jakim prawem wtrącały mi sie w życie? Ta cała Janina S. A ta Agnieszka Śmieszka ona sie tak nie nazywała, a ja mam matkę co wiecie ciągle zmiana imienia, inne nazwisko - bez urzędów i samobójstwo i tak jest - została wciągnięta ta Śmieszka. Ona miala nazwisko RODZINY Zielińskiej Iwony - i wiecie - to wszystko. Rodowod i tak był zły ZA WYSOKI najwyżej gwiazda, ale takie są brygidki im gorsze dno tym lepiej i tyle.To wszystko. Co jeszcze? Nie wiem... głowa mnie boli, chyba z ciśnienia. Piję kawę żeby nie zasnąć. Smieszka jak Śmieszka, ale na miejscu odsyłali mnie dalej OK, ale JAK? I tyle. W tym ogrodnictwie, a z powodu ogrodnictwa do Niemiec też nie wyjadę bo powiem wam każdy mnie tam i tu uważa za wariatkę , że jakimś facetom za przeproszeniem CH*JA W DUPIE niewartym do d**y wchodzę NIE WIADOMO PO CO. No ten Kevin śp. już, a ten ogrodnik to tak - czyj on jest? Co on sobie nie wyobraża? I powiem wam za całość sytuacji obwińcie pracowników jedyne co widzą w nim nie tak to , że nie ma matury. A że jest chamolem? A sklep z penisami? I tym sklepem Agnieszka Śmieszka też w łeb dostała - z tego nic nie pasuje. Nie siedzi sie w takim czymś i wiecie mieli po cichutku się ograć i na niego i tak by dostawali pracę w biurze wykańczając go, a oni mu wszystko powiedzieli, jeden burdel i dno tam jest - no sorry. A ktoś przyjedzie i co? D**y im miałam wylizać? A w sumie TO JEST MOJE OGRODNICTWO. Wy tego nie rozumiecie. To co mi sie w życiu stało jest to tragedia życiowa moja taka, ze TAK SIE LICZY krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami w WB. No wiecie... po co? I powiem wam to jest koniec wszystkiego bo babcia widziala ten krzyż i miała to gdzieś. No ale słuchajcie czy takie myślenie mialo sens? I tyle. Skad ten krzyż? Jak to sie wzieło? I jest tylko że zrobiła karierę a zamiast sie BEZ SENSU uczyć to miała krzyżem takim do banku iść. No słuchajcie czy to było realne? Czy ona była Polką? A ona poszła rządzić. No słuchajcie gadka szmatka i tyle. I ja miałam być oddana i ogrodnictwo mogłam mieć, a tu leciałam pradziadkiem - obecnie bez znaczenia i wiecie - niczego nie rozumiałam, a ludzie tacy życzliwi, że nawet nie powiedzieli, że nasion nie miał, że ja pracy tu nie będę miała ŻADNEJ bez krzyża rodowodowego na 3 skrzydła bo teraz - ach nie poszłam do spowiedzi. No teraz to już bym poszła. DOKŁADNIE DZIŚ bo tyle ta spowiedz wasza warta. WIELKIE NIC namlich i tyle. I księza nic nie warci to spowiedz jeszcze bardziej i koniec. Rozgrzeszenie - do komuni i co dalej? Ale ogólnie mialam do KK szacunek za wartości i nie poszłam. Czy by mi coś spowiedz dała bez św. Franciszka? Ja wiem? I wiecie np. studia - bo nie poszłam na angielski. Bez św. Patryka? Ja byłam odarta z wszystkiego. Bez sensu i tyle. Normalnie DZICZ mnie porwała wiecie i to wszystko. I tyle. No i całe życie zj**ane CO JA TU ROBIE? NIe wiem. Nie wiem co tu robię. jestem porwana i trzeba mnie było oddać. To wszystko. Ogrodnik sie dorobił ja bez grosza. Co jeszcze? Brat w Holandii też miał być rencistą i dostać kasę, kobieta, ktora go oddała miała wrócić do USA, PROCES sie należał, odszkodowanie finansowe i wiecie NO TO JEST JUŻ SKANDAL. CZYJE MIAŁA PIENIĄDZE? No k**wa mać ani grosza by nie wzięła ta AMERYKANKA bo to jest charakterystyczne , ze każdy się robi z jakiegoś dziwnego państwa wiecie i nic sie nie da z tym zrobić. I to jest straszne, ale i tak dalej... to wszystko jest do ogrania, ale nie prosto nic łatwo i przyjemnie też. No i tyle. Co poza tym? Znowu nie dostałam paczki i sie nie dam. Nie ma na mnie szans i koniec 😡😡😡😡

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować