Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffeer

Nauczyciele to specyficzni ludzie

Polecane posty

Gość kffeer

Chcieliby żeby słuchali ich nie tylko dzieci, nie tylko młodzież ale także ludzie dorośli. Po prostu mają już takie swoje skrzywienie zawodowe i myślą że świat do nich należy. Poza tym wiecie jak wygląda praca nauczyciela że przychodzi na godzine 8:00 do szkoły i wraca do domu o 13. Dyplomowany nauczyciel dostaje gdzieś koło 2 tysięcy a pracuje 18 godzin w tygodni czy to nie jest przesada?

Gość Goppi
a pasożyty chcą podwyżki :O

Studiuje ze mną taka nauczycielka, to jej 6kierunek. Jest przemądrzała, uważa się za najważniejszą, a większość grupy słucha jej z takim podziwem, że aż mi ich żal. Po co krowa przylazła na iberystykę, jeżeli Historię Literatury Hiszpańskiej lub naukę hiszpańskiego uważa za zbędną? i Do tego ma poniżający stosunek do Hiszpanów. Wredna małpa. Nauczyciele to najgorsze zarazy.

Gość kffeer
Ja pracuje w przedszkolu. Właściwie to jest szkoła, tylko pracuje na oddziale przedszkolnym i powiem szczerze że nauczyciele mają aż za dobrze, żądają podwyżek za nic. Mam wrażenie że lepiej dogadałabym się z sekretarką i woźnym tam. Dyrektorka wymagania, przedszkolanka wymagania. Ja pracuje tam jako woźna oddziałowa, taka opiekunka dziecięca(pomoc przedszkolna). Dzieci o godzinie 13 idą na świetlice a mnie zarówno przedszkolanka jak i dyrektorka potrafią wkurzyć. Dyrektorka chce żebym pomyła szklanki po tym jak dzieci zjedzą obiad, przedszkolanka żebym robiła kwiatuszki a nawet jej biurko posprzątała. Powiedziałam jej dzisiaj że biurko sama sobie może posprzątać bo trzyma tam telefon, potrfel a potem jak coś zginie to będzie na mnie. W dodatku o 13 obie wychodzą i o wszystko się czepiają. Jest odkurzacz w szkole to przedszkolanka chciała bym sprzątała dywan na kolanach co mnie wyjątkowo wnerwiło.