Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Faceci nie kochają?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite121
kochaja ale nie was tylko wasze tyłki

wasze ciała

Właśnie utwierdziłęś/aś moje przekonanie że każdy facet to kawał bydlaka,chama, chuja i prostaka. żaden z nich nie potrafi kochać nikt mi też nie udowodni że tak nie jest. Jestem przed 20, a pomimo to straciłam w was wiarę

wejdz na kindgirls.com tam znajdziesz odpowiedz

Gość facet jeden taki
ja chętnie pokocham bezinteresownie miłą kobietę

albo metbabes.com

Gość należy zadać inne pytanie
czy kobiety potrafią kochać? Kochać faceta, a nie jego portfel i status materialny. Kafeteria i jej bywalczynie oraz kobiety, które spotykam w pracy, szkole, na tzw. ulicy utwierdzają moje przekonanie że każda kobieta to kawał kurvy, materialistki, utrzymanki i wygodnickiego nieroba. żadna z nich nie potrafi kochać, nikt mi też nie udowodni że tak nie jest. Jestem przed 20, a pomimo to straciłem w was wiarę

Gość no weź bez przesady;d
Facet jest w stanie pokochać brzydsz kobietę, niezbyt lotną, nie koniecznie z ciałem modelki a kobiety? Tylko duże fiuty, twarz dicapria, portfel z plikiem dwósetek kobiety jak i mężczyzni potrafią kochać, ale tylko faceci bezwarunkowo ;) przykład, ja :classic_cool:

I po czym to stwierdzasz? przekonałeś się na własnej skórze, że każda bab jest materialistką? Nie będę ci nic udowadniać, bo masz prawo tak myśleć, sama widzę jak moje znajome są z kimś dla prezentów, prostytucja w innym wymiarze. Co do facetów, na razie nie spotkałąm takiego któremu nie zależałoby na seksie, pomimo bycia z kimś (nie chodzi tu o mnie) nic do tej osoby nie czuł, spotkania itp dla SEKSU.

Fajnie by było gdyby jakaś przemiła osóbka jednak zmieniła mój pogląd, bo na prawdę ciężko mi z tym. Właściwie to dziwię się że jeszcze nie ma tu stada hejterów wyzywających od nieudaczników i zakłamanych gównojadów. Właściwie to mogę się przyznać, jestem żałosna.

Gość krwawy nos
ja mogę być tą osobą i napiszę, że gdyby miłość nie istniała, nie została by też opisana w tak licznych dziełach tylko, że aby miłość mogła zaistnieć potrzebne jest spełnienie pewnych początkowych warunków i ich utrzymanie

Gość sdgsg
Ja cię kocham :)

Gość sdgsg
BlackEngel

Gość cicho....
kochają, kochają i zdarza się, że się przywiązują na kila - naście -dziesiąt lat :) do kobiety i jej humorów

sdgsg - brawo poprawiłes/aś mi humor. do cicho- serio? a co z babami na boku, nie każdy ją ma, no ale nie oszukujmy się

Gość konkretnie wam powiem
do kobiety i jej humorów nie humorów tylko raczej feromonów kobiecych ...

To całe moje użalanie się nad sobą to pewnie po prostu zły dzień,ale co siedzi w środku to siedzi. Jednak pomimo wszytko chciałaby kiedyś spotkać na swojej drodze wartościowego mężczyznę.

Gość zboczuś ze mnie
Ja zawsze ocieram się o nich dyskretnie moim miejscem intymnym zostawiając zapach moich feromonów muszę zaznaczyć co moje :D

Gość cicho....
jeśli z góry założysz, że cię zdradzi to masz niewielką szansę na udany związek.

Gość taka jedna pani :)
jeśli z góry założysz, że cię zdradzi to masz niewielką szansę na udany związek. Dlaczego ?

WIĘKSZOŚĆ zdradza, musi być na prawdę sllny psychicznie i mieć tą silną wolę i oczywiście żyć w zgodzie z własnymi przekonaniami, bo tak, to marne szanse są, ale na uniknięcie zdrady

Gość incognito..............
Ja zawsze ocieram się o nich dyskretnie moim miejscem intymnym zostawiając zapach moich feromonów muszę zaznaczyć co moje I gadasz tak i teraz blackengel będzie ocierać się cipkom o wszystkich samców ..... 😠

Gość incognito..............
Black engel Zdradził Cię ?!

Gość cicho....
bo notoryczne wyobrażanie sobie co, kiedy, z kim on teraz jest - rujnuje. kobieta jest w stanie uruchomić wyobraźnię o jakiej facet nie ma pojęcia, a potem przenosi swoje urojenia w związek pytaniami, dyskretnym szpiegowaniem, zaglądaniem do telefonu itp wybiegami "socjotechnicznymi" :) a potem to jęczenie i upraszanie się o potwierdzanie miłości od faceta ....męczące ciche dni albo awantury o 5- minutowe spóźnienie

właśnie chodzi o to, że nie szpieguję brzydzę się tym, chcę aby każdy miał swobodę, ale z drugej strony wiem że jesteście zdolni do wszytkiego. I tak o to proszę bardzo zaprzeczam sama sobie do kurvy nędzy

Gość cicho....
autorko, a znasz i masz wokół siebie takie pary, które zdradzają się? czy to jest większość? jeśli tak to na pewno jesteś na planie tasiemca pt."moda na sukces"

Wielu zdradza i w ogóle nie widzą co to miłość, to mój problem, nie jestem w stanie wyobrazić sobie kochającego naprawdę faceta, takiego który móglby zrobić wszytko dla kobiety, a nie odchodzić, gdy pojawiają się u niej czy w związku problemy. Nie chcę generalizować,ale niestety spora część to tchórze, a jak oglądam te wszystkie wspaniałe filmy romantyczne, to rzygać mi się chce i najchętniej łeb bym otłukła reżyserowi za nakręcenie takiej bujdy i kłamstwa/

Gość cicho....
to już coś, skoro "większość" zamieniłaś na "wielu". kobiety mają taką przypadłość, że lubią dużo gadać o miłości, a facet - robi to